Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

...uz nastavili zrcadlo?

0 0
možnosti
DR

Platí. Tedy alespoň pro některé zaslepence.

0 0
možnosti
MK

Pane Nožičko, dost rád čtu vaše blogy i když s vámi většinou nesouhlasím. Ale dnes s vámi souhlasím téměž bezvýhradně.

A ty naše západní sousedy ostražitě sleduji a čekám, kdy obnoví Dachau a Oranienburg.

3 2
možnosti
JN

Díky, toho si samozřejmě cením.

0 0
možnosti
JT

J63i56r43i 13T87i20c74h25y

3. 12. 2021 15:58

Technicky pokrok a kultura z Rima k nam zrejme musely prijit pres Nemce. Tento schopny narod vsak byl vzdy velmi agresivni, pro cesky nazor byl vzdy nebezpecim zaniku. Historie Nemecka dospela k vyvolanim dvou svetovych valek a nejvetsimu niceni v historii lidstva, Po teto katastrofe se nemecky narod tak obratil, ze nyni prispel k dalsimu problemu, rozvracejni Evropy neprizpusobivymi vetrelci, ktere Nemci vitali. Ekonomicky vztah s Nemeckem je do znacne miry vyhodny, ale musime byt velmi opatrni, abychom pod jejich vlivem nedospeli k soucasnemu upadu zapadni kultury a pokriveneho politickeho systemu.

4 1
možnosti
RC

Nevim, proc by pro mne melo byt Nemecko vzorem v politicke oblasti. Nebo jakakoliv jina zeme. Kazda ma neco lepsiho a neco horsiho.

Nicmene ekonomicky Nemecko vzorem byt muze.

2 0
možnosti
PB

..... pro mě to teda platí furt,- sice v jediný položce, ale platí!,- ..... německý důchody mi budou vzorem do smrtiVEU!

2 0
možnosti
Foto

A proto je mi sympatické to jejich navrhování Spojených států evropských. Ostatní moudré národy (jako my) je v jejich šílených nápadech přehlasujeme. A budou mít po ptákách.

0 0
možnosti
JV

J12i85r70i 70V64r38a44b82e41c

3. 12. 2021 13:54

Pokud je můj soused sympatický, pomáhá, nezávistí a má se líp než já, tak je můj vzor.EU

3 0
možnosti
Foto

Nevím jestli Německo je pro někoho vysloveně vzor. Každá země je prostě jiná, m jiné priority, lidé mají jiné povahy...tedy hledat nějaký všeobecný vzor je nesmysl. Pokud se týče ekonomiky tak nás vzor jednoznačně být může.

Každopádně náš národ je asi nejlepší na světě v odůvodněních proč to jinde nebude fungovat, jak se jinde ekonomicky zruinují a jak si zničí svou zemi novotami.

A proto Německo je na tom " od nás o parník lépe v ekonomice" lidi se tam mají lépe i v ostatních aspektech života a proto jsou statisíce lidí co se do Německa stěhují z různých zemí (včetně těch z EU) a od nás lidi odcházi pryč.

A ještě malinko k nám. Nebýt toho, že s tím "tragickým" Německem sousedíme tak by jsme byli ekonomicky "v háji", protože jen díky němu nás zatím ostatní země nepředběhly (dokonce i Slovensko, které na tom bylo cca o1/3 v ekonomice hůře nás v mnoha aspektech dohonilo po tom co přijali euro)

5 3
možnosti
Foto

PS. Jen ještě malinko ke Covidu.

Nebylo by u nás tolik "odmítačů opatření" kdyby vvláda nepostupovala chaoticky, ale podle doporučení odborné autority (v Německu Kochův institut). Těžko se věří, že opatření mají smysl, když se měnily i 3x týdně, když se v létě bijeme v prsa jak jsme nejlepší jak není potřeba roušek a po volbách v říjnu jsme nejhorší na světě.....

1 0
možnosti
Foto

Váš někdo nutí,aby jste k Německu vzhlížel?Ne.V tom je ten zásadní rozdíl.

7 1
možnosti
Foto

Ne, k tomu vás nenutí, ale pokouší se ospravedlňovat nezákonné kroky tím, že odkazuje na Německo nebo Rakousko, "že tam to dělají taky".

4 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik