Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se stejnou logikou by se mohla dožadovat pozvání do debat v OVM Společnost přátel žehu, nebo Společnost kominíků ČR. :-P

0 0
možnosti
LJ

Kdyby tam pozval někoho z justice a zeptal se na nějakou kauzu, dostal by odpověď, že je vázán mlčenlivostí. Tak by se moderátor zeptal, co měl včetra k obědu.

0 0
možnosti
JB

J40i24r38i 74B21o11r

13. 10. 2020 12:18

Ještě že jste to vysvětlil, já už myslel, že je v ČT všechno polepeno žlutými papírky. ;-D Nejste učitel?

0 0
možnosti
JN

Já jsem totiž tušil, že Vy to budete číst také... ;-D

0 0
možnosti
PB

P92e43t95r 43B79u26r56i23a81n

13. 10. 2020 7:27

Přečetl, ale karmu nedal.

Víte, ono je těžké vyhovět někomu dle zákona ad absurdum. Já jsem třeba elektrikář, topič, chladírenský technik, takto původně technik dálkových spojů. A teď upřímně, kolika technikům dálkových spojů dala ČT1 před volbami prostor, že?

Vy se tady tetelíte blahem nad tím, že máte vulgárního a prolhaného prezidenta, a že na něj nikdo nemá. No já nevím, ale mně to připadne dost primitivní.

6 1
možnosti
JN

A kde jste probůh z textu vyčetl, že se tetelím blahem kvůli vulgárnímu a prolhanému prezidentovi? 8-o

Jestli snad narážíte poslední odstavec - Zeman se samozřejmě Peroutkově vnučce za svůj omyl měl omluvit už dávno. Ale problém je v tom, že jestliže řada lidí, redaktory ČT nevyjímaje, nedávno kritizovala ministerstvo financí kvůli tomu, že nesouhlasilo s tím, že se má omlouvat za prezidenta (to totiž také vidím jako absurditu), a s omluvou vyčkalo do doby, než rozhodne Nejvyšší soud, tak by nyní měli uplatňovat stejný metr i na ČT.

2 0
možnosti
Foto

Vy máte tedy starosti....

2 2
možnosti
JN

Já jsem tedy v době, kdy Vy jste psal tento duchaplný příspěvek, sledoval na ČT tiskovou konferenci vlády. Vy ne? ;-)

2 0
možnosti
RC

napr. senator Vaclav Laska:

"Od 18 let pracoval v řadách Policie ČR. Začínal jako řadový policista na obvodním oddělení, později pracoval jako asistent vyšetřovatele a posléze vyšetřovatel na Krajském úřadu vyšetřování se specializací na hospodářskou kriminalitu. V roce 1999 nastoupil na Úřad finanční kriminality a ochrany státu (ÚFKOS), kde vedl vyšetřování související s IPB a s Harvardskými fondy.

Po zániku ÚFKOS v roce 2003 opustil řady policie, krátce pracoval v oblasti ekonomického poradenství a v roce 2007 působil několik měsíců také v bezpečnostní agentuře ABL. Při zaměstnání vystudoval v letech 1996–1999 sociální patologii na Vysoké škole pedagogické v Hradci Králové a v letech 1999–2004 také právo na Právnické fakultě Západočeské univerzity v Plzni." [zdroj https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_L%C3%A1ska_(advok%C3%A1t)]

takze policajt, vysetrovatel, ekon. poradce, soukroma ochranka, soc. patolog (ani nevim co to je) a pravnik

kdyz vleze na obrazovku tak jako co? nebo vsechno najednou?

to aby tam sedeli carkovaci a na zaver vydali protokol jak se vyjadroval: 4xpolicajt, 6xpravnik, 28xnakrknutej obcan -> dnes byl jako obcan

6 0
možnosti
JF

Jupíí, hradní aji jiné rusoprasce majú pašu - česká TV dostala po čuni! :-)

3 0
možnosti
RC

Pokud se zaloba tykala pouze "kolikrát byli v období 2012-2017 zváni do tohoto známého pořadu advokáti, soudci a soudní žalobci", pak je naprosto zbytecna. Zaznam poradu je na webu, staci, kdyz si je zalujici strana zpracuje sama.

2 1
možnosti
JN

Také bych to selským rozumem takhle viděl. Jenže jak vidíte, soud rozhodl jinak...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,66
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik