Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Sarkozi se zacal projevovat jako blazen.

0 0
možnosti

A který francouzský prezident se tak neprojevoval ?

;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

tuto krizi ohledně přeplněných nemocnic a zbytečným úmrtím, tady vyvolala jednoznačně vláda, která zavedla nesmyslná opatření. Jediné, co vládní odborníci, považují za spásu (tedy nevím, jak pro koho), je očkování. Proto bylo děláno vše proto, aby se co nejvíce lidí nechalo naočkovat. Proto vláda nezavedla opatření, aby se testovali všichni, i když to by dávalo mnohem větší smysl než jen testování neočkovaných. Co na tom, že očkovaní tichý přenašeči tento virus roznesli všude, kde se dalo, což způsobilo tu tzv. krizi. Místo toho, aby lidem tloukla do hlavy věci, jako je zdravý životní styl, psychickou pohodu, tak média i vládní experti všechny straší, že bude hůře, když nebude vyšší proočkovanost a když se najdou jiní odborníci, kteří s tímto nesouhlasí, jsou automaticky považování za antivaxery, ačkoli proti samotnému očkování nic nemají...

Momentálně vládě vůbec nejde o zdraví lidí a to je ten největší průšvih, co tu máme.

1 2
možnosti

p. Mráziková:

...a nikdy jí o zdraví lidí nešlo!

0 0
možnosti

A kdo tedy? Můžete nám objasnit? Děkujil

0 0
možnosti

Podle mě v první řadě ti, kteří nebyli ochotni dodržovat ani ta nejzákladnější antivirová opatření, porušovali karanténu, vyhýbali se testování apod. Podle Vás ne?

1 0
možnosti

Proč se divíte?

Propaganda a demagogie OČKOVAČŮ nezná mezí.

Jejich kampaň z ceskoockuje.cz proti neočkovaným v televizi hrdě hlásá

"AŽ 80% PROCENT NEOČKOVANÝCH LEŽÍ NA JIP S TĚŽKÝM PRŮBĚHEM COVID-19"

Takže podle nich leží na JIP až NĚKOLIK MILIONŮ ČESKÝCH OBČANŮ:-)

Jejich další perla:

"3. DÁVKA Z 90% CHRÁNÍ PŘED KORONAVIREM"

Mohli bychom si myslet, že poučeni předchozími blamážemi, přestanou vydávat takováto kategorická prohlášeni. Ale oni jsou nepoučitelní: ve jménu nového božstva "vakcín schválených EMA" nebo spíše kšeftů známých korporací udělají skutečně vše. Už nyní, sotva se začalo s 3. dávkou, se píše o té čtvrté a o zkracování intervalů očkování.

1 1
možnosti

Pane Vaněk, je spousta relevantních důvodů proč se nenechat očkovat, ale to co jste napsal je hovadina. Jste jak malé dítě, všude vidíte nějakého bubáka, přitom to chce jen klidnou mysl. Neočkovaní leží na JIP s těžkým průběhem, to je fakt, stejně jako tam leží i očkovaní, jen podle statistiky je těch prvních 80%, snaha o překroucení smyslu je zjevná, jen nevím zda je vaše, nebo jste jen naletěl. To druhé je jen klasické popření oficiálního tvrzení, v tomto případě 90% je prý neobvykle hodně. Klasická česká nedůvěra k institucím, pěstovaná už od dob rakouského mocnářství, komunismem dovedená na vrchol, dává velkou šanci na usazení nedůvěry i v toto tvrzení. I když jde zjevně o reklamní tvrzení nelze ho takto zpochybnit stejně nezpochybníte účinky například vlasové kosmetiky propagované reklamou. Jen jaksi není důvod proti tomu tvrzení protestovat.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A kdo za to dle vás tedy může? Říct lidi je velice jednoduché. Ale chování lidí vždy něco ovlivňuje. Na podzim vláda dělala nesmyslná rozhodnutí, což vedlo jenom k tomu, že nikdo nic nedodržoval. A letos místo toho, aby vláda zavčas vyvracela fake news, šířící se i na těch proruských webech, tak měla víc práce vytvářet vlastní fake news, aby pro ně byly volby vítězné.

2 0
možnosti

Tady se někteří vyjadřují o Sputniku, ktery prý šíří dezinformace o covidu. Já Sputnik nečtu, ale pokud je pravda, že "šíří dezinformace" ohledně covidu, jak naše média nazývají jiný pohled a názor na tuto situaci, pak musím jednoznačně konstatovat, že v Rusku mají přece jen média, která uvádějí různorodé názory, tedy i názory těch odborníků, světově uznávaných(!), kteří jsou u nás důsledně cenzurováni, takže valná část Čechů nemá ani potuchy o jejich existenci, natož pak o jejich odborných i praktických znalostech.

3 2
možnosti
Foto

V Rusku mají spoustu nezávislých novinářů. A náležitě si jich hledí, shromažďují je na hřbitovech a ve vězení....

7 2
možnosti
Foto

No Babišova vláda nezapsala jen loni v září, ale u letos v září.

Navíc průběžně spala prakticky celé období kdy opatření zaváděla chaoticky a pozdě.

Ke zvládání pandemie pak není nutný nouzový stav, ten sloužil jen k napravování toho co vláda zmršila ( pozdě řešila nákupy ochranných pomůcek, pozdě zaváděla mírně restrikce aby pak zavedla nesmyslnne přísné, nevymáhal dodržování....) a házet tak jakoukoliv vinu na opozici je naprostá zoufalost. Navíc pro ten nouzový stav nepotřebovali opozici, jen si to neuměli zařídit ani u svých spojenců komunistů.

Stejně tak je zoufalost vinit opozici z toho, že Babiš a spol. Ignorovali zákony a vyhlašovali opatření opakovaně v rozporu s nimi.

2 4
možnosti

Ale že se té Babišově vládě daří krotit nárůsty covidu, že ?

Takové poklesy čísla R jsou přímo radostné - mimo jiné za to mohou i ta vládní opatření.

;-)R^

0 1
možnosti
Foto

Ruské dezinformace nejsou "údajné" jak o svých oblíbencích píšete, ale reálné. A pokud tyto dezinformace vymyly mozek byť jen jednomu jedinému člověku, a v důsledku toho třeba zemřel, nebo vinou toho, že byl přetížený zdravotní systém, někdo jiný, tak je to zločin.

6 5
možnosti

Tak v tom případě jsou masovými vrahy: Šmucler, Peková, Pirk, Pollert, Dušek (herec), Landa, Okamura a celé SPD, Trikoloristi, Klausové a mnoho dalších! A na mnoho dalších jsem zapomněl.8-o

6 0
možnosti

J13i94r97i 73V83r92a52b74e60c

16. 12. 2021 15:16

Tak v Rusku každopádně za to může Putin .

4 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik