Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže dvě udání na mé příspěvky a na poprvé 6ti hodinový distanc.

Jak se cítíte, Nožičko?

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J87a15n 30R10i37c90h23t65e62r

25. 1. 2021 16:03

Ostatní ex-premiéři měli tu smůlu, že museli brát ohled na koaliční partnery a členy vlády.

Pokud vládnete de facto absolutní mocí a rozhodujete víceméně sám, máte zcela neporovnatelné možnosti.

Otázkou je, jestli by tuhle situaci nezvládl někdo jiný s onou téměř absolutní mocí mnohem lépe.

0 0
možnosti

S tím naprosto souhlasím.

0 0
možnosti

Tak vidíte, pane Nožičko, jä jsem Vám říkal, že se bude mazat a Vy jste mi nevěřil. Dokonce jsem s tím mazáním byl podle Vás trapný. Tentokrát jste mě opravdu nas..l. Poznal jsem, že jste mistr ve vytrhávání z kontextu a překrucování skutečností. Když jste zahnán do koutu, tak celou věc obrátíte jiným směrem a když už se to vyloženě nehodí, tak mažete.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Lepší by byl jistě Fiala ;-D nebo Bartoš ;-D či dokonce Filip!! ;-D;-D

0 0
možnosti

jen by mě zajímalo kdo byl horší jak Bureš 8-o8-o

0 0
možnosti

Nemám pochyb, že Mára podobné ankety má pod palcem, hlavně na podrobně sledovaném konkurenčním médiu. Seznam jde často proti proudu, uspokojení z toho, že Andy to má už spočtené dostává tou anketou vážné trhliny, to znovu probudí jeho odpůrce.

2 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš nemá spočteného nic. Racionálně vzato, je už na cestě z kopce /nadpočetně se kácí v lese jeho voličského jádra/, ale motivy, proč jej lidé v roce 2017 volily, stále u těch lidí přetrvávají. Jasně, Prchal už asi těžko vymyslí něco, co by přivedlo voliče z nějakých dosud nedotčených skupin /ostatně takové už asi ani nejsou/, takže nelze čekat nějakou novou nadšenou vlnu zájmu o Babiše, ale pokud nedojde k nějakému kolapsu, tak Babiš má nakročeno těch cca 30% zase udělat. - - - - Jistě, uvidíme ještě, jak s tím zacvičí ta epidemie. Teď jsem četl rozhovor s nějakou zdravotní sestrou co dělá v telavivu nebo kde a ta tam uváděla, že jejich závažné případy na JIP jsou lidé max. středního věku + hodně těhotných ženských. Samozřejmě mají v nových případech nákazy hodně desítek % té britské mutace. Podobně v Portugalsku - tam doposud s dosavadní mutací nějak obstojně fungovali, a ta britská mutace jim z toho módu fungování udělala kůlničku na dříví. A to se ještě neuvádí nic o té mutaci, co se šíří z JAR, ta snad má mít způsobilost hyperaktivovat imunitní systém..... Pokud by došlo k tomu, že lockdown přetrvá až do voleb a bude se to postupně zhoršovat /zavření fabrik na určitou dobu nevyjímaje/, tak se lidé od Babiše zčásti odkloní - pak si myslím, že by mohl jít ve volbách o dost dolů, až třeba ke 20%. Ten odliv voličů by nebyl fakticky nijak racionální, tam by zaúřadovala kombinace únavy z těch omezení a z toho, že ten jeho krásnej ksicht člověk vidí úplně všude. Oni ani ti důchodci nežijí ve vzduchoprázdnu a pokud se musejí dívat na to, jak mnohá jejich děcka mají už rok a půl (stav k 10/2021/) zákaz podnikání a oni je musejí z důchodu dotovat, aby vnoučata dostala vůbec najíst a koupily se jim nový boty, tak to jednoho přivede k přemýšlení. On Babiš je díky tomu koronáči všude a to taky není dobrý, ono jíst každý den to samý, to rychle omrzí. Tedy, pokud se na jaře lockdowny neuvolní, pro Babiše to bude zrychlující se cesta z kopce, kampaň nekampaň.

0 0
možnosti
Foto

Je to laciné kopat do mrtvé STB. Nyní máme BIS je to to samé jen to dovedli k dokonalosti.

1 5
možnosti

Chtěla jsem něco napsat, ale diskutovat s něčím tak jednoduchým, co napíše, že pro něj není 50 milionů dotací ukradených Babišem problém, je nejspíš zbytečné.

Kdybyste je ukradl vy, dostanete 10 let.

7 2
možnosti

Kategoricky nesouhlasím. Nejlépe by pandemii určitě zvládl plnou Parou back. Ten by na všechny rebely poslal URNU a když by bylo nejhůř, spojil by se s Marťany.;-D

2 0
možnosti
Foto

Cítím se tady být zástupcem těch nevzdělaných nebo méně vzdělaných .Nemám nic proti kritice pana Babiše . Netvrdím, že nemáte pravdu. Navrhněte tedy řešení ,dejte do placu jméno toho kdo to zachrání. Když nic tak bude aspoň legrace.

2 0
možnosti

J54o88s51e77f 62M74i20l51e35r

24. 1. 2021 21:17

To není o tom, jestli zvládl epidemii, ale že si koupil jejich hlasy na úkor ožebračení dalších generací. Důchodce podplatil příspěvky, státní úředníky zvyšováním platů, maminky mateřskou atd. atd. Ale většině zdejší populace na tom stejně nezáleží a sami žijí stylem "Po nás potopa". Smutné. :-/

10 0
možnosti
Foto

Ne smutné, lidské. Až my nebudem, skončí svět. Tak co je nám po tom?

0 1
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik