Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Místo do politiky by se měl spíš zkusit vrátit do školy.

0 0
možnosti
ZD

Jaký výsledek může na politické scéně zaznamenat člověk, který bojujíc za svobodu odmítne zveřejnit své chlebodárce, kteří ho platí a tím i řídí? Pokud si lidé ještě vzpomenou, koho v hnědé košili přivedl na svou tribunu - myslím, že jeho naděje prchají jako bublinky z kyselky.

Jeho případný úspěch bude skutečný test tohoto národa na blbost!

4 0
možnosti
JV

Tento test už dávno proběhl opětovným zvolením Miloše Zemana do funkce presidenta. I on vytrvale popírá existenci chlebodárců, kteří mu financovali "nekampaň", což rozumově méně hbití voliči ignorují až do té míry, že principiálně shodné jednání, které jim na jedné straně nevadí, vydávají za test blbosti tohoto národa. Smutné.

0 0
možnosti

Když Miky sebere pár hlasů TOPinkám a STANdům, aby je dostal pod 5 %, tak to bude fajn. Když ještě oslabí Piráty, ODS a vůbec celý "demo"blok (který je asi tak demokratický jako byla Německá demokratická republika), tak to bude ještě lepší :-)

7 0
možnosti
PN

Když těch 5% vypadne co nejvíc, za mne dobrý. Levicových je ve sněmovně asi 195 poslanců, a že do sebe navzájem bušej, je mi jedno.

2 0
možnosti
JSS

Lidi jsou naštvaní i z toho jak politici berou velké peníze a neuskromní se! Neodhodlal se nikdo, jen mladší Klaus cosi vykřikoval, ale zklapl. Jsou prostě nenažraní a to odpuzuje. Navíc se většinou jen žvaní a neřeší zásady. Minář je mladý a bude potřebovat fůru peněz,aby se rozjelo. Snad je získá od bohatých oponentů a možná i z ciziny. Bez peněz a rozhodných lidí, které nutně kolem sebe potřebuje, to nepůjde. Ale má čas a může nabrat až statisíce voličů. Pak by se ocitl na špici a zamíchal s politruky! Už aby se stalo!

0 0
možnosti
GK

:-)Tak to se nestane. To co se mu ,,povedlo" na letné, se opakovat nebude. Ale pár zoufalců mu jistě hlas dá.

3 0
možnosti
JN

J13i26ř48í 83N90ě29m35e51c

30. 9. 2020 21:01

Pokud pan Minář vstoupí do politiky, bude to zoufalý čin zoufalého muže. Proč?

Tak jako je Karlův most bez turistů, jsou náměstí bez "chvilkařů". Jedněm uzavírá COVID cestovky a hotely, druhému vyděračský spolek tlačící na prezidenta, premiera, ministry, poslance, ombutsmana, koaliční stany, ale pozor ... také opoziční stany a dále na Poláky, Maďary .... atd. atd.

Kolabující bysnys je tedy kolabující bysnys a jako takový si žádá zoufalá řešení. A tím je odloupnutí části voličů svých "dosud kámošů".

No ano, mluvíme zejména o TOP0,9, STAN a KDU ... páč z ODS se chytí jen Řeporyjec.

PS: Mnoho štěstí Mikuláši, některým z nich asi způsobíš klinickou (politickou) smrt. ;-D

9 0
možnosti
JS

Zkusí stranu nebo hnutí a když to nedopadne, tak se sloučí nebo vstoupí do některé z existujících stran, takže nakonec to možná i tak dopadne, jak jste předpokládal;-).

0 0
možnosti
JN
AP
TH

Byť jsme ideoví odpůrci, tak zde s Vámi souhlasím, pane Nožičko. Také bych Mikuláše Mináře raději viděl v nějaké již existující opoziční straně. Jeho krok není moc logický a hrozí, že kvůli tomu vypadne nějaká strana (bohužel ne KSČ), která to má již teď nahnuté.

4 0
možnosti
RK

R66a19d57e49k 42K70o98h15u29t

30. 9. 2020 20:04

Průzkumy nemusí nic znamenat. Do voleb do parlamentu je ještě daleko. VV v průzkumech nějakou dobu před volbami měly kolem 3 % a najednou byly ve vládě...

0 0
možnosti
VB

Ač nejste zrovna můj oblíbenec chtěl bych Vám, pane Nožičko, přesto pogratulovat ke třetímu místu "Blogera roku".

Co se Mináře týká hodně by mě překvapilo, kdyby do aktivní politiky nevstoupil, volební potenciál určitě má, byť určitě ne tak velký jaký byl dosah a "úspěch" Milionu chvilek.

0 0
možnosti
JN

Děkuji za Vaši gratulaci - umístění na "bedně" jsem opravdu nečekal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik