Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a87n 27D89o65u54š15e49k

19. 4. 2022 8:29

Nějak se mi nechce věřit, že by novela byla předložena v případě, že by v senátu bylo opačné zastoupení. I když, je to jen můj pocit. V tom souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Cílem návrhu zákona je umožnit, aby členy Rady České televize a Rady Českého rozhlasu volily obě komory Parlamentu České republiky, a nikoli pouze poslanecká sněmovna, jako je tomu dosud“. Senátoři budou volit pět z 15 televizních radních a tři z devíti rozhlasových, většinu členů obou rad mají dál vybírat poslanci. Nevím, co je na tom špatně ????

6 1
možnosti

Řekněte raději popravdě, že smyslem je, aby Národní fronta si dosadila do rad svoje lidi a nikdo jí do tendenčního informování, nemluvil.

;-)

0 1
možnosti

Srandovní je ten apel na potřebný souhlas s opozicí, v minulém rozložení sněmovny bylo povoleno na opozici kašlat z vysoka. ;-)

8 0
možnosti
Foto

Jsem nakloněn uvěřit, že vládní koalice má dobré úmysly. Ale nejsem si jist, zda si dostatečně připouští, že vyhrála volby. Je známo, že pan Matocha se dost ostře a vymezoval vůči několika redaktorům způsobem dosazeného kádrováka . Stejně dobře je známo, podle jakého klíče kádroval nominanty do rady pan Berkovec. Matocha, domnívám se, nedokázal zdůvodnit své výhrady vůči několika redaktorům, kteří se nevynasnaźili zalíbit se vrchnosti (na rozdíl od něho), čímž sám sebe jako předsedu rady z morálního hlediska diskvalifikoval.

Hana Lipovská zaútočila na ČT zcela v ruském stylu, když se nám pokusila představit gen. ředitele jako možného vraha, schopného ji umrtvit i na půdě ČT. Samozřejmě, situace by byla jednodušší, kdyby se všichni slouhové včas rozhodli ukončit své angažmá v radě tím, že by vsadili na kariéru pod křídly Jany Bobošíkové.

Ne každé volby v demokracii jsou demokratické. Ale i když pak není snadné je zpochybnil až k personálním důsledkům, je možné reagovat adekvátně na konkrétní selhání. Povýšen zastrašovaní redaktorů vyhazovem z pochybných a ne zcela vyjasněných důvodů není náplní ani člena rady, ani jejího předsedy. Je to jen česká verze mužické oddanosti.

4 0
možnosti
Foto

Pardon - povýšené zastrašovaní

0 0
možnosti

S Televizní radou, je to jednoduché. Ten, kdo není spokojen s výsledky voleb - Bude tvrdit, že je kradena. Podobně je to s jakýmkoliv médiem. Posadím se, nebo počtu. Pokud tam zazní mé názory, tak vysílají - píší správně. Jsem si vědom, že žádné sdělovací prostředky - Objektivní být nemohou. Za nimi stále někdo stojí. Samotný stát a jeho politika, soukromý vlastník a jeho zájmy. Případně ruský, či jiný kapitál, opět pro matení a prosazování cíle. Tak tomu bylo, je a bude. Tvrdím, že to ani jinak nejde. I kdyby se vysílala pravda z nebe? Jinověřící to opět napadnou, vidí to jinak. Čili, obrana existuje. Nasát si info a přemýšlet o nich. Mne znepokojuje, že v Radě již není Hela Fibingerová. Za koho byla netuším. No patřila tam - Daleko házela koulí ! ... :-)

3 0
možnosti

Budu stejně stručný: ????

0 0
možnosti

Mě by spíše zajímal váš názor na hráče Slovácka, který si jako správný ruSSák mnul ruce v momentě, kdy se vyjadřovala podpora Ukrajině.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

...... média hlavního proudu "vyvážená a nezávislá na politicích";-D?!?,- v devadesátkách pamatuju,- po "spacákový revoluci" pak zcela vyloučeno, nemožné, nereálné!

8 2
možnosti

Popravdě, tomu revolucionářskému usilování vládní koalice o naprosté ovládnutí mediálních rad vůbec nerozumím. Cožpak mohou být naše veřejnoprávní média - ČT, ČRo ještě více progresivistické, provládní?;-D

7 6
možnosti
Foto

Jistěže provládní být mohou. Jako třeba v Rusku.

1 0
možnosti

<sarkasmus>

Jde panu autorovi Nožičkovi, který v působení Hany Lipovské neshledal nic špatného, opravdu o stabilitu pro veřejnoprávní média?

Ne, z tohoho důvodu se domnívám, že o stabilitu pro veřejnoprávní média panu autorovi nejde.

</sarkasmus>

15 1
možnosti
Foto

Trefné R^, ale Karlu Trčálkovi jste asi sebral téma na článek.;-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,82
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik