Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MP

K blogu nejnovejsimu, jelikoz je bez diskuze: To je prece jasne, Josefe, ze za nektere studenty jsou priplatky. Pokud je doucujete programovani v binarni soustave a oni jsou nebinarni, jde jim to samozrejme hur a ucitel si zaslouzi vyssi odmenu :-)

3 0
možnosti
JN

Vidíš, to mě nenapadlo... Hned se podle toho zařídím! ;-D

1 0
možnosti
JK

J51i73r64k41a 62K33o23r13n

20. 2. 2022 8:52

Tak ta vaše Ruská hord nic moc, že jo s.učiteli? Deváté místo v medailích, za Holandskem, Švýcarskem Rakouskem...hezké srovnání se Soči, kde byli první a ládovali se bobulemi za Vlast a Putina:-):-)

2 0
možnosti
JN

Tak Soči bylo výjimečné (a bohužel tam nebylo z jejich strany vše fér - to já nemám problém přiznat), ale asi vám s. Korne například uniklo, že zatímco před 4 lety v Pchjongčchangu měli Rusi 17 medailí (z toho jen dvě zlaté), letos jich mají 32, což je (jak už jsem uvedl i v článku) v absolutním počtu medailí druhé místo za Norskem.

Takže po různých sankcích ze strany mezinárodních sportovních organizací bych řekl, že u ruských sportovců došlo nyní k vzestupu. Což se bohužel nedá říci o českých sportovcích, kteří z Pchjongčchangu přivezli 7 medailí, a letos z Pekingu bohužel jen dvě.

1 1
možnosti
TC

Doporučuji přečíst následující komentář :

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/111753/rusove-uz-pres-20-let-spini-olympiady-dopingem-meli-by-byt-uplne-vylouceni-z-her.html

Nejdůležitější je ovšem informace, že v případě Ruska se na rozdíl od sportovců jiných států jedná o státem řízený doping. Byly ještě další takové státy NDR - po sjednocení to bylo ukončeno, a Kuba - to pravděpodobně skončilo taky (nemají na to peníze). O jiných státech nevím.

0 0
možnosti
JN

K tomu údajnému státem řízenému dopingu - viz některé příspěvky pana Váňa v této diskusi viz to, co ohledně posledních 3 olympiád píši v článku já.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MV

Radka svacinarka a já s buzerujicimi příspěvky asi souvisejícími s mojí sexuální orientací. Tak se vyjadřuje ten, který učí a jemu podobní takové komunikaci tleskají...

Smaže/nesmaže - uvidíme.

4 0
možnosti
PN

P75e29t75r 55N25e47d28v16ě52d

19. 2. 2022 17:46

S blogem souhlas. Také nesnáším "kolektivní vinu" . Myslím, že i místní vosy ji odsuzují, jen teď nemohou, protože by to znamenalo souhlasit s Vaším blogem a to by jejich ega dostaly ránu.

Dnešní diskuse je zase zábavná. Pokrytec chtěl zamachrovat s angličtinou, s nehty a vůbec mu nevadí, když z něj udělala mazací covidová dáma voslíčka, nebo něco obdobného.

Škoda, že nenapíšete nějaký blog na téma " nebe je modré, tráva zelená" docela by mě zajímalo jak by se zastydlý bojovník proti komoušům z tohoto tématu dostal k jeho obvyklým kecům o stranění rusákům

2 1
možnosti

...pravil zastydlý komouš.:-/

2 2
možnosti
Foto

Josefe Nožičko...vy jste doopravdy tak ubohý ve všech těch vytahováních všeho na jiné ...to je otřesné. Kdyby jeden chtěl, tak se poptá na v orostoru přihazované pripomínky chyb odjinud v diskuzích, nějaká osobní sdělení z jiných diskuzí, všechny tyto věci jako použité vytažené uboze proto, že zkrátka doopravdy nelze obhájit chování ruské flotily, jak zachází s dětmi...měl byste letět, kolik příspěvků tu kladete zcela mimo téma. Vy. A nikdo jiný. Jedině Vy, když Vam dojdou argumenty.

3 2
možnosti
JN

Tak i zde reakce pana Nedvěda na Váš příspěvek zmizela. Těžko říci, kdo se o to "zasloužil"... :-)

0 1
možnosti
MV

...se fade to gray...

0 0
možnosti
MV

...we, pardón, ne "se"

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RC

Vzdyt hned prvni odstavec mate spatne!

A co se tyka jineho z minulych blogu, kde jste nepripustil diskuzi:

"Vydrzovani - význam - dlouhodobě finančně podporovat někoho, kdo nepracuje, zejména svého sexuálního partnera"

Kdybych mel popisovat, kolikrat jsem byl suspendovan za banality.... A navraceni prispevku jsem zazil vice nez 10 krat, samozrejme bez nejakeho odsodneho ve forme zkraceni budouci suspendace.

Lide bezne oznacuji v diskuzi nekoho za ubozaka, nikdy se to tu nemazalo. Kdyz jsem oznacil za obozaka cloveka, ktery tvrdil, ze MPA na twitteru podporila demonistrace proti politikum v miste jejich bydliste za ubozaka, byl jsem suspenovan. A to presto, ze muj prispevek obsahoval dukaz, ze MPA udelala opak - kritizovala takove pocinani jiz v dobe, kdy se protestovalo pred domy ministru ANO.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik