Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

vidim, ze uz i skalni priznivci, zaplatbuh, prohledli

0 0
možnosti
MH

Tolik střelby do vlastních řad ... :-)

1 0
možnosti
JN

Mně tohle na rozdíl od některých jiných až takový problém nedělá. ;-)

1 1
možnosti
PH

Pan ministr si na sebe upletl bič. Pravda.

0 0
možnosti
JV

J32i46r21i 42V24r55a87b91e39c

28. 9. 2020 11:14

No kdyz to skonci, tak bude o neco mene darmozroutu . Korona si nejakej tribut vybere.

0 0
možnosti

Tak vzhledem k tomu, že vlna pandemie (počet nakažených) bude kulminovat na přelomu října a listopadu, opatření budou naopak ještě "přitvrzovat" a za měsíc zcela jistě neskončí. Je hrozné, že se do všeho "montuje" politika, přitom tato situace je zcela apolitická (virus si nevybírá).

1 1
možnosti
Foto

Soudím, že o oslavy na Hradě 28.října se nemusíme obávat. Vzhledem k tomu, že narůstá počet osob, které pan prezident odmítá na oslavy pozvat, bude sál poloprázdný a tudíž budou mrzi zúčastněnými dostatečné vzdálenosti. A pan Prymula se na ten slíbený metál od prezidenta zase asi tak moc netřese.

2 0
možnosti
PB

P66e35t85r 66B62u47r69i71a41n

28. 9. 2020 14:25

Von se do těch deseti-dvaceti ještě vleze ;-D

0 0
možnosti
ND

Moc se netěšte, všechno může zůstat při starém a vyhlásí se výjimka...

6 0
možnosti
MB

Minule jsem tady pochytal kopec minusů, na které jsem, (skutečně) pyšný. Zhruba sdělil, že vláda, která dovedla ČR na vrchol ostudy Evropy - Je nemožná! Je dobré se podívat na neideologická fakta - Ekonomiku a směnárenské kurzy. Ty reagují dle očekávání - Jsme v mega problémech, koruna padá + inflace požírá ten ještě existující zbytek + neuvěřitelná drahota jako bónus .

Pan Bureš, se bojí jako čert kříže další uzavření ekonomiky - tedy začíná od méně bolestivého - škol. Předvádí své obvyklé folklor tanečky - Od superhrubé mzdy, včetně nápadů zmrazit příjmy ústavním činitelům. Vše končí pokyny, aby operátoři zlevnili náklady důchodcům. Opravdu, nechci rýt - On tomu ještě někdo věří ... ? :-)

5 1
možnosti
JN

Zkrátka pane Bučku, nezklamal jste ani dnes... :-) Já rozhodně netvrdím, že se vláda na nastupující druhou vlnou pandemie připravila dobře, nejsem si ani jist, jestli rychlé jmenování pana Prymuly do funkce ministra zdravotnictví bylo šťastným tahem, atd.

Ovšem když jsem včera v OVM opět slyšel mluvit pana profesora politologie, který je stále přesvědčený o tom, že po příštích volbách bude premiérem on, tak mám obavy, zda pokud se tak náhodou opravdu stane, bude skutečně líp. :-/

3 0
možnosti
PK

Prezident z Lán Vám to vysvětlil - neseďte na zadku a jděte k volbám a v "koroně" poslouchejte epidemiologa(y).:-)

4 0
možnosti
JN

Tak volit samozřejmě půjdu. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik