Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ruští a běloruští tenisté nikomu normálnímu nechybí.

0 0
možnosti

Já bych tu otázku otočil. Kolik těch ruských a běloruských sportovců se vyjádřilo proti válce, resp. odsoudilo ruskými slovy "speciální vojenskou operaci"?

Podívejte se na seznam soupeřů německé fotbalové reprezentace během 2. světové války. Hráli jen se svými spojenci nebo výjimečně s neutrálními zeměmi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_national_football_team_results_(1908%E2%80%931942)

2 0
možnosti

Jenže tehdy byla "světová válka", během níž se nekonalo žádné MS, OH apod...

0 2
možnosti

Velká Británie má ovšem také právo udělit víza jen v případech, kdy to uzná za vhodné. A jestliže to v případě ruských a běloruských tenistů neuznala za správné, je to jen její záležitost jako svrchované a suverénní země. Ona není povinna udělovat vstupní víza každému. A o tom to rovněž je, protože Velká Británie dopředu avizovala , že ruští a běloruští tenisté vstupní víza neobdrží.

1 0
možnosti

Předpokládám, že to udělá stejně jako v roce 1990, kdy znovupovolila účast anglických klubů. V prvním roce měli Angličané (protože jim do té doby jejich koeficient spadl na 0) pouze jeden tým v Poháru UEFA a jeden tým v Poháru vítězů (mistr Liverpool byl kvůli Bruselu 1985 ještě vyloučen z pohárů), o rok později už měli v Poháru UEFA 2 týmy a postupně jim to přibývalo podle jejich úspěchů.

0 0
možnosti
Foto

To že Kodeš vyhrál Wimbledon jen díky tomu, že nejlepší tenisté odmítli startovat, o tom už nikdo neví. Ruští lidé se musí dozvědět jaká zvěrstva dělají ve světě. Proto je správné, že nebudou startovat. O dopingu a zákazu startu v atletice už před válkou ani nemluvím. A pokud se chcete bavit o tom jaká pr.s.ta zabíjí lidi tady, na Ukrajině, mohu komukoliv popsat detaily.

Velký dík Čechům za pomoc!

3 0
možnosti

Tak ruští sportovci prý za situaci nemohou. Kdo teda za tu situaci může? Může mi to někdo vysvětlit? Proč to Putin dělá? Zajímavé, že jeho obliba po začátku invaze stoupla. Čím to asi tak bude? :-/

3 0
možnosti

Žeby propagandou a mediálnou masážou v ruských médiách?

0 0
možnosti

Tady přece nejde o nějakou diskriminaci, nebo uplatňování kolektivní viny. Zákaz startu ruských sportovců je prostě součástí sankcí proti Rusku. Ze stejných důvodů, proč nemohli startovat hokejistů na letošním MS, nemohou startovat ruští sportovci na jiných významných sportovních událostech. A je to tak v pořádku. Ať poděkují Putinovi. Navrátilová a Djokovič jsou příliš v zajetí svého "bílého" sportu, někdy je třeba uvažovat s trochu větším nadhledem.

9 0
možnosti

Styďte se pane Nožičko.

3 2
možnosti

Velice zajímavé postoje Djokoviče a Navrátilové!

Je ne tom krásně vidět to, kdo v jaké sociální bublině žije.

Chápu zcela jejich názory a respektuji je.

A kdo na tom prodělá?

Všichni.

Každopádně Vám pane Nožičko uděluji KARMU!

Opět jste rozproudil svým blogem diskuzi, kde se opět projevila nenávistná posedlost mnohých diskutujících!

A bude hůř!

R^R^R^

3 11
možnosti
Foto

Juro, kolik vás tu dnes je?

Anebo nevíš, co jsi tu psal před pár hodinami.

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
16 0
možnosti

Souhlasím, Ovečkin je.............

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik