Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

skvěle popsané.vám karma pane nožičkoR^

2 0
možnosti
Foto

A bude toho víc a víc. Brzo i u nás. Kdo viděl včerejší zápas v Brně, tak už musel zaznamenat určité signály.

0 0
možnosti

Zápas jsem viděl, ale teď nevím, na co narážíte.

Nepřipadalo mi to tak, že by se tam cokoli dělo v tom smyslu, o čem je tento článek a tato diskuse.

0 0
možnosti

Jako kopálisti nejsou černoušci špatní. To by je nenajali a dobře neplatili. Ale většina MUSÍ nestále prokazovat svoji jinakost. Výzdobou a chováním.

Od Bartoše okopírovaný účes (nebo je to obráceně?). Simulováním, jako Neymar, neustálým vyžadováním privilegií.

1 0
možnosti

https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/vaclav-hladky-anglie-skotsko-slavia-rozhovor.A210401_222853_fot_zahranici_malu?zdroj=sport_hp

Tohle je kouzelný rozhovor s českým brankářem Václavem Hladkým, který chytá v nižších soutěžích ve Velké Bruítánii.

Nemohl jsem si ho přečíst celý, protože nemám Premium, ale za prvé počáteční část článku si přečíst může i člověk, který Premium nemá, za druhé z diskuse pod ním si leccos člověk domyslí i o samotném článku a za třetí už ten nadpis hovoří sám za sebe.

Skotové Hladkému píší, že Češi jsou národem rasistů.

Neboli je zakázané říci o černoších, že jsou takoví nebo onací, jelikož (což je zcela určitě pravda) zcela určitě není černoch jako černoch. Takže ať už potkáte jakéhokoli černocha nebo jakoukoli skupinu černochů, tak nelze zevšeobecňovat ani v dobrém, pokud je to poctivý a pracovitý člověk, ani ve zlém, pokud je to lump a povaleč.

To zcela určitě pravda je.

Ale i kdybychom připustili, že Kúdela je rasista non plus ultra (nemyslím si to, ale píši "i kdybychom připustili"), tak zanícení bojovníci proti rasismu najednou z jednoho Kúdely zevšeobecňují celý český národ.

Neboli zevšeobecňovat směrem k černochům nelze, ale směrem k deseti milionům Čechů ano.

Tady vidíte, jak ty kecy těch pseudohumanistů jsou teatrální.

11 0
možnosti

Já Kúdelovi věřím, že nic rasistického neřekl. Ono hraje roli taky to, že obvinění z rasismu přišlo až po fyzickém napadéní Kamarou. Takže Kamara, nějaký spoluhráč, nebo právník logicky musel předpokládat, že přijde trestní oznámení za fyzické napadení. Tak jen museli přijít s důvodem napadení.

4 0
možnosti

Máte pravdu, že je to jako kopání rozmazleného děcka, když není po jeho. Tak se chovají angličané a předtím skotové.

Ovšem v případě Rangers jim dal Kúdela zcela dobrovolně a hloupě náboje, nota bene v zápase, kde jeho tým vyhrával. Zbytečně ho poškodil. Ta zakrytá pusa je nový zlozvyk na hřišti, který by měl být do budoucna odstraněn červenou kartou. Když někomu nadávat, tak hezky naplno bez zakryté pusy, nebo před dalšími svědky. Proč zaměstnávat úřady, co vlastně pod zakrytou pusou řekl? Co vlastně předtím Kamara udělal, že měl potřebu k němu přiběhnout a něco mu pošeptat?

0 0
možnosti

No. je to zdá se na ostrovech již zajetá věc, nedaří se ti a dokonce utrpíš porážku od týmu z východu, vždy máš možnost se obrátit na právníka,ten ti pomuže a jistě najde důvod a něco vymyslí, aby tvůj výkon nebyl tou rozhodující informací.

Kolébka fair play je pro mě po těchto dvou kauzách velkým zklamáním.....

5 0
možnosti

Kyvadlo světa se jako káča kymácí a tejkon se ta tíha korektoblbství přesunula na Západ, náš za bolševika vzor. Tam tejkon s BLM, BLM a nevím jak blbnou na kvadrát, či jak ti mašíblové nazývají - a leckdos ze zdejších "hurá pokrokářů" už se s tím začíná zviditelňovat. A až to díky i jim, blboňům, celosvětově vyhrají čínští bolševníci, ono jim rychle zmehne! P.S. A rychle si nechají operativně upravit šikmou oční řasu ... :-/

2 0
možnosti

Chtělo by to napsat také B, tj. říct, co řekl po zápasu trenér anglického týmu U21: "Žádný rasismus tam nebyl. Jeden tým prostě v extázi slavil, zatímco naši kluci byli na dně úplně zničení. Jejich tým společně s realizačním týmem poskakoval po hřišti, bylo těžké to emočně unést. Díkybohu se celá situace rychle vyřešila."

Podstatný rozdíl proti slovům Gerrarda, takže tady pan Nožička munici na kritiku Západu nezíská. Prostě to jeden hráč neunesl.

2 0
možnosti

Naopak bych zmínil, co potkalo hráče Anglie před dvěma lety při zápasu v Černé Hoře. Tehdy byli její hráči tmavé pleti uráženi opičími skřeky fanoušky domácích. A po zápasu pak na tiskovce při první otázce na rasismu jeden z domácích funkcionářů tvrdil, že žádné rasistické pokřiky nikdo neslyšel.

Obecně země Balkánu mají s rasismem velké problémy (a neplatí to zdaleka jen pro Černou Horu)

0 0
možnosti

Velmi dobre napsano, karma R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS