Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ekonomické výsledky této vlády jsou naprosto katastrofální - a nemají ani obdoby v historii v dosavadní celé ČR !!!

2 1
možnosti

Jj, kážou vodu (kterou zdraží i kojencům) a chlastají víno (které nezdaní).

14 6
možnosti

Bohužel to je pouze jeden z názorných příkladů nekoncepčnosti této vlády.

0 0
možnosti

Nepotřebuju aby šli příkladem a přímo nechci (!) aby ministři řešili částky v menších než miliardových řádech.

Premiér a ministr se nemají zabývat auty za jednotky milionů a platy za desítky tisíc a to ani minutu času, za který si je platíme. Mají snižovat dluh a výdaje o stovky miliard, jestli bude potřebný aparát stát o sto nebo dvě stě milionů víc než loni, to je úplně jedno.

Bohužel výše zmíněné platí v případě, že opravdu snižují o ty stovky miliard. Zdejší ministři nesnižují o stovky miliard, jen honí bez výsledku stomilionové částky sem a tam rozpočtem. Ale voliči to tak patrně chtějí, zvolili už několik takových vlád.

6 1
možnosti

Kdo si neváží feniku, není hoden marky ....

11 1
možnosti

A co učitelé? Ti budou solidární?

10 5
možnosti
Foto

Za celou dobu své vlády se ANO nepokusilo ani o náznak nějaké z reforem, které jsou potřebné. Neušetřilo ani korunu, nadělalo dluhy a ještě prošustrovalo to, co našetřil Kalousek. Nezbavilo nás závislosti na ruském plynu a ropě, i když už se vědělo, co je Putin zač. Veškeré svoje úsilí věnovalo na korumpování svých budoucích potencionálních voličů, a i to dělalo špatně, jak ukázaly volby. Nyní mají lidé jako Babiš, Schillerová, Havlíček, nebo Nožička tu drzost, že kritizují vládu Petra Fialy, že nešetří. To je prostě humus.

23 32
možnosti

A co Covid paní Jandová....ten nebyl že?

24 11
možnosti

Kdybyste chtěl nutné úspory ušetřit na poslancích a ministrech, musel byste počet poslanců snížit cca o 500000 nebo snížit počet ministrů asi o 200000. Tolik jich u nás však nemáme ani náhodou.

Vy ani trochu necítíte, jaký je to vlastně nesmysl?

9 17
možnosti

O to přece ale nejde....😋👎 Jde o solidární jednání a ne o mlaskání u koryt...

18 10
možnosti

Je moc líbivé poukazovat na růst platů na začátku roku, když zároveň neuvedete, že měli dva roky platy zamrzlé na úrovni roku 2020.

K vašemu předchozímu blogu bych měl poznámku k té úspěšnosti děkana ve volbách. Ono je to docela snadné, když si vytvoříte síť vazeb. Potom jsou to takové formální volby. A to že vše včík vliv na fakultě mám velký, je známo. Už kvůli němu odešlo hodně lidí.

5 11
možnosti

Dejte účet, ať se těm chudákům složíme..😋

7 4
možnosti
Foto

Kdo šetří, má za tři...a někdy i za pět

9 2
možnosti

Fialova vláda vytváří dobré podhoubí pro inflaci. Chce úplně vymazat střední třídu v Česku a daří se jí to! Horší vládu jsme nikdy neměli. Fiala a spol. jsou nekompetentní, když něco udělají, pak je to jako vždy špatně! Navíc Fiala když otevře ústa, pak je to většinou lež! Kdo to mohl volit?

29 14
možnosti

Volič. K volbám chodí lidé, kteří podléhají propagandě.

16 1
možnosti

P34e40t52r 13N82e59d77v38ě10d

28. 5. 2023 17:35

Slepenec je přeci dokonalý. Každá jiná informace je lež...

Je zajímavé, jak se uvědomělejší členové uličního výboru dožadují, aby se psalo v blozích totéž, co v novodobém Rudém právu, které si zřejmě předplácejí. Takhle jste jim zamotal myšlenkové pochody, pane autore. ...možná proto zapomínají s jakou láskou tu psali o koblihách a česanech, bez toho, aby ztratili slůvko o tehdejší opozici...

23 11
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik