Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Ze zrovna vam vadi eufederalista Farsky, kdyz jste mel vzdy rad eurofederalistu Zemana.

0 0
možnosti
PK

Zeman to ale nejel studovat za velkou louži. Vyjádřil pouze názor, včetně evropské armády. Jsem sice jen kapitán v záloze, ale neumím si představit efektivní válčení bez jednotné armády. A to Nato není.

0 0
možnosti
PB

..... si teda nejsu zrovna jistej, ešivá za dva járy nějaký volby do europarlamentu vůůůbec budou,- tak, jako si nejsu jistej, ešivá za dva roky bude vůůůbec nějaká EU (ve stávající podobě),- navíc si nejsu jistej, ešivá bude vůůůbec nějaká Evropa!,- ............... s jistotou ale vím, že za dva járy vůbec, ale vopravdu vůůůbec NEBUDE nějakej Farský!,- věřte mi!,- i kdyby 1000x chcel, tak zkrátka toto individuum nebude,- a hotovo dvacetVEU!!!

2 0
možnosti
JL

Vazeny pane Josefe Nožičko. Pani Kristofikova naznacila neco, co jiste ani pan Farsky nema v umyslu. Pravdepodobne ani vy.

Fedeerace Evropy jednou vznikne!!! Cas nas v Evrope donuti ten krok udelat. Urcite to neni cestou, kterou pani Kristofikova jen jemne naznacila. Vsak je treba si odpovedet jen na dve otazky, ktere Evropa musi napred znat. Strucne prvni, jak sestavit tu federalni strukturu 27 samostatnych statu. (mozna 29 statu v budoucnosti). Druha otazka je politicka. Nase mala republika mela pred deseti lety 95 politickych stran, uskupeni a hnuti. Vsechny mely pravo se zucastnit voleb do ustrednich organu. Bude se volit strany nebo bude volba jedincu. Co udelame z kralostvym, ktere mame ve vice nez polovine statu?? Soudnictvi MUSI jit ve stejnych krocich jak kroky politicke. Jen otazka prekladu jazyku, musi byt na vysokem stupni (snad nejlehci problem).

To jsou ty otazky, ktere je treba nejdrive diskutovat a pomalu dat diskuzi do urcitych prestav. Jedna vec je jista. DIKTATEM se federace neda uskutecnit.

1 0
možnosti
PK

Evropská federace ve stylu USA (s evropskou armádou) by byla možná jen ohněm a mečem. A výsledek? Přínosy? I sjednocení jazykově jednotného Německa v 19.století nebyla selanka.

2 0
možnosti
JL

farský taky používá krypťák na Rédla?

4 0
možnosti
Foto

Je to velmi smutne, ale staty ztraceji svoji nezavislost velkou rychlosti. V kazdem zakone zapracovana smernice,narizeni nebo judikaty SDEU. Soudci musi vznaset predbeznou otazku, tj. nesmi rozhodnout nezavisle na EU- a pak se divime rozsudkum ke green dealu Mestskeho soudu v Praze. Ustava CR neni uz zasadni, nebude ani LZPS. Sve pravomoci EU stale rozsiruje. Proc by meli byt urednici EK lepsi? A v cem je vlada EU lepsi? Prevalcuji nas zajmy Nemecka a Francie? Proc si nemuzeme ponechat nektere oblasti v nasi kompetenci (zdravotnictvi, dane atp)? Moc se na to vladnuti EK netesme. :-/

Vam karma.R^

10 3
možnosti
JN
Foto

Pokud se i díky panu Farskému podaří prosadit federalizaci EU tak to bude jen dobře.

Pro nás jako malý stát je ekonomickou nutnosti být součástí velkého celku jinak si nezachovame současnou životní úroveň

4 9
možnosti
Foto

Historie ukazuje, že každá snaha o federalizaci Evropy vedla k nacionalismu, nenávisti mezi národy. Vezmeme to Rakousko- Uhersko, Československo.

6 3
možnosti
JK

Kdy "nežvaníme, makáme" Babiš něco říká ve sněmovně, tak to žvaní nebo maká?

8 0
možnosti
JN

Blog není o Babišovi, takže pokud chcete znát odpověď na svou otázku, obraťte se na některého z blogerů - specialistů na Babiše. Je jich tady myslím vcelku dost. :-)

7 1
možnosti
Foto

Jeden z čtenářů z vaší strany plotu podobné úvahy nazývá tunelovým viděním a bojuje proti tomu.

2 0
možnosti
PN

P20e14t97r 84N35e69d74v38ě77d

24. 6. 2022 22:22

Á vy tady píšete pěkný nesmysl. Ale když se bavíte, je to jen dobře. Tenhle blog není o Babišovi, nicméně ovečky se dožadují své dávky pohanění ANO a Babiše. Vysvětlete mi to prosím, jak je možné, když blogeři z té vaší strany plotu kydaj na Babiše, tak komentující společek jen nadšeně béká, ale ani jeden z vás nenapíše autorovi "výborně Kamile, ale stejně bys měl napsat, že problémy mají i ti naši milovaní. .."

Nevíte, proč se toho dožadují zde?

Navíc vtipně podaná vsuvka o Farském je jen můstek k podstatě blogu. Je třeba se rozhlédnout a ne čumět jen do toho vašeho tunelu....

4 3
možnosti
HH

No Babiš také do práce nechodí a to nikam nejel a navíc si během „pracovní“ doby dělá reklamu a kampaň, ale to je jen kampaň...

16 2
možnosti
JD

Který politik si v pracovní době kampaň nedělá?

Včera jsem se díval na přenos z parlamentu. Tam bylo Babišů a Babišek!!!

Desítky!

2 12
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik