Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Vondroušová je jednoduše skvělá. Ano, mnozí z nás jsou šťastni, že jedna z nás dokáže získat wimbledonský titul. Zklamali prezident a premiér Česka. Nemají čas osobně poblahopřát tak skvělé sportovkyni. Dokazují i tímto nezájmem svoji nekompetentnost!

2 1
možnosti
Foto

V59í97t 78C29h88a13l68u76p80a

18. 7. 2023 11:58

Celkově je super, že máme aspoň v jednom sportě takové silné postavení ve světě, když už český hokej i fotbal tuto linii co v minulosti bohužel nedrží a stále víc se propadá....

3 0
možnosti
OD

O85t22a 27D11v25o21r19a32k

17. 7. 2023 22:16

Také jsem měl velkou radost z jejího vítězství. Ale až po přečtení vašeho blogu jsem si uvědomil všechny souvislosti o kterých zde píšete. Dlouholetou špatně fungující veřejnoprávní televizi ale i hlavně to jak se nám špatně vede díky tomu že už u moci není Andrej Babiš a z Hradu nám nezvládne moudrý Miloš Zeman. A to vše zastínilo sportovní úspěch Markéty

4 3
možnosti
JP

co se stalo?

učitel na prázdninách povolil diskuzi

1 1
možnosti
JN

Tak je samozřejmě hezké, když toho např. nudící se důchodce hned využije.

3 1
možnosti
VB

Když česká tenistka vyhraje Wimbledon, tak je to jen její věc a ostatním to nic nepřinese.

Sport určitě nezlepšuje reputaci a propagaci Česka v zahraničí, kteráž to hloupost zazněla třeba při přijetí baseballistů na Úřadu vlády po návratu z World Baseball Classic. Například dálnice z Vídně končí od roku 2019 před hranicemi Česka. Stavba D 52 navazující směrem do Brna se od roku 2015 nepohnula ani o píď. A tak v koloně míjíte bývalou celnici počmáranou sprejery, zarostlou metrovým plevelem a pokračujete přes Mikulov po rozbité silnici lemované odpadky (fotodokumentace, co vidí návštěvník ze Západu). Jak nízké IQ musí mít člověk, kterému nějaký Wimbledon tohle vymaže z mysli?

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=802553

3 3
možnosti
Foto

Návštěvník ze Západu si řekne: Dálnice nemají, ale jejich ženský tenis je špička.

5 1
možnosti
Foto

Že drží práva na Wimbledon aj. Eurosport, víme. Ale finále s českou účastí by se snad veřejnoprávní televize, kterou si ostatně platíme, stejně jako soukromé vysílatele, koupit mohla. Stálo by to víc než jeden díl Stardance? Nebo víc než celá Tour de France, kde jsou českými účastníky pouze servisní škodovky?

4 1
možnosti
RK

Další mudrc, který si myslí, že zříct se exkluzivity na práva, když už máte nasmlouvané reklamy za top ceny lze ze dne na den. Kolik jste takových smluv už uzavřel?

1 4
možnosti
AJ

Pane tělocvikáři. Autorská práva. Víte co to znamená?

1 1
možnosti
AJ

..,nebo vysílací práva.

2 0
možnosti
RK

Poslanec ČSSD Stanislav Huml chtěl Petru Kvitovou po vítězství ve Wimbledonu zbavit občanství kvůli tomu, že má bydliště v Monacu. A koukejme, socani se mění

4 4
možnosti
JN

Pane Trolínku, blog, pod kterým diskutujete, není ani o Petře Kvitové, ani o Stanislavu Humlovi.

8 3
možnosti
MK

Docela hezký blog, který jste bohužel zazdil tím posledním odstavcem.

A co se týká těch přenosů, už léta sleduji tenis na Tipsport TV. Je přístupná každému registrovanému sázkaři u této spolešnosti, který si jednou za čas vsadí nějakou minimální částku (je to tuším cca 30Kč). I kdybyste tu sázku prohrál, je to stále dost levné.

A samozřejmě je možné zde sledovat i celou řadu jiných sportů.

0 1
možnosti
KK
Foto

Pane Nožičko, je zapotřebí se smířit s realitou (co se přenosů týče). Já například sleduji pro jeden server izraelský sport, leč zápasů mám možnost vidět naprosté minimum. K výjimkám patří nedávné fotbalové MS "20", na němž Izraelci obsadili bronzovou pozici nebo evropský fotbalový šampionát "21", kde prohráli až v semifinále (o 3. pozici se nehrálo) a navíc se kvalifikovali na OH do Paříže. Dnes večer například izraelská basketbalová "20" hraje finále na ME s Francií a budu se muset spokojit s on line textovými výsledky. To se samozřejmě týká, jak uvedeno, drtivé většiny sportovních akcí s izraelskou účastí. Chci tím říci, že nežijeme v ideálním světě a ne ve všem můžeme být ve všem uspokojeni.---Markétě samozřejmě gratuluji (nejen proto, že je vlastně regionální krajanka zde na českém západě), ale to už jsem psal hned po zápase do diskuse pod článkem Jiřího Beránka.

7 0
možnosti
JN

Je to tak, díky za návštěvu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,74
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik