Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Náhodou, tenhle novodobý webový Dikobraz nemá chybu.

1 0
možnosti

Vy najednou uznáváte veřejné průzkumy? Tento podle vás zmanipulovaný najednou není? Vy levičáci jste divná parta. pro úplnost. uvedete výzkumy se spokojeností předešlých vlád?

2 5
možnosti

Ne neuznává, jen se podivuje nad výsledky.

3 2
možnosti

Měnit chování vlády dle průzkumů důvěry je dle vás dobrý nápad? U nás každá vláda primárně funguje tak. aby ji hlavně za 4 roky znovu zvolili. Cesta do pekel. Pak to tady vypadá, jak vypadá. A ano, současná vláda v tomto směru bohužel není jiná.

3 0
možnosti

..... socio průzkum?!?,- ale nééé!,- doporučuju osobní setkání občan vers. politik!,- ..... temu říkám "pravej signál"

3 2
možnosti

MPA fakt neni vladni politik... je sefkou Snemovny.

4 4
možnosti

Názory respondentů známe. U voleb ale rozhodují voliči.

5 2
možnosti

Náhodou, novodobé Rudé právo pana Šafra je pro mě jedno z nejzábavnějších médií. Díky němu vím, co vše špatného udělal Babiš. Ještě tak padesát článků na to téma a třeba tomu začnu i věřit. Pravidelně se tam také dozvídám, co vše zděšená Mirka na Twitteru okomentovala, což je asi jediná činnost paní senátorky...

Chtěl bych zde poděkovat těm příslušníkům zdejšího uličního výboru, kteří panu Šafrovi přispívají na tu nezávislou žurnalistiku.

10 12
možnosti

Vy raději PL prolhané Putinove listy že ano

9 10
možnosti

Důvěřovat Babišovi nebo Okamurovi může jen vykastrovaný býk. A zřejmě agentura oslovila celé stádo takových.

11 12
možnosti

J17a14n 78R67á89ž

7. 6. 2023 12:58

Průzkumy je potřeba vnímat s velkým nadhledem a spíše s despektem. Rozhodující pro vývoj naši vnitřní politiky je, zda A.Babiš zůstane politicky aktivním a skutečným vůdcem opozice. Je to prostě strašák do té míry, že ANO nebude volit ani naprostá většina těch, kdo Fialovu vládu považují sice za zlo, ale Babiše v čele vlády nechtějí taky. Což je i můj případ.

Zůstane-li Babiš jako faktický lídr parlamentní opozice i před příštími volbami, je velmi pravděpodobné, že příští vládu bude opět sestavovat pětislepenec, i když budou mít lídři koaličních stran důvěryhodnost pod 20% a Babiš 50%, protože ANO s Babišem v čele má nulový koaliční potenciál. Dá se předpokládat, že "volebně ztracených" hlasů bude víc, než ve volbách minulých, ANO parlamentní většinu neposkládá a ve Sněmovně nastane zřejmě stejně paradoxní situace jako je teď, že koalice s výrazně menšinovou podporou voličů, bude opětovně sestavovat vládu.

8 6
možnosti

Také se divím, že se ANO nechce kamarádit s SPD a raději ANO čeká na nějaký zázrak ve formě nějakého odpadlíka z pětidemolice.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik