Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Založím nové vlákno, to lživé o mně je už dost dlouhé. Pana Nedvěda tímto označuji za lháře a jeho výmluvy o nepřesnostech neobstojí. Budu ho takto označovat kdykoliv se mi zlíbí, dokud se mi neomluví. A jsem rád, že o sobě hrdě prohlašuje, že je kobliha. Aspoň všichni vidíme co jsou takoví lidé zač.

A jen tak mimochodem: být v oboru opravdu neznamená podnikat. A internetový portál není ani časopis, ani magazín.

4 0
možnosti

Omlouvám se tímto panu Tomáši Flaškovi, že jsem nepřesně uvedl, že dával rozhovor v časopise. Je to vskutku jen košér magazín jak je tam uvedeno.

1 0
možnosti

Pane Nožičko, to se mstíte za to, že vás Slavie vyklepla v minulém kole ?

0 1
možnosti

Vyklepla? Chtěl jste říci, že nás s odřenýma ušima udolala o gól, ne? ;-)

A věřte, že sympatie či antipatie ke Slavii v tomhle textu žádnou roli nehrály, a ve čtvrtek jí proti Glasgow Rangers budu držet palce.

1 0
možnosti

Ten fotograf tam měl pořizovat fotky zápasu. Fotil a zveřejnil papaláše. Představte si to množství lidí, které zveřejněním těch fotek ovlivnil. Kolik našich spoluobčanů přestalo dodržovat opatření protože vidělo VIP na tribuně a zjistili, že jim kupodivu nejsou rovni? Zrušení akreditace je ještě mírný trest.

A Fero Lakatoš? Docela dobrá hláška, jen by mě zajímalo proč se zrovna ozvala Romea?

2 7
možnosti

Pročpak asi sportovní fotograf fotil Prymulu ?

1 2
možnosti
Foto

Protože byl Prymula na sportovním utkání......8-o???

3 1
možnosti

Nemel fotitl jen prymulu ale i Kvitovou, ta se tam z Monte Carla taky nejak prosmykla a po navratu z AUstralie zadnou karantenu nedrzela.

0 0
možnosti

Kvitová za prvé není autorkou restriktivních opatření, za druhé se vůbec nestaví do role moralizátorů, kteří neustále vybízejí k přísnému dodržování nesmyslů!

0 0
možnosti
Foto

Ve sportu jde o peníze (ve fotbale dokonce o velké peníze), ale současně i o fanoušky a fair play. I když zrušením akreditace nic Slávie oficiálně neporušila, osobně to považuji za vážné morální selhání. Že jde o reakci na kauzu Prymula, o tom zřejmě nikdo soudný nepochybuje - už kvůli načasování. Opravdu by nějaký klub v půli sezóny začal řešit přidělené akreditace nebo by s tím počkal až po jejím skončení?

Navíc vysvětlení Slávie má ještě jednu zásadní trhlinu. Pokud údajně zvýhodňovala deník Sport při akreditaci, tak musí existovat nějaká pravidla akreditace. Proč je nezveřejní, aby prokázala své tvrzení ?

Opravdu ale nevím, který jiný deník by měl mít přednostní akreditaci, než právě takový, který je plně zaměřený na sport, je jediný celostátní, vychází už skoro 70 let a má ze sportovních periodik největší počet čtenářů (cca 250 tisíc denně). Normální klub by si takový deník předcházel, než aby mu zakazoval přítomnost na svých akcích..........

4 0
možnosti

No, pan fotograf je jistě dospělý, a za senzační "úlovek", byl jistě dobře honorovaný. Mohl ale očekávat odvetu. Takže je to možná fifty fifty:-) Koho Slávia akredituje na zápas(y), je v její kompetenci. Nebo ne?

1 2
možnosti

Tak jistě, pokud se má fotbal na Slavii hrát pouze pro papaláše...

1 0
možnosti

Teoreticky je možné, že o mstu nešlo, ale proč tomu věřit, když se bavíme o českém fotbale ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik