Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel mají lidé krátkou paměť, ale právě ignorování názoru voličů a veřejného mínění, arogantnost a nulová reflexe byly přece důvodem vypráskání "starých" stran a zvolení Babiše. Prostě se tyto strany vždy po volbách od voličů zcela odřízly a vládly a šmelily velkopanským způsobem. Ať je Babiš jaký chce, tak v tomto se lišil a na veřejné mínění aspoň nějak reagoval.

3 0
možnosti

Jistě si pamatujete, že při plánování testování ve školách Válek tvrdil, že zajistí místo dosud používaných nekvalitních respirátorů kvalitní schválené německým regulátorem. A ejhle, ve školách se testuje úplně stejnými a dokonce od stejného výrobce...

Asi by se měl Válek omluvit, buď že za Babiše měli stejně kvalitní testy jako máme nyní, nebo za to, že se mu kvalitní také sehnat nepodařilo.

2 0
možnosti

To mohu potvrdit - na krabičkách testů, které jsou nám dodávány do školy, je stále uvedeno Made in China... :-)

1 0
možnosti

"o tři ministry navíc"

Česky se píše buď "o tři ministry víc", nebo "tři ministry navíc", bez "o".

Jinak souhlas, i když těch ministrů navíc je určitě víc než tři.

1 0
možnosti

Ve Švýcarsku jich mají jen 7 a nevidím, že by jim chyběli. Vím, mají jiný systém, ale stejně...

1 0
možnosti

Vláda dostala důvěru od koalice. Šokem by bylo kdyby opozice, Babišovci s Okamurem dali také důveru Fialovi. ;-D. To by bylo překvápko o kerý není nouze. V.

1 0
možnosti

No a nožičkysmus přetrvává věky a neustane nikdy, amen.

3 10
možnosti
Foto

Stejně, jako se již ani nemusí hlavy států setkávat osobně, ale promluví si spolu prostřednictvím kamer a velkoplošných obrazovek, tak stejně ani nemusel Jan Farský odjet na Honzíkovu cestu študýrovat do USA osobně. Ovšem, takto by to nebylo to pravé "orechové" protože kdyby studoval na dálku, připravil by se za státní prachy za tou Velkou louží o spoustu osobních zážitků. A to se pan poslanec přece NIKDY takové hlouposti dopustit nemůže.;-(!!

8 0
možnosti

Vy jste vedu evidentne nikdy nedelal...

1 1
možnosti

To sprosté slovo zaznělo proto, že mu vadila nepřítomnost některých ministrů, bez kterých nemohla schůze pokračovat. To zaprvé. A zadruhé po vládě chcete, aby se řídila heslem kdo do mě kamenem, já po něm chlebem.

3 1
možnosti

To vysvetlenie preco pouzil sproste slovo je ich verzia. Moze a nemusi byt pravdiva...

0 0
možnosti

Skoda, ze jste nebyl stejne kriticky k predchozi vlade....

A co se tyka jednani - vam evidentne prijde normalni, kdyz prijde expremier a hodinu nebo jak dlouho predcita uspechy sve vlady, zcasti vymyslene. Treba ty jeho kecy, jak levne stavi dalnice, kdyz do toho ale zapocital modernizaci D1, ktera uz z principu je levnejsi (zadny vykup pozemku, temer zadne vykupy pozemku, zadne nove privadece). Pak staci jim zminovanych cca 170 mil./km srovnat s dalnici na Prerov, kde podle udaju RSD ma stat jeden kilometr 650 mil.

https://mapapp.rsd.cz/Upload/Stavby/8/infoletak_d1-0136-rikovice-prerov.pdf

5 10
možnosti

Zcela účelově vybíráte nejdražší a nejkomplikovanější úsek ;-) Zprůměrujte všechny stavby za posledních 4-8 let a porovnejte s roky před Babišem.

6 0
možnosti

Proč se teď DEMo ovce diví, když nyní mají to, co ve volbách zvolili?

7 3
možnosti

Máte v tom hokej, ovce jsou ti, co volili slovenského baču ;-D

0 0
možnosti

Pane učiteli, můžete nám zde vyspecifikovat ta nelogičtější epidemiologická opatření ze školství, které jsou z dílny ministra Válka a nad kterými v Uherském Hradišti kroutíte hlavou?

A k poslanci Farskému. Zkuste si dohledat absence poslanců ve sněmovně při hlasování za minulé volební období. Jakýsi Babiš chyběl skoro v 80%. Schwarzenberg téměř stejně (zdr. důvody). Levová SPD skoro 70%... Ti jsou ale nezodpovědní, co?

2 7
možnosti
Foto

Farský měl sám odstoupit. Jako voliči pirstanu mi to taky vadí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,88
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik