Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ono neni lehke rozlisit, co je chyba umyslna a co je proste jen chyba.

Co se tyka nejakeho skandovani - tam se nelze divit nicemu, kdyz nekteri fotbalovi fanousci jsou schopni prat jinym smrt.

0 0
možnosti

Já se teda opravdu nedivím. Slovácko ale celkově fakt příjemně překvapilo. Škoda toho prvního zápasu s Partizanem, tam se asi projevila pohárová nezkušenost. Teď s nima vlastně mohli hrát o postup.

2 0
možnosti

Josefe, jsem regionální Baníkovec. Jako umírněný se tedy na ligu dívám. Když jsme s Plzní á 10 minut dostali góla? Tak jsem se dožral. Plzeň vyjela na Bayern - Dostala 9 kousků. Podobně Slávia. Následně Sparta na Slávii. Prostě - Člověka to mrzí. Uvědomí si tu žalostnost našich poměrů. Slovácko ostudu neudělalo. No, patří do kontextu popisovaného. Vážně, jaký stát - takové počasí. Jaké počasí - takový fotbal. Kdo a jak to dá dohromady, to vážně netuším ... :-)

0 0
možnosti

A všiml jste si toho, jak naši rozhodčí připískávají vybraným klubům ?

Slovácko není IN - tam si může uloupit každý, kdo má přízeň rozhodčích.

Proto máme na špičce Plzeň, Slávii a Spartu - a jak ztratí podporu přízeň našich ovlivňovatelů, mají v mezinárodním srovnání ostudné výsledky.

;-(

0 1
možnosti

J47a20n 89A12b17r80t

1. 11. 2022 12:13

1 penalta nesmysl, druhá určitě. Nešikovnost obránce Slovácka.

0 0
možnosti

Pokud písknul tu druhou, tak měl taky písknout to přistrčení ve vápně těsně před koncem.

0 0
možnosti
Foto

Často je to volání zcela na místě. Tu páteční dohrávku jsem neviděl, ale existence VARu neznamená, že to je ku prospěchu věci. Zejména tady u nás v Česku a na Moravě. Posledním případem byl třeba nedělní zápas Bohemka proti Slávii, kdy hlavní rozhodčí sešívaným dost pomohl. A ani VAR s tím nic neudělal ;-)

3 0
možnosti

Když se chce - všechno jde.

Spravedlnost je až to poslední o co tu běží !

;-(

0 0
možnosti

Tentokrát zasloužená karma :-)R^ Akorát si nemyslím, že by v Kolíně bylo Slovácko tak poškozeno jako doma.

0 0
možnosti

Díky - že zářez v domácím zápase byl od rozhodčích větší a okatější, s tím souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

Je to bohužel pořád stejný... V nejednom zápase jsme to zažívali taky ( ne, nemyslím letos) a asi to platí nejen o fotbalu.... Síla marketingu je často zvýhodňována proti sportovnímu hledisku. Zářez to byl slušnej... Ale i tak fajn vystoupení v pohárech....

1 0
možnosti

Díky za návštěvu, je to přesně tak, jak píšeš.

1 0
možnosti
Foto

Opravdu tragédie. Proti Slovácku se spikla celá Evropa a i počasí...:-) Kdo může za to, že ti Vaši jsou v lize až na 12 místě? Také ukrajinští a gruzínští rozhodčí? A jenom pro zajímavost mám pro Vás otázku. Kolik stál lístek pro slovácké fanoušky?

0 1
možnosti

Opravdu inteligentní reakce. Současné dvanácté místo v lize je z dost velké části důsledkem toho, že kvůli zápasům v Konferenční lize FCS odehraje v podzimní sezóně o 10 zápasů navíc, což se na únavě hráčů logicky musí projevit.

P. S. Vítězství v Českém poháru si v uplynulé sezóně fotbalisté Slovácka vybojovali i bez pomoci rozhodčích - až se něco takového podaří fotbalistům z vašeho Holomóca, tak se pak zase na kus řeči zastavte. :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS