Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že stížnost institutu vlastně směřovala k tomu, že funkce gubernátora je pro VK podřadná, měl by to být minimálně protektor.

Ale ČT gubernátora obhájila prostřednictvím etické komice, která uznala, že výrok Moravce je pravdivý.

Dalším krokem by mohla být civilní žaloba na Moravce za morální újmu způsobenou přidělením VK příliš nízkou funkci.

0 0
možnosti
Foto

Díky za článek v minulém blogu o účasti pres. P. Pavla. na oslavách" 17. listopadu v Praze na Národní třídě. Přesné. Karma.

0 0
možnosti
JN

Děkuji Vám. Já na oplátku děkuji za Váš velmi hezky napsaný blog, věnovaný výročí 17. listopadu.

0 0
možnosti
MS

Včera moderátorka Událostí a komentářů zaútočila na profesora Konvalinku, že jím řízený Ústav organické chemie a biochemie Akademie věd v Praze zaměstná jako jednoho ze svých vedoucích týmů "sexuálního predátora" Davida Sabatiniho. Profesor Konvalinka zůstal i po tomto zcela NOBJEKTIVNÍM útoku vystřiženém ze scén afér MEE TOO nadále noblesní s tím, že šlo o oboustranně odsouhlasený sexuální vztah vědce s jednou z vědeckých kolegyň. Ovšem oba to neoznámili, porušili tak pravidla a Sabatini ztratil za trest prestižní místa také profesorské místo na dnes nejlepší univerzitě světa, na MIT. O celé kauze ještě běží soudní spory. Sabatini měl podle prof. Konvalinky nakročeno k získání Nobelovy ceny. A nyní máme tohoto nesporného vědeckého génia v Praze, navzdory zcela neobjektivnímu zpravodajství České televize. Jen tak dále, pane profesore!

1 0
možnosti
TC

Tak to dopadá, když Josef Nožička zřejmě omylem otevřel diskuzi.

1 1
možnosti
JN

A takhle to dopadá, když do ní Tomáš Charvát chce za každou cenu napsat nějaký blábol.

1 2
možnosti
Foto

K68a73r49e15l 14C38a98c70h

15. 11. 2023 19:46

Oni se zamýšlí, jak udržet svou finanční nezávislost.

0 0
možnosti
ZZ

Spíš to vypadá na udržení finanční závislosti ( a ne nezávislosti ) na daňových poplatnících !

0 0
možnosti
Foto

Co se týče ČT, tak ji už dlouho nesleduji. S výjimkou iVysílání ČT, kde jsem si nedávno z nostalgie pustil seriál Návštěvníci a zítra si pustím ČT Sport, abych se podíval na naši repre v Polsku. Jinak jsem toho názoru, ať si ji platí ti, co se na ni dívají...

5 0
možnosti
MH

A vy ji taky platíte, takže je všechno v pořádku.

0 0
možnosti
PB

..... mě zaujalo " výrok sice nebyl šťastný, ale není v rozporu s kodexem"(?),- mohl by mi nějakej vopravdovej znalec TV zpravodajství (moderátorů) trochaj přiblížit, co by měl obsahovat a jak by asi tak vyzněl např. "výrok o bývalém prezidentovi nadmíru nešťastný?",- ...... TV nevlastním, ale zeptat sa možu,-žejo?!

1 0
možnosti
Foto

Znalec tedy určitě nejsem, ale velmi nešťastný výrok o minulých dvou prezidentech si umím představit, i když připouštím, že mne napadají věty, které zřejmě nikdy vysloveny nebudou, pokud se hodnocení nechopí vykolejení extrémisté.

Třeba: Oba to byli prezidenti, kteří si uměli získat srdce svých občanů pokorou, ctěním pravdy a výkonem funkce v zájmu veřejného blaha a s vědomím významu rozvoje a kultivace občanské společnosti.

3 0
možnosti
Foto

Pan Moravec jistě ví, že bez bližších informací (jimiž disponuje BIS), nelze jednoznačně říci, kdo z našich V.I.P. jde Putinovi nejvíce na ruku a kdo by si zasloužil označení vystihující jeho roli.

Jistou míru nadsázky bych panu Moravcovi odpustil už proto, že vyjádření pana Klause byla nejednou vděčně citována za frontou.

V. Klaus si vysloužil doživotní titul president. To by mělo zavazovat alespoň ke slušnému chování. Názory na pana Vystrčila se mohou lišit, jistě. Nicméně říci o něm povýšeně, že je NULKA, to je vskutku úroveň, která také spíše napovídá o vlastnostech nadutého ruského gubernátora než o tom, že byl prezidentem demokratické země uprostřed Evropy. Fňukáním si získá respekt jen u určité skupiny občanů, které se zdráhám blíže specifikovat.

6 4
možnosti
OD

O57t40a 68D73v15o44r56a94k

15. 11. 2023 12:18

Já myslím, že za dva roky už takové malichernosti řešit nebudeme. Pánové Babiš a Okamura se o ČT “postarají”. Budou moci čerpat ze zkušeností spřátelených vlád na Slovensku či Maďarsku

10 0
možnosti
MR

Já si myslím, že by si svoji televizi měli platit ti, kdo ji sledují.

8 1
možnosti

Opět pokus o ironii, ale dost nepodařený (někdo ji ani nepostřehl).

5 3
možnosti
MR

Tak to musíte být šťastný, že jste ji díky své vrozené inteligenci postřehnul.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,15
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik