Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... a opět zde mizí příspěvky jako v černé díře.

0 0
možnosti
JN

Já bych spíš tipoval, že si někteří v novém systému nedovedou zobrazit celé vlákno.

0 0
možnosti
PK

Filmů o osvobození Prahy jsem v mládí viděl dost, často v kině, kam nás vodili učitelé, ne nepodobní vám. Narodil jste se do špatné doby, tenkrát byste se uplatnil lépe.

0 0
možnosti
JN

Tak filmů s tématem druhé světové války již bylo natočeno dost i po roce 1989. Nicméně film, vyprávějící například o tom, že Prahu v roce 1945 osvobodili Američané (takový by se možná líbil Vám), přece jen ještě nikdo nenatočil.

0 0
možnosti
Foto

Zbabělý Nožička napsal opět rádobyvtipný blog a "statečně" neotevřel diskusi. Na to jsou totiž potřeba koule a ty pan učitel nemá.

2 1
možnosti
JN

Rádobyvtipný blog? Copak, paní důvěrnice Marie se v něm snad poznala?

1 0
možnosti
Foto

Včera dopoledne na ČT2 - několik dokumentů o našich pilotech v RAF, o našich odbojářích během II.WW, a dost informací o konci války, jak ho prožívali konkrétní lidé. Večer ČT ART - Anna Franková... Je jen pravda, že na ČT1 bych od 20:00 taky očekával jiný program, ale nelze říci, že by během dne nic nebylo...

2 1
možnosti
Foto

Jj, kdyby tam dávali Specialisty, tak by to Nožičkovi nevadilo. Takhle musel přepnout na jinou stanici.

2 3
možnosti
JZ

Mám za to, že Česká televize dostatečně připomněla výročí 8. května to jak ve zpravodajství, tak i jinde. Nicméně klidně mohla dát ve 20 hodin na ČT2 místo Černého tulipána nějaký jiný film, třeba Tmavomodrý svět.

4 1
možnosti
JB

J70i47r87i 98B22o90r

9. 5. 2023 9:13

Mám na učitele svůj názor. Nás učili na základní škole že nás osvobodila Rudá armáda převlečeni za američany. Jméno učitele si pamatuji dodnes. Proč se u nás slavilo 9.5. si dostudujte.

6 4
možnosti
JV

Mladí zažili jen rusácke okupace a utlačování, tak se nedivte.

7 1
možnosti

Ale on taky není zrovna velebný kmet.

1 2
možnosti
Foto

Televize na toto výročí nemá nic k vysílání. Protože žádný film, ve kterém Prahu, Ostravu nebo Brno osvobozují Američané neexistuje. Zatím. Pochopitelně karma.

10 12
možnosti
DR

Nejspíš někdo v ČT zapomněl. A to buď úmyslně nebo neúmyslně.

4 9
možnosti
Foto

V ČT nikdo nezapomněl, jak tu připomíná mnoho diskutujících. Ale to by Rozsíval nesměl slepě věřit Nožičkovi a přečíst si diskusi. Takhle je stejný mimoň jako autor.

9 4
možnosti
JM

J61a94n 66M60a43r17e18k

9. 5. 2023 5:31

Tenkrát měli nechat volnou ruku a cestu generálu Pattonovi. Ten se na generála Marshala v telefonu rozeřval: "Give me 400 000 tonnes of gas a volnou ruku a já zaženu ty německý a ruský z k...vy syny až za Ural. Tento a další jeho politicky nekorektní výroky ho stály život....viz knihu R. Wilcoxe 'Target Patton' (Patton terčem)

4 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik