Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D38a10v39i61d 84V77l50k

12. 2. 2024 13:36

Pane Nožičko a vy za ten Agrofert tak neustále neochvějně bojujete zcela zdarma ,nebo jste honorován od článku?

0 2
možnosti
JN

Aha, takže podle logiky pana Vlka každý, kdo zde nepíše úderné články o "vřískotu Babišových paviánů", je placen Agrofertem.

P. S. Já bych byl jen zvědavý na to, jak by v diskusi vyváděli někteří Valičci a cvalíčci, kdyby pro změnu někdo napsal např. blog o vřískotu Černochové, Pekarové či Rakušana.

2 0
možnosti
Foto

Forum 24 je přeci vládní tiskový orgán.

2 0
možnosti
ZH

Ohledně Babiše se jednalo o nepravomocné, tedy ještě zdaleka ne konečné rozhodnutí. Takže o tom se dá i nadále diskutovat, protože soud bude pokračovat.

Ohledně důchodů není co řešit, tam je hotovo. Spíš by si ANO mělo přečíst argumentaci US k tomu, proč to považoval za právně v pořádku a že jejich obstrukce vlastně pomohly tomu, že vše bylo podle ÚS v pořádku.

1 3
možnosti
JN

Tak čistě teoreticky se i v případě žaloby, kterou ÚS projednával, může ještě někdo obrátit k Evropskému soudu pro lidská práva, a tím pádem ani v této věci ještě nemusí jít o konečné rozhodnutí.

A vaše tvrzení, že obstrukce opozičních poslanců pomohly k tomu, že ÚS v dané věci rozhodl, tak jak rozhodl, je naprostá demagogie.

4 1
možnosti
TC

Jakmile se byť v novinových článcích a poté v diskuzích začnou zpochybňovat rozsudky nejvyšší autority - Ústavního soudu jak jednotlivými politiky (Bureš, Schillerová, Havlíček atd.), tak autory jednotlivých článků blogu (Nožička, Horner, Lněnička, Merta, Pokorný) nastává nebezpečná situace. Tito lidé neuznávají žádnou autoritu, jdou proti všemu a zpochybňují všechno co se jim hodí, za každou cenu. Vytvářejí si imaginární nepřítele, např. zde členy tzv. uličního výboru a vlastně ani neví co to znamená. Vybrali si cestu estébáka Andreje Bureše, jeho slovy - do konce života se budu soudit, nikdy jsem nespolupracoval ! Znají ti lidé vůbec nějaká společenská pravidla slušnosti ?

7 4
možnosti
JN

Řekl bych, že si poněkud pletete pojmy a dojmy. Rozhodnutí ÚS nikdo nezpochybňuje - nebo jste snad zaznamenal výrok nějakého politika či článek některého z Vámi jmenovaných blogerů, že jeho rozhodnutí je nepravomocné a není třeba ho respektovat, případně pak výzvy k tomu, aby kvůli němu byly svolány protestní demonstrace apod.?

3 1
možnosti
JN

Chtěl jsem tady původně všechny "diskusní skvosty" Jiřího Kopeckého ponechat, ovšem jelikož administrace diskusí většinu adekvátních reakcí na ně smazala (zřejmě je toho názoru, že pan Kopecký je slušný diskutér, diskutující vždy k tématu blogu a je třeba ho chránit), byl jsem dnes dopoledne nucen většinu jeho příspěvků smazat já.

Ostatním děkuji za účast v pestré diskusi (včetně těch, kteří sice s blogem nesouhlasili, ale dokázali názor na něj napsat slušnou formou).

5 0
možnosti
JN

P. S. Jeden jeho příspěvek, kde byla část reakcí adminy ponechána, jsem tu jakožto názornou ukázku ponechal.

1 0
možnosti
PG

Z rozsáhlé diskuze je patrné kolik lidí u nás nemá zřejmě co na práci a má čas se zabývat zbytečnostmi. Pak se nedivme, že dochází ke snižování životní úrovně.

0 0
možnosti
LK

Nožička stále agituje za Agrofert.

Tady je svět ještě normální.

A samozřejmě za to nemůže Alena Schillerová. Mohou za to pouze její slabomyslné komentáře tohoto typu:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/komentar-alena-schillerova-ustavni-soud-valorizace-penzi.A240202_085122_domaci_pitt

6 3
možnosti
JN

Mně by tedy přišlo slabomyslné spíše to, pokud by někdo na základě tohoto komentáře usoudil, že má kvůli závěru ÚS jeho soudce vulgárně urážet a vyhrožovat jim.

4 3
možnosti
AK

Mne by jen zajímalo, jak by ÚS posuzoval, kdybych prohlásil, že nebudu platit daně, protože by mi tak vznikla hospodářská škoda.

Což bylo tvrzení, proč vláda schválila snížení valorizace v režimu legislativní nouze.

A dle řady právníků tento režim vyhlásila protiprávně.

7 3
možnosti
PB

ÚS by to neposuzoval nijak, protože takovými kravinami se nezabývá.

Když tedy pominu ten fakt, že netušíte funkci Ústavního soudu.

7 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PZ

Pane učiteli tweetněte váš blog Schillerové a ona Vás jistě odmění pávenkou a že jich za 2 mil kč bude

6 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik