Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P79a51v91e49l 50P23o74n56e55c

29. 9. 2021 17:47

Piráti mají nálepku „vítačské strany“ zcela právem. Původně bylo video s vítajícími transparenty přímo na FB stránkách Pirátů, později ho však odstranili. Asi jim kazilo volební preference.

https://www.euportal.cz/Articles/19779-ivan-bartos-z-piratu-uprchlici-vitejte-podivejte-se-na-video.aspx

4 0
možnosti

Tady ty výpady PR týmu ANO proti pirátům dle průzkumů opravdu fungují. Voliči pirátů jsou ale většinou proti Babišovi a tak jim nezbývá, než přejít ke druhé koalici. Jestli by neměl premiér podniknout masivní útok i na tuto stranu. To nás ale nejspíš ještě čeká, protože to je asi jediná věc v politice, která Babišovi jde. Jinak je ve všem úplně levý.

1 1
možnosti
Foto

Souhlas, ale voliči Pirátů nemusí přecházet, mohou kroužkovat Starosty. Ale ten přechod by byl lepší.:-):-)

0 0
možnosti

..... pirátský exposé v europarlamentu je křišťálově upřímné a jasné!,- všechny další kličky, šméčka a veletoče na domácí politický scéně sou jedna óbrděsivá křeč!,- ......... potopit piráty!

4 0
možnosti

Všechno možné, jen ne piráti !

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 8
možnosti

P34e37t52r 32N22e81d82v46ě52d

28. 9. 2021 20:23

A proč bychom měli volit SPOLU, nebo Pirátstvo, když o nich píšete tak otevřeně pravdu, tedy bez toho, že umějí i platy snižovat, nejen zmrazovat?

3 1
možnosti

Pirátská europoslankyně Gregorová nepřímo nařkla předsedu Bartoše, že šíří hoaxy. "No-go zóny jsou hoax", prohlásila na televizi Prima CNN, jako reakci na slova předsedy Bartoše.Tady mluvil on o no-go zónách v Německu a Francii:

http://jdem.cz/fgxum9

Tady to řekla ona, od 6:55:

https://cnn.iprima.cz/porady/zpravy/23092021-2

Jinak o bytech pro uprchlíky mají přímo ve svém programu:

"Zastupitelé Pirátů v zastupitelstvu hl. m. Prahy, Brna a dalších měst jsou připraveni v zastupitelstvech podpořit konkrétní pomoc uprchlíkům, aby se integrovali (např. BYTY, sociální pomoc, integrační programy apod.). Jsme přesvědčeni, že s těmito změnami lze uprchlickou vlnu dobře zvládnout a že uprchlíci mohou být obohacením naší společnosti.":

https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/stanovisko-k-uprchlikum.html

12 0
možnosti
Foto

např. UK: The Horrific Reality of an Islamic No-Go Zone (jihadwatch.org)

Není dovoleno "bílým" se na území pohybovat a “if I had the chance I would kill the Jews,” (kdybych měl možnost, zabil bych Židy). Toliko zážitek z jedné z mnoha no-go zon, kde policie už ani není a nebo jen od toho, aby zabránila nemuslimům ve vstupu tam.

Gregorová moc dobře ví...

7 0
možnosti

Můj názor je, že Benešovy dekrety - již nemají absolutně žádný význam. Pokud je rušit, pak zejména ten, který dodnes zajišťuje beztrestnost našim banditům. Opravdu čučím, že mnozí nejsou ani ochotni připustit. Již v době míru, se děla zvěrstva. (hrozné) . Dnešní dekrety, jsou omaštěnou kartou. Vyloží se , když už není s čím hrát. Pravda, karta je oblíbená ...

Proměny názorů mládežníků jsou přirozené, viz výrok W. Churchila. "O srdci a rozumu." ANO a co ti starší? Je zde jeden, který vlezl do KSČ. Nemohl za to, matka. Do Stb. Nemohl za to, zase Obuvník. Chtěl pomáhat Havlovi. Nemohl, byl zase mimo. Tak to vyřešil tak, že KSČ, (tedy i své rodiče), prostě zatratil. Výrok z Berlína, r. 2018. Odezva? KSČm - "Vždyt jste náš nejlepší odchovanec" ...! :-)

4 1
možnosti

Tak samozřejmě Viktor Orbán je maďarský nacionalista, a tudiž odpůce Trianonu a Benešových dekrétů, pro kterého je Slovensko pohou horní zemí a součastí velkých Uher, které by okamžitě obnovil, kdyby mohl. Ale na druhé straně je pragmatikem, který ví, že to není možné.

1 0
možnosti

No vidis, Josefe, odlozil jsi tilko a uz nejsi ve finale Blogera roku. Ja jsem ti to rikal, jenze neposlechl jsi me. A ted je tam misto tebe Trcalek nebo Prazak, to je teda uroven, tvl...

5 0
možnosti

Michale, s ohledem na to, že jsem se někdy koncem ledna zřejmě dostal na nějakou "černou listinu" pana Bangy a od té doby administrace nedala ani jednou žádný můj článek na titulku, tak letos považuji i své umístění ve druhé desítce za úspěch. Na finále by mi letos pravděpodobně nestačilo ani to, kdybych byl na svém profilovém fotu do půl těla nahý. :-)

4 0
možnosti
Foto

Benešovy dekrety přece už dávno neplatí.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS