Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste tu Babišovu porážku pořád ještě nerozdýchal, že?

6 4
možnosti

Tak potom podle této vaší logiky např. každý, kdo zde za něco kritizuje Zemana, stále nerozdýchal jeho výhru ani po pěti či deseti letech, každý, kdo za něco kritizoval v letech 2017-2021 Babiše, tak nerozdýchal výhru ANO ve volbách v roce 2017 apod. :-)

4 2
možnosti
Foto

Ke Gazdíkovi stojí za to uvést, že v roce 2011 prosadil spolu s dalšími starosty, že v okolí jeho obce bude postaveno 6 rozhleden. Už tři z nich byly loni strženy, protože nějak nevěděli, že měkké smrkové dřevo nemá dlouhou trvanlivost a k velkým opravám nebyla vůle, protože ze země je vidět to samé. To platí zvláště u rozhledny Bystřice pod Lopeníkem, u které jsem měl pocit, že nechtěli, aby se lidé unavili výšlapem do kopce. Rozpočet na tyto rozhledny byl 3, 3 miliony Kč, přitom nad Valašským Meziříčím nechal místní podnikatel postavit srovnatelnou rozhlednu a náklady vyčíslil na 250 tisíc Kč. Gazdík to obhajoval, že to vlastně ani nezamýšleli jako rozhledny, ale výletní místa a svůj účel že to splnilo, přilákat turisty.

6 1
možnosti

Stropnický Tel Aviv, Vojtěch Helsinki... ;-). Odměna pro kluky s plakátu :-)

3 2
možnosti
Foto

Hm, ten váš pokus o satiru zase nevyšel.

3 4
možnosti

Hm, když to říkáte vy... :-)

1 0
možnosti

Nebyl jsem tady asi půl roku a nic se nezměnilo.

4 0
možnosti

Personální krize je nyní všude pane Nožičko. Nejde zdaleka pouze o tyto dva výkuky.

Stačí se nyní podívat třeba do Prahy. Čtyři měsíce se tam hádají a výsledkem toho jejich slavného vládního půdorysu jsou takové staré politické struktury jako Pospíšil, Svoboda nebo Udženija.

Ale možná nám to osvětlí vládní mluvčí. Radku, co se stalo, už Vám došli lidi?

6 1
možnosti

S láskou tady vzpomínáme na Havlíčka, dvojjedinného ministra, nebo pět ministrů zdravotnictví v době covidu za jediný rok, aby se pak vrátil zpívající právník. Dohodli se v Praze bez sekty anofert a Napolena Nachera... To je mrzeníčko, co?;-)

3 3
možnosti

O93t24a 66D90v68o18r17a65k

7. 2. 2023 18:40

Pane Nožičko vy víte, že čtu rád vaše blogy. Čas od času s nimi souhlasím a občas ne. Ale bývá kolem toho zajímavá diskuse. Ale teď se nemohu zbavit dojmu, že se hlavně snažíte “vypsat” z hluboké frustrace, že nevyhrál Babiš. Trochu mě to překvapuje, protože jste tady několikrát tvrdil, že jste před tím Babiše ani ANO nevolil. To vám opravdu ty dva týdny mezi první a druhou volbou natolik otevřely oči že jste pochopil jaký je Babiš výjimečný člověk a Pavel takový padouch. Jinak vůbec nehájím politiky STAN, protože jejich působení je tragické

5 0
možnosti
Foto

Ten dojem mám naprosto stejnýR^

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

1) proc mate starosti o nejakou soukromou skolu? Pokud to neni forma uplatku, o cemz nepisete, pak to neni vase starost.

2) Farsky? Proc uplne stejne netepete Babise? Farsky byl na pulrocni staci. Babis byl na 15% hlasovani za 15 mesicu, takze jako kdyby byl ve snemovne cca 3 mesice a zbyvajicich 12 chybel... Navic se ukazuje, ze jeho plat nekonci tam, kde nam celou dobu tvrdil.

5 3
možnosti

Babiš tím evidentně chtěl vládnoucí koalici poskytnout dostatek prostoru na prosazení jejích vlastních představ !

;-D

2 2
možnosti
Foto

To už Gazdík nemůže pracovat?Ani na soukromém gymnasiu?To má být u Vás trafika?Jste komik?

8 5
možnosti

Umíte číst a chápat psaný text? Nenarážím snad v článku především na to, že si Gazdík chce vedle toho ředitelování ponechat i dobře placený post poslance? A nepřijde vám zvláštní, že i na tom soukromém gymnáziu chtějí studenti proti jeho dosazení do funkce stávkovat?

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS