Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I32v16a63n 65M22a38r49e83k

14. 5. 2020 9:46

Kaťuša se hrála a zpívala a hrát a zpívat bude stále, o tom žádná.

Co je ale zajímavější a zavání to pokrytectvím nejvyššího ražení je to, že 30. dubna 2020 proběhla v Komenského sadech v Ostravě velmi důstojná oslava osvobození Ostravska od německých okupantů a uctění památky stovek či spíš tisíců sovětských vojáků padlých při této operaci.

Jak řekl J.Werich při likvidaci vzpurného Golema "Naštěstí na to máme prostředky", tak je máme naštěstí i my, a video z těchto důstojných oslav koluje zatím po internetu.

Ještě jeden výrok ze známé písničky mě napadl. Když sleduji všechno to dění okolo květnových oslav, všechno to překrucování a nenávist a nejen kvůli květnu, napadá mě text jedné známé písničky ". . . Kam jsme došli, kdo to ví?. . . . ."tipněte si sami.;-( R^[>-]

0 0
možnosti

Vzpomínka v Komenského sadech proběhla tak, jak to současná situace umožňuje, Česká televize o tom informovala v regionálním vysílání. Možná jako jediné celostátní médium i informovala dopředu, jak to je naplánováno:

https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/3085493-ostrava-si-pripomene-75-vyroci-osvobozeni-svickami-v-oknech-o-operaci-chysta-mesto

Co vám v tom chybí? Jestli se nemýlím, idnes.cz, kde teď píšete, se na oslavy v Ostravě vykašlala úplně.

2 0
možnosti
Foto

Ta píseň má dobrou melodii a já, která si ráda při práci zpívám, si ji také občas pobrukuji a opravdu mě nenapadá, ji vyřadit ze vzpomínek, když mi jde při ní práce od ruky.

To už se snad někteří herci zbláznili? Možná je to tím, že mají na dnešní dobu vysoké příjmy, při porovnání s dobou dřívější a ze strachu o to své jisté, drží vytyčený směr, který zaručuje prosperitu a zapomínají, že mají bavit diváky všech skupin, to je jejich práce, ne politikaření.Rv

Ještě že máme tu Ostravu, nadstranické divadlo, Baníček a Jarka Nohavicu.R^

3 0
možnosti
Foto

Paní Tomšíčková, to kritizujete ty herce, kteří tu písničku zpívali nebo koho. A Baník??? To snad ne. To je ostuda Ostravy

2 2
možnosti

Za bojem proti bolševismu, který tak nějak vedl k r. '68, se ve skutečnosti skrývá boj proti všemu ruskému, který má jeho podněcovače zcela jistě dovést ke zdrojům. Ostatně kvůli těm se odehrála i ta 2. světová, s ideologiemi ať jdou ohlupovači někam.

6 4
možnosti

Nejvíc mne pobavila paní odborářka - kdyby byla mladší, řekl bych, že zřejmě nečetla víc než bublinu z Whatsup. Takto jsem v rozpacích. Neměli by se odboráři zasadit také o to, aby konečně vyřadili z repertoáru díla ruských autorů?

1 0
možnosti
Foto

Kdyby Ostravské divadlo natočilo videoklip k písním "Lili Marleen" nebo "It's A Long Way To Tipperary", tak by Ostravské divadlo veřejnoprávní ČT vychválila do Nebe.

6 9
možnosti

No a v cem tedy spocivaly ty kriticke ohlasy, o nichz reportaz pojednavala? Nerozumim tomu, proc pisete clanek o tom, ze se reportaz nebo nelteri jeji akteri k necemu kriticky vyjadrovali, ale jako jedinou kritiku uvadite jedinou vetu jedne odborarky. Pak mi tedy neni jasne, co se Vam vlastne na reportazi nelibi a jaky je smysl clanku. Kdyz neco namitaze vuci nejake kritice, tak nyste asi mel onu kritiku vyjadrit a pak s ni polemizovat. Takhle to vyzniva, ze pisete bez osobniho hodnoceni proste jen o faktu, ze klip nekdo kritizoval.

6 0
možnosti

Pardon za preklepy... mobil;-)

0 0
možnosti
Foto

To je ta pisnicka, co ma radu velmi parodickych textu ? Ve smyslu rozdojeni byka a podobne ?

4 1
možnosti

Nevím, jestli jich je řada, ale ten s tím býkem znám také (a jak jsem zjistil, tak například kolega Trčálek rovněž...) :-)

2 1
možnosti

Pane Nožičko, jste zaslepen, ztratil jste kritické myšlení, se zdá.

3 9
možnosti

O40t12a 94D20v57o94r14a25k

13. 5. 2020 12:06

Pan Nožička není zaslepený, jenom hlídá poklesky té lživé ČT :)

4 6
možnosti

O68t56a 27D32v14o47r85a32k

13. 5. 2020 11:24

V blogu to neschytali ostravští umělci, ale proradná ČT. Pane Nožičko až ti vaši vyhrají volby tak tu odpornou televizi zrušíte. Nebo ji nahradíte nějakou objektivnější. Nabízí se Russia Today nebo Maďarská státní televize. A bude po reportážích

10 10
možnosti

Když budu podobně demagogický: až vyhrají ti, kterým fandíte Vy, tak všichni blogeři budou mít kritiku ČT výslovně zakázanou. A budou navíc povolena pouze taková média, která píší v podobném duchu jako Forum24, Deník N nebo Reflex. :-)

7 5
možnosti

Byla to normální reportáž. ČT nikomu nic nepodsouvá,nenabízela žádné závěry, vyjádřit se k tomu mohly obě strany. Tak k čemu ten povyk? Kdo chce psa bít...

11 1
možnosti

A58l78e64š 82N48o86v46á31k

13. 5. 2020 10:04

reportáž podsouvá divákovi, že si Volgograd něco objednal... a nezaplatil...:-)

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS