Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Petříčkovo odvolání je v pořádku - co kdyby chtěl jet do moskvy

0 0
možnosti
JK

J38a68n 31K87á59r68n70í30k

16. 4. 2021 15:02

Petříček byl hlavě levá ruka kmotra Pocheho, bez vlastního názoru, fantazie a páteře. Držel se stranických not, protože nic jiného vlastně ani neumí.

0 0
možnosti

Kdyby se držel stranických not, nebyl důvod ho odvolávat.:-)

2 0
možnosti
PB

..... od prvopočátku byl Petříček nešťastnou volbou samotnejch socanů,- voni ho na klíčovej resort nominovali a voni ho taky z voranžový základny vygenerovali,- asi jim došly kádry(?),- ale dneska už je to stejně jedno, .......... opona padá!

3 0
možnosti
JK

J77a62n 67K19á18r84n28í87k

16. 4. 2021 15:09

Zeman podobně jako Klaus vypudil vnitrostranickou opozici, v podstatě všechny s vlastním názorem. Od té doby to jde s ODS i s ČSSD jenom z kopce.

1 0
možnosti
MH

Tady se tuneluje rozpočet přes nefunkční čínské ochranné pomůcky a testy, ale za pokles preferencí může prý Petříček. Volič ČSSD nejsem, takže možné je všechno, ale zdá se mi to, jak to má říct, no poněkud divné. :)

7 0
možnosti
JN

Nesmyslných výdajů bychom nejspíš našli v rozpočtu za loňský i letošní rok spoustu a předpokládám, že byste si dokázal snadno najít a spočítat, jak velká či malá část z těchto výdajů padla na ty Vámi zmíněné čínské ochranné pomůcky. Ale Vy jste holt v první řadě "ideolog", že ano... ;-)

2 4
možnosti
MV

pan Petricek se v CSSD chova jako jedinej chlap s ....., vsichni ostatni jsou jen takovi posluhovaci. koho, ceho, ci uz vime - jak Babis nebo Zeman zapiska, tak socani tancujou. pro volice CSSD hodne smutna situace. ale kdo chce kam...

3 2
možnosti
JN

Je to Váš názor a právo na něj Vám samozřejmě neberu. Ovšem někdo jiný by nepochybně zase mohl namítnout, že pan Petříček pro změnu tancoval tak, jak se pískalo z Bruselu...

2 0
možnosti
JK

Ale vždyť přece všichni víme, že Hamáček je chodící neštěstí, krach ČSSD je jeho vina a bezdůvodným vykopnutím Petříčka preference ještě víc poklesnou, i když jestli to bude 4,5% nebo 3,5% je fuk, když ze sněmovny stejně zmizí tak jako tak.

5 0
možnosti
Foto

Načasování Petříčkova odvolání: Už v listopadu 2018 bylo pozdě.8-o

5 8
možnosti
JN

Tak nějak - největší chybou vedení ČSSD bylo, že byl Petříček na ministra zahraničí vůbec nominován.

5 2
možnosti

Ministr zahraničí nemá vcelku nic společného se sociální politikou své strany, takže může být klidně chválen i těmi, kteří jeho stranu nevolí. Že se nepodvolil rusofilské politice Hradu ho ctí, takže jeho odvolání n e n í v pořádku.

7 1
možnosti
JN

Aby byl zrovna rusofil, to po něm nejspíš většina voličů ČSSD ani nepožadovala, ovšem na druhou stranu se domnívám, že většina voličů této strany (na rozdíl třeba od voličů Topky) nemá příliš v lásce ani eurofily.

1 2
možnosti
JZ

Na druhé straně to Petříček na sjezdu ČSSD fakt nezvládl. Být proti ANO, to bych pochopil, ale být s ním ve vládě, a zároveň být proti němu, je fakt hloupé. :-)

3 0
možnosti

Ovšem proti ANO byl jen kvůli tomu, že se Babiš devótně podřizuje politice Hradu, to je třeba dodat.

0 0
možnosti
JZ

Ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček byl nejlepší ve svém resortu za minimálně deset let, tedy s výjimkou vztahu ke státu Izrael.

1 4
možnosti
SL

To bych neřekl, že byl nejlepší, spíš nic nezkazil a nenechal si vnutit hradní představy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik