Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... už jenom se tam kvalifikovat, je výkon hodný uznání, sou to zkrátka borci! Každá placka fandy potěší, ale v poslední době pozoruju, že debatu o výkonech přebíjí "tanečky" kolem logistiky, organizace, zákulisí, politických gest a proklamací, které sportovní zážitek (prožitek) přímo destruují až znechutí,- viz. ME fotbal, stávající OH, připravované OH, apod.,- ...... už to nemá ten drive, to správný napětí plynoucí z očekávání, divoký a nezkrotný emoce sou tytam- je to zkrátka infikovaný politickým balastem,- ale doba si to asi tak žádá(?!)R^

5 0
možnosti
Foto

A to ještě nazávodí Martina Sáblíková. S ní věřím, že by těch medailí byl minimálně dvojnásobek.

2 3
možnosti
JN

A co teprve, kdyby v cyklistice nominovali Karla Trčálka - to bychom jistě měli zlato jak z časovky, tak i že silničního závodu. :-)

5 0
možnosti
Foto

Velký úspěch.R^

Tipuju deset. Barbora placku získá, věřím jí. Plus ještě nějaké překvapení by se mohlo urodit.

Včera jsme v práci sledovaly s kolegyněmi Lukáše Krpálka. A pěkně si zařvaly i před zákazníkem.;-D

2 0
možnosti
JN

Já si tipnu 13: dvě ještě přidají rychlostní kanoisté, jednu Ondra, jednu atleti a k tomu jedno nějaké překvapení. :-)

2 0
možnosti
JK

Pěkně napsáno. Karma.R^

3 0
možnosti
JV

Solidní shrnutí, bez politických proklamací. Karma :-)

2 0
možnosti
JN

Díky. Je akorát škoda, že i u tohoto článku se do diskuse pokusili někteří tu politiku zamontovat... :-)

0 0
možnosti
JH

Ten přiklad s tenistkou Vondroušovou sedí. Ano, máme vynikající sportovce, bohužel, ale nesrovnatelně více hloupých, zlých , namyšlených chytráků exhibujících, bohužel, nejenom na internetu, ale i ve vyšších patrech!

6 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, ale zajímalo by mě, kdo by si na Vondroušovou vsadil, že bude hrát finále. Nebýt "zmrazeného" žebříčku kvůli Covidu, tak místo ní jela Muchová, protože výsledky měla v poslední době opravdu mnohem lepší.

1 1
možnosti
Foto

Fandím a občas se dívám. Ale ty medaile, to je úspěch opravdu jen těch jednotlivých sportovců a ne náš. :-)

3 1
možnosti
JN

Já také nikde nepíšu o tom, že je to úspěch českých sportovních fanouškům, ale pouze o tom, že tito sportovci udělali spoustě fanoušků u nás doma radost. Navíc jejich úspěch může pozitivně motivovat spoustu mladých lidí k tomu, aby se věnovali sportu místo např. vysedávání u PC.

5 0
možnosti
OU
MK

Aj toho Babiše tam vecpete. Z vás ta zapšklost přímo kape.

5 1
možnosti
Foto

Zatím jsem se nekoukal skoro na nic a chleba ani byty opravdu lacinější nebudou...:-)Za pár týdnů překryjí tyto informace jiné a po medailistech z malých sportů neštěkne ani pes. Taková je realita. Vše je tak relativní. Jen postup basketbalistů mezi nejlepší týmy světa je méně než medaile ze sportu, které v podstatě nikoho nezajímají ( šerm nebo střelba....)

0 7
možnosti
JN

Já samozřejmě beru, že někoho může být zajímavější sledovat např. přebor Hané v orbě pole než sledovat OH, ale myslím si, že takových lidí zase tak moc není. :-)

K těm basketbalistům: předpokládám, že jste tam zaměnil "méně" za "více", ovšem i tohle má každý jinak. Pro mě bude zase vždycky víc být mezi 10 nejlepšími ve fotbale nebo v tenise, než být mezi 10 nejlepšími v basketbale.

A že po medailistech z malých sportů neštěkne ani pes: ten váš možná ne ;-), ale věřte, že z hlediska marketingových možností je i ta olympijské medaile ze střelby či šermu velkou šancí k přilákání sponzorů pro tyto sporty.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik