Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Bloger Nožička zkritizoval poměry v USA a hned si vysloužil obdiv komunistických trollů...Čína? Děs, běs , hned by přikazovala, co máme dělat a s kým nesmíme mluvit, připomínám řádění čínských "vítačů" při návštěvě čínského prezidenta v Praze. A "demokratické" poměry v totalitní Číně nemá cenu komentovat, stačí se podívat na Honkong.

3 0
možnosti
JN

Obdiv komunistických trollů? Pane Procházko, vy budete asi trochu

jednoduchý člověk, že ano? ;-)

0 1
možnosti
ZH

on to také kritizoval Klaebo a ten Američan není. Možná ta kritika bude poměry v Číně a ne ničím jiným, ne?

0 0
možnosti
JN

U Vás bych tak nějak předpokládal, že číst i chápat psaný text umíte...

0 0
možnosti
PN

No vsak tam dotycny sportovec do Ciny nemusi jezdit. Nekdo ho snad nuti? Pripomina mi to vcelku trapne extempore Slezingra pred olympiadou v Soci. Nechal se slyset, jak se mu tam strasne nechce. Rikal jsem si, jestli se tam strasne potrebuje zviditelnit nebo o co mu vlastne jde. Jezdit tam nemusel. Pak tam mel vysledky nic moc, coz se muze stat, takze mel pravdu, opravdu tam nemusel jezdit.

3 0
možnosti
DR

Je to sportovec a tak si má hledět sportu a ne kafrat do politiky. A když se mu to nelíbí tak je přece řešení úplně jednoduché a tj. může namísto účasti na OH sedět doma.

2 2
možnosti
Foto

Správně. Má držet hubu a krok. Tak nějak po bolševicku.

4 1
možnosti
MV

Pan Nožička nastavuje zrcadlo....

4 2
možnosti
Foto

A v čem je problém? V tom, že sportovec je z USA nebo v tom, že si jeho kritiky všimli nejen čeští novináři? Každý snad může kritizovat komunistickou Čínu a novináři dělají pouze svou práci. Z mého pohledu jsou OH už jen obludná nafouklá akce často zneužitá propagandou, kterou nestojí za to sledovat.

2 0
možnosti
JN

Pane Bárto, to, že je olympiáda z vašeho pohledu absolutně nezajímavá a zajímavější než OH je zřejmě pro vás sledovat i přebor Hané v orbě pole, fakt neznamená, že je tomu tak i u ostatních.

A byť to někteří nejspíš nepochopili, problém není v tom, že je sportovec z USA a že kritizoval poměry v Číně, ale v tom, když je k tomu některými novináři "násilně" vyzýván a pak je z něj na základě toho v některých médiích dělán hrdina.

Viz: „Když minulý týden na tiskové konferenci amerického týmu novináři položili otázku, jestli se chce někdo vyjádřit k otázce lidských práv, kvůli kterým jsou hry v Pekingu považovány za kontroverzní, Bates se nerozmýšlel..."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777956

2 0
možnosti
JP

tebe taky nikdo nevyzval a píšeš

1 2
možnosti
JN

Dík Jiřímu Procházkovi za tradičně inteligentní příspěvek. :-)

2 0
možnosti
JP

Ještě jste zapomněl na americké indiány - to byl také argument komunistů v době normalizace, když se po Chartě 77 řešila lidská práva. Žasnu, že může někdo hájit čínský režim. Nechcete se tam třeba na čas odstěhovat? Třeba by pro poučení stačil Honkong.

6 3
možnosti
JN

Viz to, co vám již napsal o kousek níž pan Tatíček.

0 0
možnosti
TT

Kdo nekope do Číny a netleská kopání do Číny, bude z české společnosti vyloučen. Emigrovat sice už není kam moc, ale začal bych o tom uvažovat.

2 4
možnosti
JP

Tak emigrujte do Číny.

1 1
možnosti
MH

Jsem si říkal, jestli dnes okomentujete, jak senát odmítl Babišův návrh na zmrazení platů. Minule jste se tu rozohňoval, jak bude budoucí vládní koalice proti, jak nechtějí šetřit, dneska se ale ukázalo, že proti je vlastně i ANO. ;-D Aby to nějak podobně nedopadlo i se sportovci a médii. :-)

3 2
možnosti
JN

Tak tahat Babiše i pod tento článek a mít předčasný svátek z toho, že i 2 senátoři za ANO byli proti zmrazení svých platů, to už je fakt na diagnózu. ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik