Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

" ten podvodník s evropskými dotacemi a slovenskými soudy mnohokrát uznaný agent StB má oproti nám téměř dvojnásobek hlasů".

Vlastně je to docela smutné, když má člověk pocit, že ať bude volit kohokoliv, nemůže být hůře, než je dnes ... a fakt ne, nechci hodnotit, kdo má tomhle pocitu největší podíl.

Ad forma ... vlastně už titulek má relevantní vypovídací hodnotu.

0 2
možnosti

P63e68t72r 50N78e29d71v74ě65d

14. 12. 2023 8:02

Tady to tedy jede. Je zřejmé, že tu blbou náladu zde má pořád ta jedna zoufalá skupinka v čele s právníkem, psychologem a vůbec odborníkem na vše, který své dokonalosti možná i věří. Je fakt zábavné číst ty jejich komentáře o humoru. No, nedivím se jim. Osm let tu fňukali, pak byli cca měsíc mistry světa a teď z toho skoro dva roky procitají.

4 2
možnosti

Ta zoufalá skupinka se tu celkem dobře baví. Amok tu chytá někdo jiný.

1 4
možnosti

To musí být záchvat blbé nálady, když se projeví takovýmto textem.

2 1
možnosti

K dosavadnímu průběhu diskuse: vypadá to, že jsem dnes řadě příznivců naší úspěšné Fialovy vlády šlápl na kuří oko. Ovšem věrní příznivci pana premiéra asi poněkud nepozorně četli jeho "signály", vysílané na síti X, ve kterých píše mimo jiné o tom, že ta blbá nálada se vytváří i nenávistnými příspěvky na sociálních sítích a internetových diskusích...

9 7
možnosti

Ve své inteligenci jste si asi neuvědomil, že Fiala psal hlavně o vás. Musíme se smířit s tím, že naše školství v brzkých letech ani nemá šanci nabrat vzestupnou tendenci.

5 7
možnosti

Pan učitel zase spáchal pokus o humor. Je signifikantní, že ani jeho Haxen fans tento humor neocení. Ani jeden v diskusi. Nicméně bratra ve zbrani háji do posledního dechu.

Znáte ten pocit, kdy se váš učitel snaží křečovitě zaujmout a myslí si, že je vtipnej. Smějete se ze slušnosti (tady se nikdo nesměje), a nevíte z trapnosti okamžiku kam s očima. Myslíte, že to panu učiteli docvakne?

5 2
možnosti

Pane Kněžínku, s dovolením zopakuji dotaz, který vám níže v diskusi položil jiný diskutér (a neodpověděl jste na něj): kolik je vám let a co pijete?

9 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Tak se nám tu rozmohl takový nešvar....kopírovat formu psaní jakéhosi Trčálka. Ale jak to bývá, napodobeniny jsou spíš trapné, někdy více, jindy méně.

5 0
možnosti

Já ničí formu (a na rozdíl od pana Trčálka ani obsah) psaní nekopíruji. Ale ono jak se říká: když ho miluješ, není co řešit, viďte?

2 3
možnosti

Jeste ted se popapadam za bricho... kdyz si uvedomim, ze tohle nekdo muze povazovat za humorne...

Asi jako kdyz si male deti mysli, jak jsou vtipne, kdyz po vzoru Barta Simpsona na sebe krici: "smrdis".

2 1
možnosti
Foto

Došlo k nejhoršímu, pan učitel Nožička se opět rozhodl spáchat humor.

5 2
možnosti

To jste ovšem opsal od paní důchodkyně Jandové, takže máte za pět.

5 1
možnosti

P56e38t13r 37N45e84d46v72ě65d

13. 12. 2023 18:56

Tak mě jste pobavil. Zdařilé. A díky za otevřenou diskusi. Je zábavné číst komentáře od znalců humoru. Je zajímavé, jak se vždy slezou.

Tak už jen počkat, s jakou křečí tenhle blog převypráví božský Kája a jak tam alpinisté popolezou do otvůrku.

5 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik