Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano - problém to je. Všichni jej chtějí vyřešit, ale to musí udělat především Farský sám - a ten dosud na letadlo nesedl a nepřiletěl, aby podepsal ten potřebný papír, protože si pořád myslí, že z toho snad ještě nějaká ta kačka kápne.

;-)

3 0
možnosti

ze strany pana Farskeho slo o pochybeni, ktere vyresil

chapu ale chovani opozice a ji naklonenym lidí (pokud ale nezapominaji na to, jak se chovaly jejich partaje v dobe, kdy byly u vlady)

tam prilisnym sebereflexim nedochazelo - nemusim specifikovat, ze?

3 8
možnosti

Já zase chápu, že s ohledem na to, co v kauze Farský proběhlo, tak příznivcům současné vládní koalice asi nezbývá nic jiného než argumentovat stylem "vy zase bijete černochy". ;-)

6 0
možnosti

A38l88e45š 79N90o54v30á61k

24. 1. 2022 9:02

jestlipak Člověk v tísni skutečně dostane Farského lednovou výplatu...:-)

3 0
možnosti

A co byste si pod prací prezidenta představoval jako znalec vy? Má psát tři knížky ročně jako Klaus, nebo se má válet po sanatoriích jako Havel?

6 4
možnosti
Foto

Když Farský odlétal do USA, tak ještě neuvažoval o vzdání se mandátu, takže neřešil (nikdo) technické otázky odstoupení. Farského nehájím. Celá ta věc je špatná. Ale ten blog je taky o ničem. Já chápu, že zastánci opozice musí do vlády kopat, ale chtělo by to aspoň trochu argumentační úroveň.

10 7
možnosti

Tedy zrovna od vás ta poznámka o argumentační úrovni sedí - viz diskuze pod vašimi blogy.Kdybych vás chtěl parafrázovat, tak chápu, že si do pana Nožičky potřebujete kopnout, ale ...

8 1
možnosti

Mozna vedel... jak muzete vedet, ze ne? Jenze on odletel uz o minulem vikendu, ale rozhodnuti o rezignaci bylo oznameno az ve stredu, ze? To uz byl v USA.

BTW, nejvetsimi kritiky jsou nevolici Farskeho. Ale to, ze pro zmenu Babis volicum slibil, ze rezignuje, pokud ANO skonci v opozici, to uz jim (ani vam?) nevadi. Nemluve o tom, ze slibil, ze pote, co bude premierem, odchazi po volebnim obdobi z politiky. Dvoji metr? Vzdyt Babis chybel na 78% hlasovani, coz odpovida 3lete absenci ve Snemovne, coz je vice nez 4nasobek toho, co Farsky.

4 5
možnosti

Už jste v této diskusi minimálně třetí, kdo se podivuje nad tím, že největšími kritiky Farského jsou nevoliči STAN: a ono snad např. největšími kritiky Babiše na zdejších diskusích jsou voliči ANO? ;-)

A jinak jsem tedy docela zvědavý na to, jak často budou následující 4 roky chodit do Sněmovny členové Fialovy vlády - myšleno ti, co jsou zároveň i poslanci (byť takový Bartoš sliboval, že zároveň ministrem i poslance nebude...)

7 0
možnosti
Foto

Před pár lety jsme tu slyšeli: "Já nikdy neodstoupím! Rozumíte, nikdy!"

6 2
možnosti

A? Tohle je diskuse k článku o poslanci Farském.

7 1
možnosti
Foto

Pokud se vzdá mandátu, bude pro CIA bezcený a Fullbrightovo stipendium mu bude odebráno Rv

5 6
možnosti

Ty pracujes pro CIA, ze to takhle dobre vis?

3 4
možnosti

To je radosti z blbosti. Ještě 10 takových kauz a budeme na desetině toho, co tady předváděla předchozí vláda. :-)

8 2
možnosti

A to ještě nejsme ani ve dvacetině jejich vládnutí. No, mají slušně nakročeno k překonání.

7 2
možnosti

J35i76ř73í 80N58ě58m55e80c

23. 1. 2022 20:37

Na této kauze je krásně vidět, jak jsou někteří politici "naprosto odtrženi" od reality. Ono mu vůbec nepřišlo divné, že by bral mzdu, náhrady, nechal si platit asistenty, kancelář atd. a přitom by tu nebyl.

Jenže realita je naštěstí zcela jiná a jak majitel firmy, tak zaměstnanec, nebo živnostník .. všichni chápou, že bez práce by neměly být koláče. A je asi vcelku jedno, zda ho volili, nebo ne.

7 0
možnosti

Jo, taky to Zeman oznacil jako podvod. Jen je zajimave, ze podobnou vec u Cuby kandidujiciho za SPOZ, ktery nebyl v Senatu rok a pul a ktery byl ve spatnem zdravotnim stavu uz pred kandidaturou a proto nedelal kmpan, oznacil tentyz Zeman za Cubovu osobni vec.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik