Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase jeden, kdo má jasno. Já bych jen podotkl, že se pořád hraje jen o to, zda se ten nesmyslný nápad v hlavě Hamáčka zrodil, nikoliv o to, zda se ho pokusil realizovat. A že Hamáček umí jednat značně ukvapeně až hystericky, můžeme vysledovat z jeho chování v začátcích pandemie, kdy otálení svoje (i vlády) doháněl nesmyslnými a předraženými nákupy nekvalitních zdravotních pomůcek v Číně. Pokud neměl v úmyslu nic z toho, co se mu teď dává za vinu, dávat na stůl, proč tedy to jednání v tak specifickém složení svolával?

1 0
možnosti

Hamáček se dlouhodobě netajil myšlenkou získat pro české občany Sputnik.

Nicméně podstata skandálu je ta, že jej Kroupa obvinil, že chtěl Sputnik vyměni za ututlání Vrbětic, což Hamáček celkem úspěšně popírá a Kroupa nedokáže svá tvrzení podložit žádnými důkazy.

Absolutní selhání dodavatelů vakcín a potupné přerozdělování dodávek ve prospěch starých členských států, na úkor nových, vedlo naši vládu k hledání jiného řešení. EMA však úspěšně zabránila výrobě ruské vakcíny v EU a Babišovi i prezidentovi bylo jasné, že bez souhlasu EMA ( po politickém skandálu na Slovensku ) je tato cesta už neprůchodná - zejména po tom, co už je dnes naočkovaná prakticky celá skupina lidí, která byla ochotná Sputnik dobrovolně akceptovat.

EMA ví, že když už dnes Sputnik povolí, tak je jeho nasazení v ČR je už prakticky zbytečné, protože mladší věkové skupiny Sputnik odmítnou.

Takže ono to očkování není mnohdy ani tak o kvalitě vakcíny, ale spíš jen o politice.

Hamáček je asi tak trošku méně chytrý, kterému to všechno dosud nedošlo, ale Babiš byl v obraze velice rychle a všechny tyto aktivity na získání Sputniku zastavil.

Hamáčka dnes můžeme vinit jen z naivity, ppř. nedostatku moudrosti, ale nikoliv z vlastizrady, protože ani náznakem se žádného podobného jednání nedopustil, nebo nemáme o tom žádný důkaz a proto se ani nedivím, že se na Seznam tak vehementně obořil.

:-(:-(:-(

0 3
možnosti

Nicméně Kroupa neřekl ještě své poslední slovo, protože to co zatím předvedl, bylo žalostné.

Věřím, že tentokrát šlo pouze o vějičku, která měla mezi sebou rozeštvat socany. Určitě půjde ještě dál a Hamáčkovi zatopí, protože i svědci se dnes dají koupit jednou, či druhou stranou a kdo z účastníků schůzky to má dnes nahnuté ve státních službách ???? !!!

;-D

1 2
možnosti
Foto

;-D kdyžtak se zeptejte v jiných zemích...než v Peru a v Saúdské Arábii. Koho jste si blogově zavázal jako věrného čtenáře...ten Vám to odpoví. Ale mě tu soustavně nemažte, když to Vaši věrní výše jmenovaní nevědí. Já za to,Josefe, fakt nemůžu;-);-D

0 1
možnosti

Milá zlatá: pan šéfadmin Banga tady onehdy sice zázračně rychle zjistil, že u několika mých dřívějších blogů byly mezi karmujícími hlasy i podezřelé IP adresy z Peru či Saúdské Arábie. Nicméně tehdy sdělil, že věc předá technickému oddělení iDNES a to rychle učiní nápravu, aby se taková věc neopakovala. A já tomu samozřejmě pevně věřím a jsem přesvědčen, že mezi dnešními karmujícími již nic takového není - ostatně takto podvodně získané hlasy by mě opravdu netěšily.

0 0
možnosti

Pane Nožičko, vy sám v diskuzi říkáte, že cesta kamufláž nejspíš nebyla. A vám se tedy zdá v pořádku, že Hamáček chtěl jet do Ruska jednat o Sputniku, když věděl, co tady Rusi provedli? Toto není dost na rezignaci? A ještě by se mu prý měli potom všichni omlouvat ... ;-D

Mimochodem, koho budete letos volit? Zase ČSSD? :-)

0 1
možnosti

Koho budu volit, to zatím netuším - u Vás předpokládám, že jasnou volbou bude koalice Spolu, nebo ne? ;-) Tak těm já tedy opravdu fandit nebudu - mimo jiné i proto, jak "kvalitní" lídry tyto strany mají (což i v souvislosti s touto kauzou názorně ukázali). To už opravdu raději snesu vítězství Pirátů a Bartoše premiérem. :-)

A k Hamáčkovi: smyslem článku bylo sdělit, že té "fantazmagorii" Janka Kroupy soudný člověk těžko může věřit. Na čemž to, jak to bylo či nebylo s tou kamufláží, nic nemění.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J80i56r64i 15B46o47r

6. 5. 2021 10:06

Opravdu, já.Ale ani ne tak velezradě, nýbrž tzv.dusevni nedoslýchavosti.

3 0
možnosti

Kdo urcuje co je vlatizradne? Lokajove USa?

1 6
možnosti

Dělá to na mě dojem, že např. vydavatelé komerčních médií nepatří mezi voliče ČSSD, i kdyby byla skutečně moderní nekomunistickou levicovou či středolevicovou stranou, jakými jsou socdemáci ve Skandinávii, SRN, Rakousku a Švýcarsku (a jsou jimi i američtí demokraté). Velcí byznysmani, pokud to nejsou jedinci typu p. Sorose (vyštvaného z Maďarska kamarádem Putina p. Orbánem), mívají někdy obavy, že by se po volbách chtělo třeba více solidarity (Biden teď navrhl solidární daň u nejbohatších). Ale nevraživost vůči socdemákům bude vycházet i z dalších oblastí byznysu (kromě toho, že si socdem v ČR průběžně škodí sama sobě). Putin taky nemá rád nekomunistické levicové strany v západ. civilizaci.

3 0
možnosti

Se divite, kdyz v jejich radach jsou a byli takovy jako Foldyna, M. Zeman a jim podobni, co obhajuji zajmy Putina.

2 0
možnosti

Radeji si ma BIS vzit na musku toho na Hrade.

2 0
možnosti

Seznam vydal prohlášení, že je připraven na případné soudní řízení, u kterého předloží důkazy k textu pana Kroupy. Za mě : Hamacek tím, že ze lhare Haška udělal náměstka, zpochybňuje pro mnohé...

5 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik