Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94a56v39e71l 60Š89u40n79d71a

30. 12. 2020 22:29

Je škoda, že ceny nepředávali rovnou členové rady. Kdyby ještě příchod pana Veselého na pódium podkreslila hudba z Asterixe a Obelixe, bylo by to nezapomenutelné.

0 0
možnosti
JP

celý blog vyznívá trapně

2 1
možnosti
Foto

I14v82a19n 28M71a33r85e63k

24. 12. 2020 11:59

Ó děkujeme, děkujeme, konečně víme, jak jej správně chápat. 8-o8-o8-oRv

1 1
možnosti
DR

Nejsem příznivcem jakýchkoli sportovních anket, takže je ani nesleduji. Považuji je za nesmysl, poněvadž se v nich vždy srovnávají hrušky s jablky.

Nicméně pane Nožičko, bez ohledu na téma Vám přeji hezké prožití vánočních svátků a hlavně zdraví. To dnes platí dvojnásobně. R^

2 0
možnosti
JN

Samozřejmě, že člověk musí jejich výsledky brát trochu s rezervou, protože lze velmi obtížně srovnávat různá sportovní odvětví.

Děkuji za Vaše přání a to samé samozřejmě přeji i já Vám.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 9
možnosti
JN

Tak pevně doufám, že to samé napíšete do diskuse i kolegovi Trčálkovi. ;-)

2 2
možnosti
Foto

Když měla Písařovicová v ČT pozvaného Babiše, tak její tón hlasu byl zabarven neveřejnoprávně. Pokaždé jsem si vzpomněl na Pucholta v Lásky jedné plavovlásky. AHÓJ a ahoj -slyšíš ten rozdíl?

3 3
možnosti
RK

To je neuvěřitelné ;-D;-D;-D

3 2
možnosti
PB

...... skvělejch přenosů ČT su naštěstí ušetřenej!,- první Pasta, nakonec proč nééé,- enem by mu mohli lepšolidi vysvětlit, že číslo 88 na dresu nejni zrovna v kursu,- žejo;-)! Esterka druhá - šikovná žaba, ale snad by mohla v budoucnu víc spolupracovat s tem lyžařským svazem, aby tem "svazákům" nevyschlo koryto. No a Sáblica na trojce (?!),- ale jóóó,- standard kvalita,- technika vybroušená na linoleu v předsíni!,- ani ten vlastní stadion k temu nepotřebuje!,- ......vydřeli to vlastní pílí, co jméno to pojem, sportovní ikony,- takových si važme!

6 3
možnosti
RK

Nikdo se z té vaší party nedívá, ale všichni komentují. ČT v titulku vás přitahuje jak Pamela Anderson v nejlepších letech;-D. Ale sranda s vámi je.;-)

6 2
možnosti

Mě se tedy kupodivu to včerejší předávání Sportovce roku taky líbilo. A D.Písařovicová byla nejlepší v moderaci, co jsem jí kdy viděla.

Na rozdíl od Vás si nemyslím, že byla odejita. Dělá to dost dlouho na to, aby chtěla změnu. Věřím, že se někde objeví v jiné roli.

Vám přeji, pane Nožičko, hezké vánoce, a vše dobré, hlavně zdraví, v novém roce 2021. Ať Vám to stále píše, aby měli rýpalové co hodnotit:-))))

7 0
možnosti
JN

Děkuji moc, paní Šípková. Já Vám rovněž přeji vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, a budu se samozřejmě snažit i nadále. :-)

3 0
možnosti
MV

Do příštího roku Vám přeji, abyste se dokázal zbavit všech Vašich podezirani, která leckdy působí směšně - viz bůh ví, jak to je s odchodem paní P.

9 0
možnosti
JN

Pane Valičku, děkuji za přání, ale u Vás by mě na rozdíl od některých jiných opravdu překvapilo, pokud byste nepoznal, že text tohoto článku není myšlen zcela vážně. ;-)

5 0
možnosti
Foto

Vy si s tím "humorem" pokoj nedáte:-P

3 3
možnosti
JN

A proč Vy jste takový masochista a pokaždé to čtete (už z titulku článku se přece dalo odhadnout, že asi nebude myšlen zcela vážně...)? :-)

4 0
možnosti
OD

Nebuďte smutnej, učitelskej.... My chápeme Vaší náklonnost k mužnejm typům s plochou hrudí...

Bruslí dobře, ještě procvičit kličku, střelbu a naučit se uhnout remplu a bude to dobrý, možná jednou bude jako Pasta;-D

3 2
možnosti
JN

Já Vám pane Dubovský moc děkuji za Váš vysoce inteligentní komentář, hodný (dle příspěvků v jiné diskusi)hrdého a rozumově vyspělého Pražana, který zmíněnému Pastovi (stejně jamko pražskému primátorovi Hřibovi) velkoryse odpustil i to, že je původem Moravák. ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik