Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera na Nově se snažili odhalit pozadí té soutěže o nejlepšího primátora. Nebylo co odhalovat, byl to jeden velký podvod.

2 0
možnosti

Viděl jsem - dospěli ke stejnému závěru jako redaktoři Echo24. Ale pro skalní Hřibovy příznivce to nejspíš není podstatné. :-)

2 0
možnosti

A teď, kdo si doopravdy myslí, že Hřib vylepšil infrastrukturu a dopravu v Praze? Tedy, kromě těch lidí z fotobanky, Chorvatů, toho, co s pěnou u úst vidí Rusa za každým stromem a kontroluje postel, jestli pod ní nemá Putina? https://echo24.cz/a/iTt6D/snimky-z-fotobanky-neznama-neziskovka-oceneni-primatora-hriba-vzbuzuje-rozpaky?fbclid=IwAR3zHtet3r24dO6-C1_43xC36U3TNEJy_L1SSPv2Zg9CkXaPHowsu3j2tBk

2 0
možnosti

Je fajn, kdyz nekdo z druheho konce republiky hodnoti praci primatora, ktereho zna jen z televize...

A s tou Krnacovou je to samozrejme blbost. Ta neudelala vubec nic a popravu za to ANO bylo odmeneno propadakem. Jedina vec, ktera ji proslavila, byla spadla lavka v Troji a zadny projekt na novou, i kdyz nekolik let mela vedet, ze konci zivotnost stare lavky. Krnacova byla tak "uspesna" v investicich, ze se Praze zacly hromadit penize, misto aby se opravovalo. Pak neni divu, ze se nahromadilo vetsi nez unosne mnostvi oprav u jejich nasledovniku.

2 0
možnosti

Něco podobného, jako: "Dominika Feriho ocenil německý magazín Die Welt. Zařadil ho mezi jedenáct politiků, kteří mohou pomoci překonat euroskepsi a krizi, do níž se projekt Evropské unie dostal. Dvacetiletý Feri je v žebříčku pátý.

Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/dominik-feri-z-teplic-v-zebricku-nemeckeho-magazinu-die-welt-na-patem-miste.A170324_124834_usti-zpravy_vac2

"

1 0
možnosti

Chybi mi tam odkaz na ten clanek v die Welt. A hledat 5 let stary clanek se mi moc nechce.

Vzhledem k tomu, ze iDnes pise o zahranici hodne zmatene se mi tomu nechce moc verit.

0 1
možnosti

Tak hodnocení ze strany EU mi přijde stejně tak validní jako dříve hodnocení z Moskvy.

Za objektivní hodnocení bych považoval pouze vyjádření samotných Pražanů - ne jednotlivé, ale komplexní.

2 1
možnosti

Nalijme si čistého vína. Pokud to udělovali bruselští kravaťáci, tak je jasné, že nikoli za nějaký rozvoj Prahy, ale za jeho protičínskou a protiruskou chrabrost.

3 2
možnosti

To byla zcela jistě nějaká bruselská recese že. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Tak pochvala ze Štrasbrusele je něco jako kudla do ledviny, jen to člověk musí umět číst. Mám dojem, že podobně chválili před lety Kalouska za jeho šéfování ministerstvu financí ČR.

Jak říkám, musí se to umět číst, a lidi, kteří zažili minulý režim jako dospělí, to umí.:-)

8 2
možnosti

Pořád lepší než pochvala z Moskvy. :-)

4 0
možnosti

Tak Zdeněk Hřib a Adriana Krnáčová si nemají, co vyčítat. Jedna moje kamarádka je v Praze ředitelkou jednoho z magistrátních odborů však řekla, že Hřib se na rozdíl od Krnáčové alespoň umí chovat a na schůzky chodí včas. Také Krnáčová po ní dokonce chtěla, aby porušovala zákon.

Rád bych byl, aby Praha měla po volbách jiného primátora. Ale to je věc obyvatel hlavního města, a nikoliv nás přespolňáků. :-)

2 0
možnosti

J65i67r30i 85V25r41a56b32e34c

16. 1. 2022 15:17

Tak mě pan učitel eliminoval, no pravda často smrdí ;-D

4 3
možnosti

Jo... tak to vy jste byl smaznut... Mě onehdá vygumoval za úplně obyčejnou otázku

1 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik