Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J57a54n 17B45a39r55t25o55ň

11. 3. 2023 11:34

Pane Nožičko, karmu za článek o chybách Pavla - přesto zavírání diskuse nepovažuji za správné. Já to řeším tím, že diskuse nečtu a mám pokoj;-D

0 0
možnosti
JN

Máte pravdu, že to je asi nejlepší řešení, ale já bych nejspíš neodolal... :-)

0 0
možnosti
PD

Pane Nožičko, díky za zastání. I já jsem byl jedním z těch napadených od "blogera" Bárty. Dokonce mě nazval BLBEM. Následně bylo celé diskuzní vlákno smazáno a mně byl zablokován přístup.

0 0
možnosti
JN

To je bohužel názorná ukázka "rovného přístupu" zdejší administrace ke všem diskutérům a blogerům...

0 0
možnosti
Foto

Což o to, mě fascinuje trochu jiná věc, zaznívající tady často v diskuzích a dokonce považovaná za věc morálky. Je údajně nemorální, že někteří důchodci chtějí slíbenou penzi celou a ne zkrácenou. Na druhou stranu je údajně morální valorizace platů politiků. Také je morální valorizace soudců i státních zástupců. Vlastně všechny ostatní valorizace platů jsou morální. Proč? No přesně právě proto, že tyto valorizace nezasáhnou větší kus rozpočtu.

Tedy řečeno stručně ... chtít v absolutních číslech mnohem více s menším dopadem na státní rozpočet je morální. Morálku tedy určuje dopad na rozpočet :)

Však si důchodci měli šetřit a ne chtít něco po státu. Sakriš, není to drzost od soudců, domáhat se svých platů dokonce soudně? :) Ale i ne, má to menší dopad na státní rozpočet ...

1 0
možnosti
ZZ

Valorizace 100 tisícových platů je v dnešní době víc nemravná, než valorizace 20 tisícových penzí.

;-(

1 0
možnosti
Foto

Jsem Vaším přístupem poněkud zklamán, pane Nožičko. Legendární Martina Sáblíková získala ve svých 35 letech již jedenatřicátou zlatou medaili z mistrovství světa. Vy místo toho píšete o nějakém seniorovi Václavovi.

0 1
možnosti
JN

Tak to Vás asi v Rožnově nepřesně informovali - Martina Sáblíková na letošním MS nezískala medaili zlatou. Nicméně i tak si myslím, že to není třeba ironizovat, poněvadž i dvě bronzové medaile jsou v jejích 35 letech výborným výsledkem, co říkáte?

2 0
možnosti
RK

Zatímco opoziční poslanci v čele s předsedou ANO Andrejem Babišem a šéfem SPD Tomiem Okamurou v tomto týdnu srdnatě bojovali za to, aby se vládní koalici nepodařilo schválit novelu....

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=798898

Tedy pane učiteli, teď jsem si prohlédl sestřih ze sněmovny a tu trapnou komedii vámi jmenovaných bych srdnatým bojem rozhodně nenazýval ;-D

2 6
možnosti
DR

Tak tak. Srdnatě přece bojovala pouze vláda. :-)

1 0
možnosti
Foto

Nadlidé mají ambice stát se bohy. Nevidí tedy důvod dodržovat zákony, které vymýšlejí pro plebs.R^

3 2
možnosti
RC

Už někdo rozhodl, že byl porušen zákon?

1 2
možnosti
DR

Jasná karma. R^ Koukám, že uliční výbor zase řádil.

7 1
možnosti
Foto

Nojo, karmuje jako divý.;-D

1 5
možnosti
KK

K té valorizaci, snad to není úplně mimo téma. Koalici se podařilo ohnout nějaký ten zákon, ale včera, když to zkusili se zákonem o jednacím řádu sněmovny, tvrdě narazili. Dobrá zpráva, snad je to příště odradí, jinak jsme na cestě k nové totalitě.

8 2
možnosti
ZZ

Neodradí.

Výsledek je přesvědčil o správnosti jejich počínání.

;-(

1 1
možnosti
RC

Mame tu srovnani. Bilboardovou kampan ANO, kde vystupovali udajni chudaci, clenove ANO, pripadne primo jejich voleni zastupitele. Taky nikdo nerekl, ze jsou to ANOlidi.

7 5
možnosti
ZZ

Co si zvolili, to mají !

;-(

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik