Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sorry, ale cilem vlady nesmi byt popularita. Cile vlady maji byt JINE. Podobne jako cilem ucitele nema byt okamzita popularita. Protoze v okamziku, kdy dite chodi do skoly, je popularni flakani se... Pozdeji to prehodnoti.

1 1
možnosti

Cílem této vlády je pouhé žvanění a další obírání daňových poplatníků o nové daně a poplatky za elektřinu.

0 1
možnosti
Foto

Fialu vážně může někdo odvolat A kdo, pane učiteli

1 1
možnosti

Sněmovna a následně prezident. Dobrý den, paní Jandová.

5 2
možnosti

Tady vám můžu doporučit, pro inspiraci tučný zdroj komentářů k politickému dění se zaměřením na ekonomii a právo. Stream jedné taky pedagožky:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLcpl3ZN7hlz4ua_M6DYouyfQCmVMz1W9f

0 0
možnosti

Pokus o odvolání Fialovy vlády bylo jen trapné divadlo s předem známým koncem. Na svržení vlády prostě Babiš nemá dost hlasů a on sám to moc dobře ví. Takže jen herecká etuda. A do konce volebního období se to nezmění. Což je dobře, protože tato vláda vzešla z řádných voleb. Navíc rozhodně činí mnohem méně protiprávních úkonů (pokud vůbec nějaké), než ta minulá.

Pokus o odvolání reprezentačního trenéra považuji za unfair jednání. Má platnou smlouvu do konce kvalifikace s opcí v případě postupu na Euro. Šance na postup stále trvá, tak proč odvolávat?

Každý trochu rozumný fanoušek chápe, že trenér góly nenastřílí. A kvalitní hráči v současné generaci prostě nejsou. Tak co chcete řešit?

8 3
možnosti

Druhý a třetí odstavec Vašeho příspěvku je přece v souladu s tím, co píšu v textu článku i já. Nebo ne?

3 0
možnosti

Zasloužená karma. Je to přesně, jak píšete. Bylo to především hlasování koaličních poslanců o tom, jestli důvěřují sami sobě. Přece se těch svých postů jen tak nevzdají.

A Šilhavý? Snad aspoň příště proběhne nominace podle aktuální formy hráčů.

7 6
možnosti

Omyl. Byla to jen exhibice opozice pro jednoduché.

9 3
možnosti

Je krásné jak se opozice a kritici vlády dopouští klasické manipulace, protože neumí argumentačně přímo zpochybnit vládní návrhy a tak se snaží zpochybnit ty, kteří je provádějí. Pane učiteli je to klasické : "Pokud nemůžeš zpochybnit co říká, zpochybni toho kdo to říká". Nebo snad máme věřit to mu, že pokud bychom vyměnili všechny Vámi a opozicí propírané ministry, kteří špatně komunikují, za komunikační šampiony, tak byste Vy, Andrej, Alenka a Karel okamžitě vládní kroky podporovali? Slovy rádců : "Chacha, chocho, chichi"........

9 4
možnosti

P90e15t35r 11N52e73d88v38ě20d

19. 10. 2023 18:12

Snad kopálisti zvládnou konec kvalifikace. Co však s touto potencí na EURU budou dělat? Je u nás vůbec trenér, který by ty kluky zbavil předpokakanosti a alibismu?

To pan premiér, ten to má v téhle stránce v pohodě. Jeho tým srší sebevědomím a sympatickou arogancí. Soupeřům se pravidelně vysmějí a třeba pan Pánik pak může tvořit svá díla.

Takže tým pana premiéra rozhodně nestřídat. Do druhé půle budou diváci konsolidováni a o to víc budou týmu Petra Fialy fandit.

2 2
možnosti

Jaké myšlenkové pochody vedly pana Nožičku k otevření diskuze ? Je to dobře nebo špatně ? Zaplať pánbů, že Fialova vláda odvolání ustála. Dovedete si představit vládu bolševického estébáka nebo korejského popeláře ? Nebo obou společně ?Šilhavého mám lidsky rád, jeho národní mise je u konce. Už na to nemá.

5 9
možnosti

Když už musíte neustále plivat a urážet , mohl byste si zjistit, že Okamura nemá s Koreou opravdu lautr nic společného.

4 0
možnosti

Šilhavého situaci komentovat nebudu, ale je dobře, že pan premiér odvolání ustál. I když je všem jasné, že opozice nemá šanci, přesto namísto práce více méně spíš prudí, než maká.

12 7
možnosti

Vládu drží u válu nejvíc Babiš. Protože ať už vláda udělá jakoukoli blbost, tak stačí pak pozorovat chování Babiše. Každý, kdo má trochu rozumu hned vidí, že by to mohlo být s jeho vládou ještě horší.

14 5
možnosti
Foto

Nožička to nevidí

2 3
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik