Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kalousek má jednoznačně namířeno do Senátu, nějakou dobu se bude poflakovat někde v ústraní a pak vystrčí hlavu,ale z politiky definitivně neodejde.

0 0
možnosti

Kalousek - jak si vzpomínám: zasadil se o prosazení velkorysých církev.restitucí, které znamenají, že sice v Česku je čím dál méně křesťanů, ale zato nám budou bohatnout církve (Bravo), spolu s Topolánkem nejarogantnější český politik, a prý kamarád Hávy, jakéhosi zbrojaře, což je podezřelé. Podezřelé to je Babišovi a ten má asi dobré informace, na rozdíl ode mne. Dál mě nic nenapadá - to že musel v parlamentu pořád mluvit není nic neobvyklého, za to byl placen.

1 3
možnosti
Foto

Nevidím nic pozitivního na tom, pokud se Kalousek jakýmkoliv způsobem přičinil o zvolení Miloše Zemana prezidentem. Píšu to s vědomím, že vzhledem k cenzurování autora tohoto blogu netuším jak dlouhu tu můj příspěvek vydrží. Ta diskuse vypadá zase jako po boji.

1 0
možnosti

Pokud narážíte na smazané příspěvky - neřekl bych, že bych jich zde bylo o moc víc než např. v diskusi pod tímto Vaším nedávných blogem: ;-)

https://flaska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A210106_763507_blogidnes&razeni=vlakno

A co se týče Vaší první věty - tím jste nesjpíš nikoho nepřekvapil, ale mně opravdu nevadí nesouhlasné příspěvky, pokud jsou psané bez osobních invektiv a týkají se tématu blogu.

1 0
možnosti

J23a20n 41D74o61u11š21e34k

22. 1. 2021 15:18

Achjo, tolik ublížených dušiček, blog byl očividně psaný legračním tónem. Jen klid, páně Kalousek nebyl ublížen.

2 0
možnosti

Povrchní bláboly o kterých článek pojednává nemá cenu ani číst.

2 2
možnosti

No tak je nečtěte. Nebo Vás snad k tomu někdo nutí? ;-)

1 1
možnosti

Běž to vykládat rodině vojáka Prynycha a dalším, joudo!!!!:-(

1 1
možnosti

;-D;-D;-DR^Ale on ve skutečnosti nekončí, jen bude chvíli zpovzdálí tahat za nitky, aby se ve vhodnou dobu vynořil ze stínu a zachránil svět. :-)

7 0
možnosti

Začal špatně, od počátku kariéry zaopatřoval na úkor voličů sebe, rodinu a kamarády. Až mnohem později zahájil pokání a byl nám užitečný hlavně tím, že demaskoval diametrální rozpory mezi slovy a činy dalších generací pijavic v establišmentu. Chvála bohu už se nikde významněji neexponoval, spíš jen komentoval. To, že držel rozpočet na uzdě, dokážou ocenit pouze myslící bytosti, bohužel lístky do uren hází i ta nadpoloviční většina voličů rozumu mdlého (volná citace prezidenta ČR). Poslední škody napáchal souhlasem s migrační politikou EU, mimo to se v poslední době choval příčetně a odpovědně, narozdíl od všech těch minystryň za ČSSD a dalších hrobníků české ekonomiky a státní suverenity. Jeho IQ bude parlamentu chybět.

4 2
možnosti
Foto

Blog je krajně povrchní a založený na plytkém mediálním infotainmentu. Podstatné je, že bojoval za sovbodnou ekonomiku, proti zadlužování státu, za osobnín zodpovědnost občanů a konkurenční ekonomiku.

Všichni si pamatujeme, že klíčovým okamžikem prezidentské volby bylo, když Schwarzenberg řekl, že Beneš by dnes byl odsouzen mezinárodním soudem. To Čechy nebetyčně urazilo.

4 4
možnosti

Souhlas. Jen bych opravil, že některé Čechy to urazilo. Pravda je taková, že by dekrety dnes prostě neobstáli z důvodu uplatnění principu kolektivní viny.

1 0
možnosti

Autorovi bych doporučil - pokud neunese jiný názor, nechť diskuzi neotvírá.

5 2
možnosti

To by zase byla škoda. Dost věcí se díky diskusím objasní. Takový Libor Čermák dislusi zbaběle nemá a ve svých blozích šíří bludy, takže jsem ho dávno přestal číst. Pan Nožička se aspoň nebojí jít s kůží na trh.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik