Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T48o36m78á60š 59B37í32l89ý

18. 4. 2020 20:07

Občas mě připadá, že novináři potají mezi sebou soutěží o nejblbější otázku ;-)

5 0
možnosti

Není divu, že politici včetně prezidenta chodí raději na předem připravené estrády na Barrandově nebo na Primu, kde je moderátorce úplně jedno, že na její otázky politik odpovídá úplně mimo téma.

4 1
možnosti

J50a33n 66D69o47u23š88e79k

18. 4. 2020 8:27

Sleduji diskuse na iDnes blozích již několik let. Za tu dobu jsem napsal možná 10-15 reakcí. Za tu dobu jsem si zapamatoval jen několik jmen. Flaška, Dvořák, Nožička, Jandová, Větvička, Nožička, Ziegler. U těchto lidí si vždy články s chutí přečtu, ale hlavně, diskusi pod článkem. Srandy kopec.

0 0
možnosti

Tak redaktoři ČT tam nejsou od toho, aby se jejich dotazy na jednotlivé ministry líbily jejich fanouškům. Od toho je tady Jarda Soukupů se svou TV Burranov a nebo online vysílání Blesku. Tam se dozvíte že plíčky jsou fuj a koprovka good. A to jsou myslím informace, které fanclubu těchto ,,vedoucích" pracovníků k životu stačí.

Bavit se s někým ze Severoatlantické aliance o investicích do obrany, to je asi blbost dle středoškolského kantora;-D;-D

4 5
možnosti

Až na to, že "Jardu Soukupů" si neplatím z povinných poplatků, ty hlavo...8-o8-o8-o

3 1
možnosti

Dodržovat závazky které jsme dali NATO je na prvním místě. Je to naprosto klíčové.

1 4
možnosti

Ježíš marjá ty jsi opravdu čokoláda;-O;-O

0 0
možnosti

Když byl Řezníček v USA, byl celkem OK. Po návratu spadl do chvilkařské žumpy na ČT, stejně jako Kubal.

6 4
možnosti

Tak je to o malinko lepší, než spadnout do hradní žumpy nebo do čapího hnízda.

4 6
možnosti

dnes už je bulvár a snaha o bezobsažnou kontroverzi naprostým standardem. kde jsou časy, kdy novináři byly opravdu novináři. to už je hodně dávno....

3 0
možnosti

Třeba Jarda Kojzar, to bylo panečku!! Kdo seje vítr sklízí bouři a další;-D;-D

0 0
možnosti

Vždycky místo vstoupit do diskuze kliknu na zvýšení karmy 8-o

V časech, kdy v důsledku restriktivních opatření, přijatých kvůli boji s koronavirem, bude většina zemí světa, členské státy NATO nevyjímaje, řešit především to, jak pomoci krachujícím firmám, lidem, kteří přijdou o práci, či to, jak navýšit objem prostředků do zdravotnictví, je opravdu pro někoho enormně důležité, kolik peněz půjde zrovna na armádu?

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749762

Je mi líto "normálních" lidí, kteří vůbec nechápou, jak uvažují sociopaté ve vedení různých států. Ano, i v době krize (a právě v době krize) je pro někoho enormě důležité řešit bezpčnostní otázky. Jak z pohledu toho, koho bychom mohlí smést z povrchu zemského, tak z pohledu toho, kdo toho prvního chce od tohoto záměru odradit.

Krize opravdu není nějaký bianko šek na mír.

1 0
možnosti

Řezníček byl krátkou dobu po návratu z USA JEDINÝM seriozním moderatorem ČT. Stačilo pár měsíců a už se tak nějak "normalizoval" v intencích dezinformační a prolhané euroČT...

13 2
možnosti

Moderátoři jsou v ČT dlouhodobý problém, který evidentně vedení ČT neumí vyřešit, tak snad by pomohlo vyměnit to vedení;-).

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS