Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Ani se moc Bolšunovi nedivím, když to bylo v krátké době poněkolikáté, kdy nemohl po nějakém "konfliktu" bojovat o vítězství a většinou to bylo s Nory

Obersdorf konflict s Norem Klaebem

Lahti - ve vedení 4 Norové a Bolšunov. Mimo kamery Bolšunov padá po kolizi s Holundem a 3 Norové vítězí

Lahti - "zavření" Finem Maki

Are - Vloni ve Ski Tour ho "sestřelil" Nor Kruger

Nechci hodnotit čí to byla vina, ale když těch konfliktů je moc , tak se to nepochybně promítne do psychiky závodníka, ať už je to oprávněné nebo ne

2 0
možnosti
PN

Pane Nozicka, je to vec vedouciho zavodnika, aby si vybral stopu a pokud si ji vybere, zavodnik za nim se s musi nejak srovnat. Rus udelal Norovi to same, co mu Nor udelal pred par tydny. Proste ho zavrel, protoze na to podle pravidel ma pravo. Nor se pak cpal tam, kde nemel misto a tim padem tam nemel co delat. Proto byl diskvalifikovan kvuli kontaktu s Rusem a mista, kde nemel byt. Psat o tom, ze Rus "neunesl porazku" je hloupe. Pokud by ho Nor prespurtoval ciste a Rus se choval tak, jak se choval, tak by jste mel pravdu. Rus ale prisel o zlato kvuli poruseni pravidel Norem, ciste to podle jury evidentne nebylo, kdyz Nora diskvalifikovala.

0 0
možnosti
JN

Pane Neužile, názory na to, zda jury v tomto případě rozhodla správně, se ovšem liší, co jsem měl možnost zaregistrovat, tak hodně lidí včetně např. některých bývalých lyžařů její rozhodnutí kritizuje. Výklad pravidel je někdy složitý a tak jako např. ve fotbale se ani po několikátém zhlédnutí opakovaného záběru ne všichni shodnou na tom, zda se penalta měla či neměla kopat, tak podobně je tomu i v tomhle případě.

Já jsem při závodě fandil Bolšunovovi (už jen proto, že Norové byli proti němu v jasné početní převaze ), ale diskvalifikace Klaeba mi prostě přišla nesmyslná. Ale jde samozřejmě jen o můj názor.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
Foto

Souhlas, pro zajímavost dva titulky svědčící o charakteru Vlhové.

Spolupráce s týmem Ledecké se vyplácí. Vlhová v rychlostních disciplínách září

Spolupráce s Vlhovou? Na mistrovství světa ne. Ledecké tým musel hledat náhradu

1 0
možnosti
Foto

Ovšem vy také neumíte unést porážku. A když, tak s "ale" :-)

2 2
možnosti
Foto

Že o tom píšete zrovna Vy, která pokud s ní někdo nesouhlasí, dokáže být jízlivá a urážet. Zameťte si především před svým vlastním prahem.

2 0
možnosti
PK

Ale o Bolšunově vině či spoluvině se nemluvilo. A jury resp. šéf byl striktní.

0 0
možnosti
SB

Někdy má problém i Magnus Carlsen.

On moc často neprohrává, protože to je opravdu nejlepší šachista současnosti, ale když už se mu to stane, tak ne vždy to dokáže unést.

1 0
možnosti
PB

P81e16t67r 63B43u11r39i70a63n

11. 3. 2021 18:37

Ovšem když ho porazil Polák Duda, tak Carlsen na tiskovce prohlásil, že to bylo tím, že Polák rozuměl dané pozici lépe než on. To bylo fér vyjádření.

0 0
možnosti
PN

P66e95t59r 47N68e67d60v74ě72d

11. 3. 2021 15:20

Já si nemyslím, že to neunesení porážky je častější u amíků a rusáků. Spíš náhoda, že teď je sezóna sportovců uvedených v blogu. Však i Kanaďané třeba neunesli porážku od našich zlatých hochů z Nagána. Nějaký sportovní fanda by asi uvedl mnoho případů podobných reakcí, zvláště když jejich porážce předcházelo něco netypického, nebo dokonce sporný výrok sudích. Mě spíše mrzí, že naši sportovci a třeba i favorité ve svých disciplínách nemají více toho drzého sebevědomí. Uznávám ovšem, že ta jejich skromnost, nebo jak to nazvat je sympatická.

0 0
možnosti
RC

Ani nasi sportovci nekdy nedokazali unest porazku. Treba ve fotbale bych nasel hned nekolik prikladu.

0 0
možnosti
JN

Díky Vám i ostatním karmujícím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik