Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Naprostý souhlas. Kdyby se uzavření obchodů a služeb ohlásilo pár dní dopředu, nápor by se rozložil do delšího časového úseku. Takhle se to narvalo na jeden večer a promořovalo se durch.

1 0
možnosti
LH

Nemyslím, že odklad uzavření kadeřnictví apod. by zmírnil nápor těch, kteří ignorují vlastní rozum. Ostříhat se mohou vzájemně v rodině a nehtová studia plná v posledních hodinách- mně už rozum nebere, manželé to přežijí a milenci mohou zhasnout . Rozum je jediným prostředkem proti nákaze společnosti všeho druhu, zejména jeho úbytku napříč generacemi...

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
JP

nožičko -“ nejvíc si po včerejšku asi oddechl právě pan Prymula“ - proč, když to hodil na hlavní hygieničku

0 1
možnosti
JN

Zkuste si to přečíst ještě o jednu větu dál a třeba na to přijdete. :-)

1 0
možnosti
Foto

Na co rezignaci, když Prymula vzorně plní to, proč ho Babiš ministrem jmenoval? Jeho průšvihy a neoblíbenost zastiňují ty Babišovy.:-)

7 3
možnosti
AT

Plukovník si stále zachovává rezervu, iá mu také věří

a tak je ve stavu a stádiu stálé částečné připravenosti, se ještě více a lítěji zhostit boje proti všem virům, lépe a razantněji! Vše přivést do stavu ještě větší devastace, jak Českého hospodářství, tak i mezilidských vztahů. Ve skrytu své vlastní duše má svůj osobitý vlastní styl ,, já Vám ještě ukážu, kdo tu je v této zemi pánem a kdo kmánem"! Jede a pojede se dál Covidem, 19, 18, 17...a td. a pokud možno na věčné časy a nikdy jinak. Když to nevyšlo se Sovětským Svazem, neb se na nás Michail Gorbačov pěkně z vysoka v i při PERESTROJCE v.... tak jako nikým nezvolený vizionář Prymula, to musím dát do pořádku!!

1 0
možnosti
Foto

Člověk vůbec neví, co bude, a proto ani nemůže vědět, jak se správně zachovat. Budeme tady umírat po tisících denně, až zbydou jen ti nejsilnější (nebo taky až nezbyde nikdo), anebo budeme za rok mít úplně jiné starosti, protože korona mezitím zmizel? Je lepší se zavřít doma a nevystrčit nos, čili ani nepotřebovat holiče a nové boty, anebo žít jako dříve, jakoby se vůbec nic nedělo? Oba extrémy jsou těžko realizovatelné a o výsledku právem pochybujeme, musíme tedy zvolit nějaký střed - i ten Váš návrh na pomalejší zavření obchodů je z toho středu, tudíž karmuji.

2 2
možnosti
JN

Děkuji a souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti
MB

OSVČ jsou v dupě. Skutečně nechápu, jak bacil rozená, že do květinového řetězce p. Babiše vstupovat nesmí - Mezi boty, elektro a zimní bundy u malých prodejců naopak může ? Zavřít ty malé prodejny není v zájmu nikoho - počínaje státní kasou a skepsí z živobytí konče. V čem je problém, omezit vstup na 1-2 zákazníky, s příslušnou desinfekční výbavou? Viz ukázněné fronty na vesnicích.

Šílenství M. Zemana - ocenit p. Prymulu nekomentuji. Jsme celosvětovou ostudou, viz přísun zahraniční pomoci. Plukovníka to ovšem asi tak obveselilo, že šel po nocích s Faltýnkem pařit ! Tomu bych dal vyznamenání taky - umný člověk = Chudobný zemědělec z prostějovska. Ještě neskončil v base ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Miroslave, květiny se musí prodat, jinak se vyhodí, ale boty a bundy můžeš prodávat stejné mnoho let.

1 3
možnosti

Podle posledních zpráv si včera večer (do půl jedné v noci) užíval v jedné pražské restauraci, uvnitř i venku samozřejmě bez roušky, prostě frajer.

Stát se to na západ od nás, tak je takový politiky vyřízený a sám rezignuje.

6 0
možnosti
Foto

Jen jestli to ve skutečnosti nebyl Prymulův žíznivý Gumák??;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS