Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Nezapomínejte, že existují tzv. vlivoví agenti a patří mezi ně i kompars redaktorů ČT. Tudíž v zájmu zdání objektivity musí veřejnosti zcela jasné přešlapy nové vlády kritizovat, aby v budoucnu mohla znovu na naivní diváky působit zdánlivě věrohodněji při "vysvětlování" dalších zakopnutí, které by v atmosféře celkového chudnutí chudých mohla navodit třaskavou společenskou situaci. Klid, klid, bude líp, když pes chcíp...

2 0
možnosti
DR

Tak tak. Jak známo, Fórum 24 je jednoznačně výkvětem internetové zábavy. ;-DR^

1 0
možnosti
JN

Ovšem najdou se i takoví, kteří ho berou zcela vážně... :-)

2 0
možnosti
Foto

Reportery celkem sleduju, občas se tam dá na pozoruhodnosti narazit bez rozdílu týmu Sdělení o ušetření 100 miliard rozhodně pozoruhodné bylo a bude zajímavé sledovat jeho vývoj:-)

2 0
možnosti
AM

Na základě jednoho pořadu, je to hodně předčasné, možná ještě nedostali noty.

0 2
možnosti
Foto

jedině že by je ztratili, pač v předvolební rétorice používali termím...máme plán;-)

1 0
možnosti

Já nevím, čemu se tak divíte. Investigativní novinařina si bere vždy na mušku vládnoucí stranu. Když byla u moci ODS s Topolánkovou vládou, běžely v TV pořady Reportérů ČT typu "Poklad na Kamencovém jezeře" (lze dohledat v archívu ČT), kde na politicích ODS nezůstala nit suchá. To jen neobjektivní "kobliháři" jsou přesvědčeni, že bylo ubližováno právě jen jejich oblíbencům. :-)

8 1
možnosti
Foto

Já bych tak optimistický nebyl. To by museli rozšířit i portfolio politologů, které zvou v ČT do diskuzí a to se hned tak nestane.

7 0
možnosti
JK

Ale oni je zvou, jen někteří se živého vysílání bojí jak čert kříže. Například pravidelně selhává v živé diskuzi Babiš, i přes naučené fráze a kupy slajdů se nakonec vytočí, začne mluvit neznámou řečí a křičí, nesnese odpůrce.

1 0
možnosti
MV

nekde v diskuzi jsem tento tyden napsal, ze jsem rad za 168 a Noru a ze se mi libi, jake otazky kladl porad panu Stanjurovi ohledne snizeni narodniho dluhu. je ministrem, tak se ho porad pta. uplne v poradku. a v poradku byl porad vzdy. jen Vy to priznate az ve chvili, kdy se kritizuje ten, ktereho "nemusite". ale takove priznani se pocita

1 1
možnosti
PN

Zajímavé, že by zase stálo za to podívat se na ty největší profesionály? I když tedy nevím, jejich mikrofony jsem viděl i u kriminální celebrity.

Zatím je to jedna vlaštovka, snad to bude taky ta ZMĚNA.. Témat mají až nečekaně hodně.

Jinak to Fórum24, to je fakt nářez.

4 0
možnosti
Foto

Bože jaká změna? Dělají stále to samé - kritizují vládu. Akorát, že tenkrát kritizovali vládu, kterou jste rád měl a dnes kritizují vládu, kterou rád nemáte. To je tak těžké pochopit?8-o

11 1
možnosti
JK

Výborně pane Nožička, teď ještě rozšířit své prozření o objektivnosti ČT na dobu minulou, což z toho logicky vyplývá. Chovám malou naději, že se vám to vnitřně povede.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS