Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a27n 38R14á96ž

1. 10. 2023 18:57

Nejvíce poraženými ve slovenských volbách jsou agentury pro výrobu předvolebních preferencí.

7 0
možnosti

Tak se jejich zaměstnanci přesunou do ČR !

Tady mají pole neorané.

0 0
možnosti

ad studentske volby: Ucitel a nechape, ze studenti vesmes nikdy nevolili, protoze nemohli... To neni pripad senioru... Tak proc si to nevyzkouset nanecisto?

Nic vam nebrani udelat volby nanecisto v duchodacich. Ale to byste musel projevit nejakou aktivitu, co?

1 4
možnosti

Vyzkoušet si volby nanečisto klidně, ale vážně k něčemu takovému školy potřebují neziskovou organizaci? Takové volby nanečisto si přece může v případě zájmu každá škola zorganizovat sama. Jenže pak by se pár dnů před skutečnými volbami nemohly v médiích objevovat bombastické titulky ve stylu u mladých voličů jasně vyhrál, případně zcela propadl ten či onen...

10 2
možnosti

..... no je to šlamastika!,- projíždím korporátní hlavní proud a nad Tatrou sa blýská tak šeredně, že to snad vypadá na konec světa,- možná aj na rozpad samotnýho Bruselu!,- taky hrozí totální rozvrat tech jedinejch správnejch evropskejch hodnot!,- ....... a v tem sa dočítám, že už sa šikuje k odporu ten progresivně-liberální odboj, že jako demokratický volby jóóó, ale prej "odsud posud!", tak vám teda, vážení uvědomělí demokrati, nějak nevím?!?

4 0
možnosti

Mě nepřijde nic špatného na tom, pokud kdosi zaplatí cestu vlakem voličům. Jednorázová jízdenka mi připadá lepší, než nedávné pokusy u nás, s obrovskými slevami na jízdné.

Docela mě štvalo, jet za plné jízdné ve vlaku, kde si místa uzurpovala omladina či naopak starší lidé, kterým bylo úplně fuk, že kupé je pro osm, nikoli pro čtyři platící.

Ale abych zůstal u tématu. Klidně bych nyní dal výraznou slevu na cestu směrem k nám všem Slovákům, kteří pod Ficem žít nechtějí.

2 2
možnosti
Foto

Buďte klidný, ti co na Slovensku žít nechtějí jsou už dávno tady.

8 0
možnosti
Foto

Vyhrál fašoun, jsem zvědavý, kdo bude chtít jít s tím fašistou do koalice.

11 5
možnosti

Další fašisti.

3 4
možnosti

"Navzdory volebním vlakům...". Jakoby pár vlaků mohlo něco ovlivnit.

4 5
možnosti

Ale v tom "navzdory" je všechno.

0 0
možnosti

Americký novinář Matthew Karnitschnnig na serveru Politico.eu napsal, že výsledky voleb na Slovensku nic neznamenají, protože Slovensko je bezvýznamné a mnozí si je pletou se Slovinskem. Což je pravda.

6 2
možnosti

Stejně tak nasi zemicku...s Cecnou atd..

12 0
možnosti

Člověk v tísni mi organizováním "studentských voleb" vnucuje otázku, co je na téhle činnosti charitativního. Tato neziskovka s rozpočtem okolo miliardy a půl somruje na sítích od občanů další peníze aby je pak použila k politickým cílům. Hnus.

14 3
možnosti

co myslíte tím organizováním - opravdu se ptám. podle idnes :

Dopravu volebními vlaky financovaly čtyři neziskové organizace - Globsec, ŽEMY, Mladí proti fašizmu a Sebavedomé Slovensko.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/slovensko-volby-hlavni-nadrazi-volebni-vlak.A230929_115710_domaci_nema

o CvT tam nic není

3 3
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik