Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud někdo rok kope do všech nařízení proti Covid kvůli Babisovi a pak jde s cukroví do. Špitálu nezbývá než se zeptat kde byla dotyčná politicka loni, kde se s cukrovim zapomněla... Nebo je to to loňské putovní... Vam karma...

0 0
možnosti

Nástup zmíněné paní byl avizován v souvislosti s propouštěním. A v tu chvíli kapříci nebrání svobodu, ale stavidlo! Podobně jako politici, jediné téma na kterém se dokázali v rekordním čase napříč politickým spektrem odjakživa dohodnout - byly jejich platy.

6 0
možnosti

Odborová profesní organizace ČRo nařídí řediteli, že jako první musí vyletět Obzinová - a už si nikde nesmí ani škrtnout.

Může dělat už jen uklizečku, nebo manuální práci u pásu - a o to se už Odborová profesní organizace postará sama.

;-)

0 0
možnosti
Foto

J60a92n 66C82i24b90u61l52k28a

20. 12. 2021 10:12

Takže novináři jsou tím pádem zcela nedobytnou elitou opevnění mantrou "nenapadnutelné objektivity/nezpochybnitelnou svobodou slova".

Zároveň ale doslova unesli mediální zpravodajský prostor, ve kterém si SAMI určují, co je objektivní. A hlavně: o čem se BUDE a o čem se NEBUDE mluvit.

Jsem si zabrbral. Stejně se bude propouštět. A jsem zvědav, kde tu JEJICH pravdu koupí. Bez partičky jsou v pravdě nazí.

8 0
možnosti

Je otázkou o co jde ve skutečnosti. Každý je především zaměstnanec a ctí podmínky zaměstnavatele. Tedy koná tak, aby plat přišel i příště. Byl bych zvědav, jestli se někde v pracovní smlouvě novináře/redaktora hovoří o individuální svobodě nebo svobodě rozhodování toho co bude dělat/komentovat? Pak by to jako obrana svobody mohlo, alespoň navenek, vystupovat.

0 0
možnosti

Zásadní problém je v tom, že zaměstnanci takto nepřímo vlastně určují kdo může nebo nemůže být jejich šéfem ve firmě, která jim nepatří, nerozhodují ani lidé, kteří to platí, nerozhodují ani ti, kteří to řídí, ale rozhodují zaměstnanci, to už tu zase máme komunizmus8-o? když na tohle přistoupíme, tak je po prosperitě i objektivitě.

17 3
možnosti

Odborová profesní organizace nařídí řediteli, jak má s nenáviděnou vedoucí naložit !

;-D

5 1
možnosti

V takto vyhrocené situaci ředitel Rozhlasu musel řešit dilema "Mohu mít buď paní Obzinovou nebo 600 zaměstnanců. Co z toho potřebuji více?". No a pak si na tuto otázku odpověděl a podle toho jednal.

Nic víc v tom nehledejte.

4 8
možnosti

Pokud bych měl čemukoliv věřit, tak tomuto vysvětlení rozhodně ne!

1 1
možnosti
Foto

Bolševické metody známé z dob Václava Havla by se měly odmítnout a ne jim ustupovat.

6 8
možnosti
Foto

J69o67s91e25f 21B96á89r30t17a

19. 12. 2021 18:46

Pluralitní média zcela chybí, mainstream to je vlastně mediální totalita.

17 4
možnosti
Foto

Kdežto Blesk, Sputnik a Aeronet jsou mediální revolucionáři! ;-D

5 9
možnosti
Foto

No, ČRo má problém nejenom v nevyváženém zpravodajství, tak jako ostatní veřejnoprávní média, ale také v personální překynutosti. Dobrá třetina redaktorů nemá moc co na práci. Možná proto se chystal ředitel sáhnout po Obzinové jako rázné manažerce, která toto vyřeší. Vystrašený kvikot novinářské obce to jen potvrzuje.

18 11
možnosti

Jak to víte, že tam třetina redaktorů nemá co na práci? Jestli ale ředitel a jeho vedení neumí vyřešit problémy a najme si Obzinovou jako osvědčenou vrtuli mezi vrabci, je to špatně. S jakou koncepcí by Obzinová asi tak přišla? Nejde přece jen o to vyházet lidi, to umí každý trouba, který má na to povahu. Ale co dál?

6 7
možnosti

I30v36a94n 37M67i88n19á92ř

19. 12. 2021 12:34

Pokud mají tito novináři výhrady vůči neobjektivitě Obzinové k invazní muslimské migraci - pak by měla být naopak - oceněna její chválihodná předvídavost.

16 2
možnosti

Buď se neměl vůbec o její jmenování pokoušet nebo na svém úmyslu trvat. Jinak se bude jevit jako zbabělec, který na svou funkci nestačí.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS