Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR
Foto

Pane autore, každé periodikum má nějaké své zaměření a vyhranění. A podle toho má i své fanoušky. Někdo žere Forum24, někdo Idnes a někdo třeba Aeronet.

Zaplať Pán Bůh za nestrannou veřejnoprávní ČT.

Nemůžete přeci chtít po každém nestrannost. Já se taky netajím svým zaměřením a píši blogy dle svého přesvědčení. Vy také nezatajujete svou náklonost všemu ruskému. A tak to má být.

8 6
možnosti
JD

Zase aeronet! Oni vás platí za reklamu? ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
PB

P27e62t92r 24B40u55r30i83a75n

27. 1. 2022 17:06

Bomba! Takže jeden, a ještě jednou: JEDEN človíček vyjádřil svůj názor na názor jiného (televizní reportáž) a už tu máme spiknutí pravicového podsvětí proti celé republice.

Pane Nožičko, tohle fakt ne. A že se to uveřejnilo právě na tomto fóru, které je pravicovému spektru dlouhodobě nakloněné, to vás taky šokovalo?

Podle mne čeříte vodu v šampusce na moč.

Ale tohle mi vysvětlete: aféra ohledně pochybných sponzorů hnutí STAN...o jakouže aféru, kauzu se jedná? Copak tam bylo nečistého, nelegálního, pochybného?

8 5
možnosti
JN

Pane Buriane, v první řadě bych trochu polemizoval o tom, zda zrovna Forum 24 je dlouhodobě nakloněné "pravicovému spektru" - např. Piráti rozhodně pravicovou stranou nejsou a i u TOP 09 či STAN by se o tom v některých směrech dalo dost pochybovat. Takže podle mě by bylo mnohem výstižnější říci, že tohle médium je dlouhodobě nakloněné antizemanovskému a antibabišovskému spektru. ;-)

K té Vaší otázce v závěru příspěvku: zkuste mi spíše Vy vysvětlit, proč se předsednictvo STAN nakonec rozhodlo vrátit všechny dary od právnických osob, které dostalo od loňských sněmovních voleb, když podle Vás na nich nic pochybného nebylo? 8-o

9 1
možnosti
LH

nejsou nezavislí a neměří všem stejně...

10 2
možnosti
AM

A84d87a38m 76M31a39l20ý

27. 1. 2022 12:41

Kauzy "Farský", "financování STAN" nejsou porovnatelné ani náhodou s kauzami megastřetu zájmů, zneužívání dotací, podvody při čerpání dotací, soudem uznaného lhaní ....

Pan Nožička je ovšem tak zaslepeným fanouškem Babiše, že to není schopen rozlišit.

A k té Fridrichové: ČT měla vždy tendenci "vyvažovat za každou cenu". A to v době kdy tu řádil Babiš a spol bylo opravdu náročné (na jedné straně megahnůj a na druhé kde nic tu nic, sem tam Feri).

Když se teď naskytl Farský, tak je možné najít smítko i na druhé straně.

7 11
možnosti
PN

P21e63t46r 83N87e68d51v35ě18d

27. 1. 2022 14:13

Myslím si, že pan autor není fanoušek koblih, nicméně ten blog není kritikou Nory a jejího pořadu. To asi zase nerozlišujete Vy, při té zoufalé snaze kritizovat autora za každou cenu.

Co kdyby jste se místo takových řečí vyjádřil, jestli souhlasíte s Fórem 24?

7 2
možnosti
MV

Takze Nora vzata na milost a do klady pujde Just.

Vy si vzdycky neco najdete a to se mi na Vas libi...

5 5
možnosti
JZ

Farského story je ve srovnání s finančními podvody kancléře Mynáře bezvýznamnou epizodou.

14 4
možnosti
JV

A v Americe zase bijou černochy......

5 4
možnosti
MH

Až se na členy vlády pohrnou trestní oznámení a oni nebudou chtít odstoupit, tak se ozvěte. Toto jsou oproti nedávné minulosti opravdu prkotiny. Navíc když dotčení zachovali soudnost a zareagovali (pravda Farský na můj vkus trošku pozdě, ale srovnejme to s členy minulé vlády a je z něho naráz hotový anděl :-)). Jinak nemějte starost o voliče koalic. To nejsou takoví blázni jak voliči Babiše, kteří mu vše sežerou i s navijákem. Pár větších afér a koalice budou hned bez většiny voličů.

11 3
možnosti
LH

Farský nereagoval - byl donucen reagovat:-P

10 4
možnosti
RK

Tenhle blog se mi líbí. Zejména pokud je publikován na tomhle serveru;-D

6 2
možnosti
JN

Mně se zase líbí, kolik času v diskusích na tomhle serveru tráví mnozí permanentní kritici Babiše. ;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik