Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stálo to Fialovi za to ?

8-o

0 0
možnosti
Foto

Nesouhlas, Forum 24 není "novodobé Rudé právo". Forum 24 je ještě horší než bylo Rudé právo.

1 0
možnosti
Foto

Po dlouhé době jsem si přečetl jeden z Vašich blogů, zda Vaše argumentace není přesvědčivější. Není. Jsem ale rád, že své názory píšete. Na rozdíl od jiných příznivců A. Babiše se alespoň pokoušíte nějak "argumentovat".

2 0
možnosti

Děkuji za Vaši návštěvu, nicméně mi není jasné, jak jste přišel na to, že jsem příznivcem Andreje Babiše (ANO jsem dosud nikdy nevolil). Kvůli tomu, že kritizuji současnou vládu a na rozdíl od Pavla Šafra se nedomnívám, že za aférami některých jejich stran stojí "vlivová agentura Andreje Babiše"?

6 1
možnosti

Jj, to Šafrovo zoufalé kňučení jsem četl. Agitka ala 50 léta.

12 0
možnosti

A takové je to prý kvalitní a nezávislé čtení !

;-D

2 0
možnosti

Komentovat Fórum 24, čili spíše trapné osobní výlevy tam působících autorů, ke kterým se zdárně přidali i někteří místní blogeři (a krásně tam zapadli), snad za ten strávený čas při psaní blogu nestojí.

9 0
možnosti

Zasloužená karma. (doufám že na tuto otřepanou frázi nemá pan Ziegler copyright).

12 0
možnosti
Foto

Na jaře 2021 průzkumy veřejného mínění preferovaly Piráty a o jejich předsedovi Ivanu Bartošovi se psalo jako o možném příštím českém premiérovi. Hnutí ANO tehdy rozpoutalo proti Pirátům masivní kampaň, kde se rozmazávaly různé radikální výroky některých pirátských představitelů. Piráti byli líčeni jako hrozba, která nám přinese šílenou zelenou ideologii a našim občanům spoustu různých omezení. Tato kampaň zřejmě přinesla své výsledky, když hodně voličů dvojkoalice preventivně na kandidátkách raději zakroužkovala kandidáty STANu.

Ve volbách získali Piráti v poslanecké sněmovně pouhé čtyři mandáty a stali se v podstatě nezajímavými. Novým "slabým kusem" v pětikoalici se tak stal její druhý nejsilněšjší člen - hnutí STAN, jehož rozložení by mohlo vést k pádu dnešní vlády. Navíc hnutí STAN novou situaci zcela nezvládlo, a řada jeho členů chybovala. Proto se hnutí STAN a jeho předseda Vít Rakušan stali cílem diskreditační kampaně hnutí ANO a SPD. Představitelé SPD dokonce hovoří o tom, že by vláda měla skončit a mělo dojít k předčasným volbám. Tato kampaň je uměle nafouknutá mediální bublina a není žádný důvod tlaku ustoupit. Pokud chtějí hnutí ANO a SPD vyvolat v poslanecké sněmovně hlasování o vyslovení nedůvěry vládě, mohou to zkusit. Andrej Babiš sice začátkem léta sliboval, že během našeho půlročního předsednictví Radě Evropy k podobnému kroku nepřistoupí, ale už jsme si zvykli, že Babišovým slibům nelze věřit.

9 6
možnosti

No, Mlejnek, pokud sedává s kmotrem, může klidně hned na kafe a nemusí se vracet - fakt by mne zajímalo, jestli v bezpečnosti a justici existuje jedinec, kterej není "chromej na páteř".

Pak by mne daleko více než magor Pavel a jeho plátek zajímalo, koho pásl Redl v zastupitelstvu za Krndy, protože, soudě dle personálního obsazení městských firem, se od té doby moc nezměnilo.

Nejvíce mne pobavilo srdečné rozhořčení Hulínského na Primitýví. Peťar seděl chvílemi i v sedmi představenstvech a radách, si notoval s Pafkou Bémem o tom, jak jsou ti dnešní hrozní. To jsou, ale ne tak, jako byli tihle dva.

A co se týče Šafra, z lejna bič neupletete, pane učiteli.

4 0
možnosti

Redl mel kontakty na Radovanova brachu?

0 0
možnosti

Forum24 je opravdu Stoka.

14 0
možnosti

Tolik zášti se jinde nenajde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik