Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Srovnávat Vondráka s Michailidu je fakt hodně mimo. Vondrák nehlasoval pro Babiše, Michailidu má jasně odlišné názory proti Pirátské straně. Se svými postoji by měla být v nějaké neokomunistické straně, což Piráti fakt nejsou. Tam je to oprávněné.

3 0
možnosti

Trochu bych Vás opravil: u Vondráka nešlo o to, že pro Babiše nehlasoval (ostatně, volby byly tajné a komu to kdo hodil, ví se stoprocentní jistotou jen on sám), ale o to, že v závěrečné fázi kampaně říkal veřejně, koho volit (ne)bude, čímž mohl jakožto místopředseda ANO dost lidí ovlivnit.

1 0
možnosti

O82t56a 84D38v40o36r14a57k

11. 6. 2023 13:13

Dovolím si s Vámi pane Nožičko trochu nesouhlasit a to i při vědomí, že si od vašich tradičních “bodyguardů” vysloužím odsouzeni , že jsem uliční výbor. Ta pošahaná pirátka snad ani nestojí za zmínku. Spíš mě zaujala vaše obhajoba Klause ml. Tomu vyloučeni se ani moc nedivím, protože tu stranu dlouhodobě poškozoval. A nebyla to jenom ten jeho poslední výstup v barvách ODS, kdy republiku přirovnával k židovské radě v ghettu. Možná si i pamatujete s jakým zaujetím třeba podporoval kandidáty SPD apod. Nemluvě o hlasování ve Sněmovně. Rovněž bych nepřeceňoval ty preferenční hlasy. Myslím si, že lidé volí politicky subjekt a jeho straníků. Celkem se to ukázalo, když založil proruskou Trikoloru a ač byl lídr tak prohráli co se dalo.

8 3
možnosti

A ten kašpar z Řeporyjí nebo jak se to tam jmenuje ODS nepoškozuje? Že by proto dvojí metr?

3 0
možnosti

To všechno je ovšem důsledek hnutí jednoho muže. Kdyby v ANO existovalo něco na způsob amerických "primárek", mohly se případné výhrady vůči jednotlivým prezidentským kandidátům ventilovat v rámci vnitrostranické soutěže. V amerických "primárkách" si protikandidáti také žádné servítky neberou.

3 3
možnosti

V tom s Vámi souhlasím.

1 0
možnosti

Wagner, Teplík, Hojdar, Hamplová, Snítilý...

Stačí si zadat do google vyloučení z ČSSD. Vaší ČSSD pane učiteli . Nevzpomínám si, že by vám to stálo za blog. Že by pokrytectví?

7 3
možnosti

A vy jste v době, kdy se tak dělo, už na zdejší diskuse chodil? Pokud ano, tak pod jakým jménem, pane rentiére?

4 6
možnosti

Dokazovat *cokoliv* na vzorku třech případů s naprosto odlišným pozadím ve třech velice se lišících stranách, to už není ani šlendrián, to už je provokace.

9 7
možnosti
Foto

J91a65n 16Š60i26k

10. 6. 2023 21:08

I já jsem s ním souhlasil ohledně toho, že Andrej Babiš neměl z mnoha důvodů pro prezidentský post úplně nejlepší předpoklady a mnohem víc by mu seděla (za předpokladu, že ANO uspěje v příštích sněmovních volbách) funkce premiéra či některého ekonomického ministra

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=802791

To bez nejmenších pochybností . Hezký den

6 2
možnosti

No nevím, tenhle blog se nadšeným příznivcům poslepované vládní ekipy a zde ještě pár jejich podporujících zoufalců zůstalo, moc líbit nebude. To všechno přece Babiš.

8 7
možnosti

S tím jsem samozřejmě počítal...

6 4
možnosti

P40e17t42r 47N90e40d33v16ě28d

10. 6. 2023 20:19

Ale no tak, to jste si zase dovolil docela dost. Takhle poukázat na sekty ve vládnoucích stranách....to žádná karma nebude. Od čím dál, tím více zoufalých obhájců slepence.

9 7
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti

Měl jsem z toho dojem, že strana se chce zbavit nálepky, nebo podezření, že to jsou neomarxisti (někteří si myslí, že tím strana chce odvést pozornost od svých problémů). Za to, že Michailidu bere vážně komunistické myšlenky "antikapitalizmu" bych jí vyloučil taky. Ale z ne kvůli podpoře totalitních režimů, ale z nepochopení základních ekonomických principů, psychologie, historie. Hloupost je legální ale nežádoucí v politice

5 1
možnosti

Michailidu ovšem nejspíš nebude jedinou neomarxistkou v Pirátské straně...

7 4
možnosti

..... disciplina musi byt!,- mi ale neni jasný, proč voni vlastně do tech partají vůůůbec lezou, když sa potem vykřivijou, nechcou držet stranickou lajnu a odmítají respektovat svýho guru,- ..... to je nějaký divný,-žejo?!

4 3
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik