Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... no je to vůůůbec zajímavý,- jak voni ty klučiska třeba velice dobře VÍ, co je to ten "rasismus", jak si to uvědomují, jak je to trápí, jak s tem bojují !,- ...... ale při tem sami namaji tucha vo tem jak se vlastně doopravdy jmenujou a kolik jim je skutečně let (Stuttgart, Sparta......);-D;-D?!?,- to sou vám panečku záhady!!!

1 0
možnosti
Foto

Mně by musel někdo nejdříve rozmlátit kolena kladivem, jinak by mě do pokleku nedostal...

6 0
možnosti
OD

Muhaha Nožičko,

Kudela, Slávie, vaše bědování, to nikoho ve světě nezajímá....

Hráč Rangers fauloval, při tom zranil protihráče. Byl za to vyloučen, dodatečně dostal 3 zápasy dle výměru. Rangers i díky tomu vyloučení prohráli zápas a vypadli ze soutěže.

Kudela nesmyslně verbálně napadl frustrovaného protihráče jako balík z okresního přeboru, který nikdy neslyšel o základním pravidle - kopačka mluví nohama, ne hubou. Za to ho nikdo neplatí.

Tím ohrozil již vyhraný zápas, porušil pravidla a zcela zaslouženě to slízl.

UEFA representuje svá pravidla, Kudela representuje vše bizarní, co v naší národní kopané je přirozeným pravidlem - pravidla platí pro druhé, ne však pro nás.

Nejvíce jste pobavil tím, jak jste převlékl tu tupou, bezzubou, nevzdělanou bílou verbež z tribun za protestující veřejnost.

Nožičko, byl jste vy někdy v Anglii na fotbale?

Víte, kdybyste měl ponětí o tom, jak tihle lumeni posledních 300 let zacházeli s černochy, nedivil byste se. Ale vy opět zkoušíte nacpat svět do rozměru Uherského Hradiště.

To neklapne.

0 19
možnosti
JN

Milý Ondřeji či Ondreji vod Prahy, a Vám snad červená karta a následný distanc na 3 zápasy za kopnutí brankáře do hlavy přijde jako přísný trest? Mně tedy opravdu ne - zvlášť v kontextu s tím, za co Kúdela dostal desetizápasový distanc...

A mimochodem, když se navážíte do UH a do Kúdely: mně jako balík z Horní Dolní s těmi svými moudry typu "kopačka mluví nohama, ne hubou" naopak připadáte Vy. Takže asi tak.

11 0
možnosti
LB

Ale no ták, nedělejte z toho pogrom, tato scéna, kde jde jen pořád o velké prachy, nemá validní hodnotu to posuzovat morálně, je to jen byznys a na tu obroušenou fintu, jak zase někdo někomu ubližuje, to dovede jen tělocvikář Větvička, který hodnotí výkon slovy, zato uměl skvělý veletoč

0 0
možnosti
LB

Nebo že by pan Nožicka, mně nejde o jména, mně jde o podstatu názoru, že hraní si na národní city může být dojemné, ale do dnešního byznyssportu absolutně liché

0 0
možnosti
PK

Ještě dávno před BLM začal jeden hráč amerického fotbalu quarterback Colin Kaepernick ze klubu San Francisco 49ers jehož oteč byl černoch a matka Italka před zápasy poklekávat. Po něm se to začalo šířit v celé NFL. Posléze ztratil práci a už mu jí žádný klub NFL nedal do dnešního dne, přesto, že to nebyl špatný zadák a většina hráčů jsou afroameričani......

1 0
možnosti
DT

Jestli se nepletu, tak on poklekával při americké hymně, a to bylo považováno za neúctu. Proč přišel o práci netuším, ale pochybuju že to bylo právě kvůli tomu poklekávání.

0 0
možnosti
MB

Fotbalisti klekají, studenti Oxfordské univerzity odhlasovali odstranění portrétu královny z auly univerzity.

Co dalšího vymyslí progresivní mladé mozečky...

8 0
možnosti
PK

No, třeba pan Biden dal odstranit bustu Winstona Chuŕchilla z oválné pracovny, kde stála věky......proč asi.....

0 0
možnosti
Foto

Teatrální prázdné gesto. Jakž takž ještě pochopitelné u USA nebo Velké Británie, které zneužívaly lacinou pracovní sílu barevných, ale byl by nesmysl chtít poklekávat od Čechů, kteří nikdy v minulosti žádným barevným neubližovali.

2 0
možnosti
LB

Ještě že vás nečtou cikáni

0 1
možnosti
JK

Anglické fotbalové kluby chystají od pátku 30. dubna do pondělí 3. května hromadný bojkot svých účtů na sociálních sítích. Představitelé týmů z Premier League i nižších soutěží tak reagují na pokračující šíření rasistických a nenávistných komentářů v online prostředí směrem k hráčům.

https://bit.ly/3v6830X

Asi náhoda, žejo ;-D

0 6
možnosti
MK

Logický důsledek naštvanosti normálních lidí.

2 2
možnosti
DT

Popravdě, myslím si, že anglickým fotbalovým fanouškům to poklekávání bylo proti srsti od začátku, jen se to teď nebojí vyjádřit. Četl jsem diskuzní příspěvky z anglických deníků po tom nepokleknutí Slavie na Arsenalu a nejkladněji hodnocené tam byly ty, které se jí zastávaly. Příspěvky typu „Klečení znamená podřízení" a podobné.

7 0
možnosti
Foto

Není téma, kterému by pan Nožička nerozuměl.

Cenu pro Grafomana roku jsem nemohl udělit lépe.

1 14
možnosti
JN

A není titulu Grafoman roku hoden spíše ten, kdo má nutkavou potřebu svá "moudra" v různých diskusích stále dokola opakovat? ;-)Já osobně bych proto tento titul udělil spíše jednomu zdejšímu nadanému básníkovi i hudebníkovi z Holešova.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik