Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I29v34a46n 93L94a26c25k89o

5. 2. 2024 9:38

"...v řadě věcí, které nynější vládní koalice kritizovala v době, kdy její politici byli v opozici, není nikterak lepší ani ona sama...". Toto slušný člověk při smyslech nenapíše.

2 1
možnosti
Foto

Zaslepený Babišovec to napíše, a dokonce tomu věří.

1 0
možnosti
PK

Připomněl jste mi Babišovu účtenkovku. Ta, než začala pořádně fungovat, už se zase rušila.

A kolik lidí kvůli tomu prohrabávalo koše před obchody.

2 2
možnosti
JN

Té jsem se já osobně nikdy neúčastnil, takže nevím. Nicméně předpokládám, že Vám neuniklo, že v rámci objektivity jsem v článku zmínil některé jiné projekty z doby Babišovy vlády, jejichž počáteční spuštění také nebylo zrovna bezproblémové.

2 0
možnosti

Problémy byly a budou. Vše se musí vychytat. Je ale pravdou, že i toto dávala současná vláda té minulé sežrat. No uvidíme, až se prosadí korespondenční či volba přes internet...to se dočkáme věcí.

3 0
možnosti
Foto

J54a39n 66Š50i74k

3. 2. 2024 21:40

Dorazil jsem až teď. Od rána to jede. Říkal soused. Psali lidi na FB Hlásili v rozhlase. Zajímavé, že Mafra mlčí, žádný bombastický titulek. Klasik Jára Cimrman se ptá. Nebyl zase ten povyk a humbuk o ničem Antone Pavlovič? Hezký den

2 0
možnosti
JN

Mafra mlčí? Pane Šiku, trochu jste zaspal dobu:

"Ve čtvrtek 1. února 2024 celá mediální divize Agrofertu definitivně přešla k novému, patrně jen dočasnému majiteli Karlu Pražákovi a jeho skupině Kaprain. Obchod byl sice uzavřen už loni v létě, ale teprve teď, po schválení antimonopolním úřadem, je to definitivní."

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-stastne-pondeli-jindricha-sidla-8-sezona-babis-prodal-mafru-ziskal-presne-to-co-chtel-245030

4 0
možnosti
TC

Vždycky jsem si myslel, že nejvíc kňučí Bureš. Teď už ale může tiše závidět.

0 0
možnosti
JN

A komu by v tomhle směru měl závidět? Že by snad zdejšímu uličnímu výboru, jehož plnohodnotným členem se dle všeho toužíte stát?

4 0
možnosti
TC

Příště to nechte udělat Nožičku, pak to bude bezchybné. Jak se na něho mohlo zapomenout ?

6 4
možnosti
DR

Jistě. A Charvát dodělá ten zbytek, poněvadž jak se dočítám, tak tahle fraška ještě zdaleka nekončí:

Podání elektronických přihlášek je ale jen začátek. Program na jejich rozdělení zatím neexistuje. „Systém, který bude v květnu rozřazovat žáky na školy, ještě není hotový, ten budeme připravovat až v příštích týdnech,“ přiznal ředitel Cermatu Miroslav Krejčí.

9 1
možnosti
JR

J38a13n 84R48á64ž

3. 2. 2024 19:43

Jinak řečeno, pravidlo co stát dělá, vždy dopadne špatně, se jako dosud vždy naplnilo.

1 0
možnosti
Foto

Kdo nic nedělá, nic nepokazí.

0 0
možnosti
RH

Ale to samozřejmě platí jen pro majitele těch správňáckých názorů.

1 0
možnosti
PJ

celkem nechápu význam tohoto blogu. Zavedli nový systém, ten měl samozřejmě mouchy , opravili to celkem rychle, byla omluva a systém jede. Za svůj život jsem i ve firmách zažil zavádění několika systémů a nikdy se to bez chybek nepovedlo napoprvé. Extrém byl SAP ( říkali jsme mu pomsta Němců za II světovou) , kdy jsem se za celý týden školení nebyl schopen ani přihlásit do systému. Jako IT by jste to pane Nožičko měl znát :) .

13 5
možnosti
MR

Tak to se máte vážně čím chlubit.

4 4
možnosti
DR

Všechno je, i přes další blamáž, v naprostém pořádku, ministr se přece omluvil. A to v tomto slepenci přece bohatě stačí.

3 9
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik