Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pozoruhodné. Napsal jsem odpověď panu Nožičkovi na jeho blog, ale kromě autora samotného mi začali odpovídat také pánové Petržalka, Kameník a Nedvěd a úplně se v reakcích předháněli. Pak ale najednou pan Petržalka debatu ukončil a jako na povel přestali odpovídat i další dva. No prosím, a všichni tito pánové se pokoušejí některé další diskutéry a blogery nacpat do jakéhosi fiktivního uličního výboru. Opravdu zajímavé.

2 0
možnosti
JN

Tak já Vám tedy na to pane Kvapile napíšu, že já (a s největší pravděpodobností ani ostatní jmenovaní) žádným povelům nepodléhám a že zřejmě máte příliš bujnou fantazii. Stačí?

1 0
možnosti
JK

Tak jsem si, pane Nožičko, přečetl se zájmem vaši "přetahovanou" s Karlem Trčálkem, respektive vaši marnou snahu o satiru. K čemu bych to přirovnal? Asi k základnímu motivu Formanova filmu Amadeus. Na jedné straně geniální muzikant Mozart (Trčálek), který tvoří přirozeně a s lehkostí, že je to radost a zábava číst, a na straně druhé Salieri (Nožička), který se snaží o totéž, ale výsledky jeho úsilí jsou chabé, toporné a ukoptěné. To je ale vedlejší, je vaší věcí, jestli se chcete ztrapňovat, nebo zda vám nedochází, že ti, co vám "tleskají", jsou pouhou klakou.

Už poměrně dávno jsem se ptal některých konoupků, kteří přišli s výrazem "uliční výbor" - co to vlastně znamená? Nikdo mi nikdy nebyl schopen uspokojivě odpovědět. Až teď vy jste popsal zasedání uličního výboru tak plasticky, že to nemůže být náhoda. Zřejmě máte s těmito organizacemi bohaté zkušenosti, až to vypadá, že jste byl na podobných zasedáních jako doma. S když ne vy, tak jste měl skvělého učitele. Bravo!

9 6
možnosti
LP

ááá, další Lumen, který vůbec nepochopil, že diskuze není o tom, kdo je lepší spisovatel.

njn. komu není shůry dáno...

7 2
možnosti
LP

A umí předsednictvo uličního výboru vůbec číst ? Důvody, proč samostatný blog i proč bez diskuze, jsou tam napsány a jsou logické.

A už se moc těším na to, jak se předsednictvo bude vykrucovat, až zakročí paní Trnková, aby předsednictvu dala za uši, že se chová urážlivě a neslušně.

6 4
možnosti
Foto

Pane učitelský advokáte, a víte že pan Nožička porušuje pravidla tohoto blogu, když ten svůj nejnovější výplod nedal do Hydeparku?

3 4
možnosti
TC

Pana Nožičku zjevně rozhodila blíže nejmenovaná literní kritička. Proč ji nejmenuje ? Co mu tak vadí, že kňučí jako Bureš ?

1 6
možnosti
Foto

Protože je to druhý Bureš. Ale pozor, napsal k tomu celý samostatný článek. Samozřejmě se zakázanou diskusí.

6 7
možnosti
PC

Pane Nožičko, zjevně jste svým blogem pořádně píchl do vosího hnízda.

Tak typické zrcadlení (v psychologii označované pojmem projekce) se v diskusi pod jedním jediným blogem jen tak nevidí.

Mnohé reakce jsou směšné a smutné zároveň. Však víte, které mám na mysli...

Přeji Vám vše dobré.

11 1
možnosti
PC

Doplnění:

p. Trnková:

Vy (a nikdo jiný) tady nejste od toho, abyste "z hlediska profesního", jak tu opakovaně zdůrazňujete, cokoli hodnotila.

Vaše příspěvky pod blogem p. Nožičky nejsou ani omylem ukázkou nějaké profesionality, jak si ve své pýše mylně namlouváte, ale zářným příkladem malosti, pýchy, povýšenosti, bezbřehé domýšlivosti, netaktnosti a hulvátství. A zároveň totální absence sebereflexe a slušnosti.

P.S. Původně jsem se nechtěl takto adresně vyjadřovat, ale smršť Vašich útočných a povýšeneckých reakcí (nejen na pana Nožičku) mě nakonec natolik nadzvedly ze židle, že jsem se rozhodl nemlčet.

To se Vám jistě líbit nebude. Mně se zase nelíbil způsob, jak jste se tu nechutně předváděla. Je mi jedno, zda mě tu Vy nebo kdokoli jiný bude za toto mé vyjádření bombardovat. Vím však (a za tím si plně stojím), že jsem na rozdíl od Vás pouze slušným způsobem popsal, jaký mám z Vašich reakcí dojem. A troufnu si tvrdit, že ten dojem nemám jen já.

18 2
možnosti
LP

A tady snad probíhá nějaká soutěž o to, kdo napíše stylisticky hodnotnější blog ? Dovolím si tvrdit, že pan Nožička se žádné takové soutěže neúčastní. Stejně tak, jako se jí neúčastní ani pan Pokorný, který si ani Varla Chrčálka nijak nevšímal. A jak na oba reaguje uliční výbor ? Můžete mi tam někde, v reakcích členů UV, ukázat ten jejich morální a intelektuální nadhled ? Pan Chrčálek píše fikci a je v tom dobrý. Pan Pokorný píše satiru a je v tom také dobrý. Jsou to jejich parkety. Parketa pana Nožičky je napsat svůj názor na dění v politice a ve sportu. Ovšem jeho názory nebyly podle UV ty správné, tak výbor začal pana Haxnu prakticky šikanovat, stejně jako ostatní, kteří už třeba i raději skočili, či preventivně neotevírají diskuze. Pan Haxna si naopak zaslouží určitý obdiv, že se nenechal uličním výborem odradit.

Není za co.

9 4
možnosti

Když už, tak Haxnička.

5 0
možnosti
KT

Může mi prosím někdo vysvětlit, proč celkem urážlivý text pana Nožičky vůči kolegům blogerům či diskutérům považují za vtipný, zatímco mé hodnocení z hlediska profesního jako literárně nedochůdný naopak považují za urážku autora?

Nekritizuji autorovy názory, ale bídnou úroveň psaného a zjevné plagiátorství, kterého si, jak píše, navíc ani není vědom.

19 9
možnosti
PN

P42e48t65r 50N89e56d95v72ě53d

12. 1. 2024 14:59

Napíšete něco podobného pod blogem pana Trčálka? Nebo spíš ne? Vy jedna pokrytecká, povýšená paní.

15 13
možnosti
KT

Když se někdy kouknete na hodnocení blogů nebo diskusních příspěvků hodnotitelé se dělí na dvě skupiny většinou se k sobě sdruží stejní lidé. Na tom není nic pozoruhodného. Pokud tyto budeme nazývat uličním výborem, pak je tu UV č. 1, je druhá skupina je UV č. 2.

Můj literární cit podložený nedávnou historickou zkušeností mně ale velí, hodnotit jako uliční výbor spíše skupinu č. 2 přizvukující autorovi, zatímco autorem uváděný UV č. 1, ke kterému bych se sama hlásila, bych řadila ke skupině ztroskotanců a samozvanců.

2 6
možnosti
JP

Ztroskotanci a samozvanci jen těžko nadšeně přikyvují vládnoucí elitě 😉.

9 0
možnosti
Foto

Karma... Oni by chtěli, ale už nemohou... Nikdo se jich nebojí...

6 6
možnosti

Kdo by co chtěl, koho se má kdo bát?

4 0
možnosti
JL

Asi dva roky jsem tady nebyl a je to pořád stejný.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik