Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protože je zde diskuse opět zajímavá, chtěl bych se zeptat všech těch, kteří si zde hrají na ty uvědomělejší a chytřejší. Těch, kteří se vysmívají lidem, kteří chtěli a chtějí mír místo války a nazývají ty lidi dezoláty, chcimírové a podobně. Těch všech, pro které bylo mírové jednání ještě nedávno známkou prorusáctví, jak se stavíte k vyjádření naší ministryně obrany která upozorňuje na důležitost diplomatických jednání pro ukončení bojů na Ukrajině a je jí šumák, kdyby to byla Čína? Je tedy ve vašich očích a myšlenkách taky dezolátka? Chcimírka? Pro čínská?

A co skeptické vyjádření našeho nového prezidenta? O tom, že bude mít Ukrajina jen jednu šanci na ofenzívu?

6 4
možnosti

Pokud jste videl OVM, pak nechapu, proc nereknete VSECHNO. Cernochova tam rekla, ze to jednani byt ma a je ji jedno, kdo ho zprostredkuje, ale za predpokladu, ze to bude pro Ukrajinu prijatelne. ZNovu opakuji: pro Ukrajinu prijatelne. To jste vynechal PROC?

Je totiz spoustu chcimiru, kteri chteji ten mir za KAZDOU CENU!

4 3
možnosti

Kdykoliv, jakkoliv, kdekoliv se kdokoliv dopustí toho, že záměrně, nebo z nějaké duševní nedostatečnosti zpochybní agresora Rusko ve válce s Ukrajinou , případně zpochybňuje kroky demokracii na světě (péče o uprchlíky, dodávky zbraní, humanitární pomoci, ekonomické sankce proti Rusku a pod) měl by počítat s tím, že se lidé ozvou a vyjádří svůj názor. Stejného se dostane těm, kteří podobné de facto obhajují.

Pan Svoboda placal. Pak se v tom ještě porochnil a dopadlo to tak, jak šlo očekávat. Prostě zklamal jako člověk a jako příslušník české armády by nic takového vypustit z pusy neměl. Copak mu unikla informace o tom, že Česko je v Rusku na listu nepřátelských zemí?

Chápu, že při vás je to zase téma o ublížení a podobně.

1 4
možnosti

Někteří politicky angažovaní novináři ( např.Doležal) žádají pro něho soud. Už jenom chybí petice rozhořčených dělníků z fabrik žádající exemplární tvrdé potrestání....nebylo to tu už někdy?

7 1
možnosti

Ve skutečnosti si jako slon v porcelánu počínají všichni.Svoboda svým nešťastným výrokem, za který se omluvil. A ostatní, kteří ho chtějí jako novodobá inkvizice ukřižovat. Přitom jde o bouři ve sklenici vody. Svoboda v onom rozhovoru byl v civilu a vystupoval za ČOV a NE za armádu. Dotknul se dvou problémů - 1. sportovci na OH, což s armádou vůbec nesouvisí a tudíž JAKÝKOLIV názor na to nemůže kolidovat s jeho službou v AČR. A zadruhé války na Ukrajině, ke které prohlásil, že není jeho osobní ambicí pátrat, co je a co není v záplavě ukrajinské a ruské propagandy pravda. Což je naprosto neutrální výrok, za který se dokonce i omluvil... opět nic, co by nějak poškozovalo jméno AČR...

7 0
možnosti

Profesionální voják je profesionální voják, i kdyby měl na sobě jen trenky a ponožky. Tahle vaše snaha fakt nemůže obstát. Teda - může. U někoho může - bohužel. Pak se ale nedivme...

1 4
možnosti

1) fakta - Svoboda je vojak

2) pokud chce od statu penize, mel by vystupoval loajalne vuci statu.

3) po pravde - ty Dukly k financovani sportovcu jsou prezitek socialismu.

4) Svobodovi staci odejit z armady a muze si plkat, co chce.

3 4
možnosti

Tak jsem si vzpomněl na Emila Zátopka!

Také nedržel ústa a krok v roce 1968 a jak dopadl.

Také byl voják.

Smutné vzpomínky :-(:-(:-(

4 1
možnosti
Foto

Drulak dostal vyhazov za to, co rika mimo praci z UMV, protoze patri jako prispevkovka (i kdyz s pravni subjektivitou) pod ministerstvo. Sevcik je v soukrome sfere. Stejne tak by asi nepomohlo, kdyby vami uvadeni vsichni sportovci za Duklu, kteri nikdy zadnymi vojaky doopravdy nebyli, presli jinam. Jakakoliv (nejen)celebrita je dnes sousto pro uvedomnela media, ktera cenzuruji vse a vsechny a jen cekaji na prilezitost. Bohuzel i apoliticti sportovci ci umelci jsou snadnym tercem.

3 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Celý blog je založen na mylném předpokladu, že pro každého vojáka armády ČR platí jiná pravidla.

2 2
možnosti

Pokud vím, tak v tom rozhovoru byl za ČOV, nebyl v uniformě a v žádném případě nemluvil za armádu... možná by bylo fajn být tolerantní k jiným, byť trochu hloupým názorům a nehrát si na inkvizici...

11 1
možnosti
Foto

Nenormální voják je kdo. Svoboda, aby mohl sportovat, tak mu to umožňuje armáda. Bere od armády plat a celý rok nedělá nic jiného než se připravuje na závody. Přísahl jako voják a sloužil přísahu . Do armády vstoupil dobrovolně s tím, že jako voják každé země bude v některých věcí omezen o proti civilistů. Porušil přísahu. Porušil . Tak co se zde stále dokola mele.

0 4
možnosti

A čím porušil přísahu???

1 0
možnosti

Můžeme tu psát hromadu textů na toto téma, ale nic to nezmění na tom, že Svoboda je jeden z těch (můj odhad) 2 milionů lidi v ČR, kteří si minimálně skrytě přejí, ať Rusko klidně tu válku vyhraje, hlavně ať je její konec a ty lidi už pak ta válka neomezuje. Když vidím na diskuzích, kolik takových lidi tu máme, tak bych blil.

7 3
možnosti
Foto

R^

Hleda se nepritel. Ale takovy, ktereho muzeme porazit. Nejlepsi jsou vlastni lidi: politolog, ekonom, ucitelka, pisnickar, sportovec. To neva, ze neporusili zakon. Budou potrestani.

Takhle tu valku vyhrajeme.:-)

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS