Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Hitler byl ubohý břídil proti Mohamedovi, ve jménu toho lupiče, vraha a pedofila se vraždí doposud. Islám je tisíckrát horší ideologie než fašismus, nacismus, komunismus dohromady. To ale našim politikům nevadí, ty zajímají jen petrodolary, jinak by už dávno toto "náboženství" postavili mimo zákon...

0 0
možnosti
Foto

J83i29r28i 23C73i90z

30. 10. 2020 11:19

Tyto desive vrazdy maji puvod v kolonizatorske minulosti Francie, ktera byla po V.Britanii druhou nejvetsi zemi s koloniemi. Britanie ma vyhodu ostrovniho statu, kam je velky problem se dostat pres kanal, jinak by na tom byla podobne. Tunis byl francouzskou kolonii jeste v dobe II.WK a obcane Tunisu nebo Alziru maji svym zpusobem napul francouzske obcanstvi. Nemecko bylo bez kolonii a pri soucasne migracni vlne proveruje kazdeho prichoziho zadatele stejne, jako kdyz utikali z vychodnich statu emigranti. Kdo neprojde je obratem poslan zpet do sve zeme puvodu. Navic zapadni Nemecko po II.WK muselo prijmout zakony schvalene USA a tim v teto oblasti predbehlo o velky kus Francii. Zmena nekterych zakonu ve Francii by zcela jiste teto zemi prospela.

1 0
možnosti
PB

...... tak vod roku 2015 tam mají výjimečný stav, kerej v roce 2017 nahradil "protiteroristický zákon" s většími pravomocemi policie, což v praxi znamená pět let setrvalý výjimečný stav, z teho tři roky s jinou nálepkou (?),- ........ by nám nějakej sluníčkovej expert mohl konečně vysvětlit, co voni ti Francouzi proti mírumilovnýmu islámu vlastně mají,- žejoVEU?!

7 0
možnosti
Foto

I66v51a88n 27M38a79r39e17k

29. 10. 2020 20:50

Že by na té zakázané písni, jedné zakázané skupiny s textem : " Pro Alláhovu slávu. . . . . . " , bylo něco pravdy? 8-o;-(

3 0
možnosti
PD

Řízená migrace je nevyhnutelná a děje se dlouho i u nás (žije u nás 527tis cizinců z toho 0,5% jsou azylanti 2017)) za podmínky, že přestupce našich zákonů ponese následky stejně jako naši občané. Pokud by se situace vymykala z normálu, nepochybně se najdou politické strany, které toto téma uchopí a voliči rozhodnou.

1 0
možnosti
JL

Vypadá to jako revanš za karikatury Mohameda. Z evropského hlediska prkotina, ale oni za to zabíjejí. Zkusme si představit, že jdeme ven na ulici a nevíme, odkud přijde rána kudlou nebo sekáčkem na maso...A teď bych chtěl vidět, kdo by takovou situaci dal...Třeba obrana deštníkem, nebo turistickou holí?

2 0
možnosti
PD

Zkuste zbrojní průkaz, to by mohlo pomoci.

1 0
možnosti
AP

Lépe pozdě, než nikdy

1 0
možnosti
JN

To je samozřejmě pravda.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PK

Pokud existuje vzájemný respekt a vůle k soužití vítám každého příchozího,ale..neni tomu tak, v případě muslimů zejména.

Každý migrant měl mít vízum, dokumenty, jasnou identitu. Ilegálové musí být odsunuti zpátky do svých zemí. Ti kteří zůstanou, nemohou dostat volební právo, jinak muslimové vytvoří nebo ovládnou politické strany a v důsledku jejich vysoké porodnosti bude západ Evropy ztracen, během pár desetiletí to tu všechno ovládnou. No a my?

Ve Francii se již pomalu situace mění a obávám se, aby díky vysoké porodnosti migrantů právo šarija nedominovalo.

BTW Nobelovku tomu, kdo bude schopen navrhnout, jak odříznout pana Erdogana a ukončit jeho vydírání Evropy.

6 0
možnosti
DD

Jen by mě zajímalo, zda řečem Macrona věříte nebo to píšete z důvodu, že pravdu tady napsat nejde.

Macron si jen kupuje čas. Pokud by dnes měl oficiálně kladný vztah k migrantům a islámu, pak je nezvolitelný. Účinně zakročit nemůže, protože mu to zas nedovolí jeho loutkovodiči. Proto prohlášení o rozlišování mezi neškodným islámem a tím zradikalizovaným ... a současně ujišťování, že proti tomu zradikalizovanému se bude bojovat. Sice nesmysl, ale na nějakou dobu zabere, protože se Francouzi rozdělí zhruba na dvě poloviny a začnou se hádat, zda to bude stačit a je to správné nebo to stačit nebude a měl by se islám vyexpedovat ze země. Ti kteří budou navrhovat účinná řešení, budou okamžitě samotným Macronem nálepkováni jako pravicoví extrémisté.

Odhaduji, že by tato taktika do jeho příštích voleb mohla stačit. Jediná šance, kdy si Francouzi mohou uvědomit, že to je celé bouda, by mohla nastat, pokud budou muslimové nedočkaví a začnou předčasně důsledně praktikovat svou víru.

7 0
možnosti
JL

Když bude Erdogan pokračovat ve své agresivní rétorice a územní vojenské expanzi - jako že ho, budou mít státy jako Francie potíže, mají doma pěknou 5. kolonu nepřítele. Což Macron samozřejmě ví, nemůže uvrhnout zemi do partyzánské války s islámisty - resp. může, ale proč by to dělal a kam by to vedlo??? Z našeho hlediska je dobře, že se islamisti či radikální muslimové předvádějí ve své lásce k Alláhovi. Aspoň se naši tuzemští politici a političky trošku zaleknou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik