Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Pan ucitel nam siri dezinformace.

Tak uz po milionkrate: ZADNE ministerstvo pro evropske zalezitosti NEEXISTUJE.

Seznam ministerstev mate v paragrafu 1 kompetencniho zakona a ten se za soucasne vlady NEMENIL.

0 0
možnosti
JN

A proč se potom o Martinu Dvořákovi všude píše jakožto o ministrovi pro evropské záležitosti?

Aneb všichni jsou zřejmě dezinformátoři, jenom pan bývalý učitel Caha je letadlo.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Josefe Nožičko. Konecne mohu neco rici pod vasim clankem. Bravo!!

A hned vam davam za pravdu podle nadpisu. Zbytecne ministerstvo. To je bomba od obcana CR. Ale, jsem s vami. Tech ministerstvech je prilis mnoho. Podle nejlepsich studii, staci pet ministrestvech v takove male zemi.

Ministerstvo zahranici, ministerstvo obrany, ministerstvo financi, ministerstvo vnitrnich zalezitosti (policie, skolstvi, castecne prumysl a zemedelstvi a pod) a snad ministerstvo spravedlnosti. Na mnoho jinych nutnosti mame nizsi instance v organizaci prumyslu, cest, zemedelstvi a dalsich titernych organizaci. Jejich nazev jsou "komory" a zdruzuji ty, kteri tu cinnost tvori. Vlada muze dat prisediciho do kazde komory pro tlumoceni moznosti vlady a slyset a predat zpet vlade nutne zmeny. Take prislusna oddeleni Snemovny a Senatu mohou mit osobnosti v techto organizacich. Stanoveni pravomoci komor i prisedicich je treba dat ministerstvu spravedlnosti i s dohledem provadeni.

Napsal jsem muj rozbor s vedomim, ze nic takoveho se v CR nestane. Lenivost a netecnost obcanu a hlavne jejich zastupcu ktere zvolili, nedavaji nadeji v posunu k tomuto reseni. Neodolal jsem vsal.

Priji vsem prekrasny weekend.

0 1
možnosti
JN

Děkuji za Váš názor a hezký víkend přeji i já Vám.

0 0
možnosti
JN

Jak autor ví, občas sem zavítám a něco přečtu, včetně diskuze jak vidno.

A čím dál víc se nemůžu ubránit dojmu, že je to tu jak rozhádaná parta dvou dětských klučičích (pardon - i holčičích) táborů.

Chci zůstat nestranná, ale ty hádky, napadání, osobní výpady jsou mnohdy přes čáru. V dnešní divné době, kdy morálka prostě "umírá" (osobně se právě profesně potkávám s podrazy a nefér jednáním), se vlastně oběma stranám divím...že vám ty hádky stojí za to.

0 0
možnosti
JN

Jen ještě edituji: Uzavírání diskuzí není dle mě řešení, někdy ale autora chápu.

1 1
možnosti
JP

Ministerstvo ani koordinátor nejsou vůbec zbyteční. Dlouhodobé strkání hlavy do písku před EUREM ze strany ODS bylo prolomeno. TOP 09 zarazila další hřebík do své rakve a nastolila otázku po smyslu své existence. Z pozice hlavní proevropské strany se nechala vytlačit a ještě se stala hlavní žalobkyní na zmocněnce pro EURO. Vypadá to na rozpuštění v ODS.

0 1
možnosti
MV

...a zbytečný článek o zbytečném koordinátorovi na zbytečném ministerstvu

6 6
možnosti
JN

A když tedy je zbytečný, není potom zbytečné ztrácet čas psaním příspěvku v diskusi pod ním?

9 0
možnosti
PB

..... si ukládám do oblíbenejch!,- v databázi neslušnejch, hrubejch vulgarismů sem měl dosud pouze "manager", ale "koordinátor", to je vopravdu špička

2 1
možnosti
DR

Dopadlo to přece dle očekávání klasickou koaliční estrádou ve stylu "Martine, tytyty, už to víckrát nedělej a zvláště teď, kdy Andrej už číhá za bukem a přišly by jsme všichni o ta teplá místečka".

8 1
možnosti
JP

na estrádu tu máme babiše, schillerovou, havlíčka, toho klauna od pisniček a okamuru

4 5
možnosti
VF

Jak jsem psal v mém posledním článku, Vaše hnutí jednoho muže to má snadnější. AB zavelí a všichni drží hubu, krok a zákryt.

Koalice musí neustále hledat komromis. To není snadné.

Spousta lidí z Vaší party prohlašovalo, že "pětikolka nevydrží ani půlrok". Chápu tedy, že Vám vadí, že vládne už dva roky.

11 3
možnosti
JN

Když jste vzpomněl ten Váš článek: není z hlediska Vás jakožto křesťana hřích či neúcta k premiérovi, když napíšete "Petr Fiala je bůh" s malým "b"?

A jinak: asi mi to nebudete věřit, ale já jsem byl naopak s ohledem na rozdané karty od začátku přesvědčený, že tahle vládní koalice 4 roky vydrží, i kdyby se dělo cokoliv.

4 1
možnosti
MH

Zase brekot fandů opozičních stran nad tím, že se koalice sama nerozpustí. Nezdá se vám, že by ti politici byli pak ještě větší hlupáci, než si o nich myslíte? Holt budete muset počkat do voleb.

5 1
možnosti
JN

Marku, buď jste četl zcela jiný blog, než na který v diskusi reagujete, nebo jste při jeho čtení nebyl úplně ve formě.

4 0
možnosti
JB

J22i34r16i 84B29o56r

9. 2. 2024 12:23

Vy byste jistě raději nedohodovaci řízení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik