Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Problém je, že si Policii často idealizujeme jako ty správňáky z detektivek a akčních filmů, ale do toho má naše Policie opravdu hodně daleko a troufám si tvrdit, že žádný ministr s tím reálně nic moc nezmůže. Kapři si rybník nevypustí. Nicméně pochybení bych neviděl - pracovat chaoticky bez valných výsledků je letitý standart této instituce.

0 0
možnosti
KK

Pane Nožičko, zasloužená karma. A koukám, že v dnešní nejisté době tady přece jen jedna jistota je. Že se objeví Valiček. I když je to hnus, co tady zase předvádí

1 0
možnosti
JN

Tak u něho je jistota nejenom to, že se zde objeví, ale také, že se pak ještě (poté, co se zdvořile rozloučí) x-krát vrátí.

1 0
možnosti
JK

Zajímavé je, že svobody slova se domáhají především ti, kteří tím myslí svobodu "kecání a spekulování". Novináři, kteří se případem střelby na FF z titulu profese zabývají, jistě píší články a je to tak v pořádku. Co o případu však ví víc takový pan Nožička, že cítil nutkání seznámit čtenáře se svým názorem? Já jsem se tedy z tohoto textu nedověděl nic, co by odůvodňovalo jeho vznik.

1 0
možnosti
JN

Vážený pane Kvapile, já jsem kdysi v minulosti také přečetl pár vašich blogů a rovněž jsem z jejich textu nepochopil, jaký byl smysl jejich napsání (tedy možná vyjma několika případů, kdy jste si zřejmě chtěl vyřizovat účty s některými jinými blogery).

Přesto nikterak nezpochybňuji vaše právo psát blogy o čemkoliv, co uznáte za vhodné.

0 0
možnosti
Foto

Nějak ta karma stagnuje, ne? Ráno, nebo spíš v noci ve tři, aby mě učitel nemusel opravovat, karma něco málo přes 40 při 2000 přečtení, a teď, o tisíc přečtení více a karma o něco málo přes 41. Co to, co to? Že by čtenáři nesouhlasili

0 0
možnosti
JN

Ve tři ráno jsem to na rozdíl od vás opravdu nesledoval, ale co si tak vybavuji, někdy před půlnocí, kdy jsem šel spát, měl blog čtenost těsně pod 2500. Takže asi jste se dnes při vaší obvyklé časné ranní návštěvě špatně dívala.

0 0
možnosti
JN

Pane Fürste, děkuji za odkaz na článek. Předpokládám nicméně, že tím nechcete nikomu sdělovat, že by do doby skončení vyšetřování neměl o případu střelby na FF UK napsat svůj vlastní názor. Tak, jako jste například (nejenom) Vy napsal vlastní názor na kauzu Čapí hnízdo, i když soudní řízení k ní ještě ukončeno nebylo.

2 1
možnosti
KK

Rakušan těsně po útoku chválil policii za dobře odvedenou práci. To je pro mě něco naprosto neuvěřitelného. Tam přece zůstalo čtrnáct mrtvých. To mu asi nějak uniklo. Měla přijít omluva, že se policii nepodařilo ochránit zdraví a životy našich spoluobčanů. A to i přesto, že část policistů (a záchranářů) odvedla skvělou práci.

3 1
možnosti
Foto

Hlavní odpovědnost nese Kameník, protože nikoho neinformoval, co chce ten blázen udělat.

4 0
možnosti
Foto

Po 17. listopadu 1989 byla zřízena parlamentní vyšetřovací komise. A to nebyl žádný mrtvý.

Proč není zřízena teď?

2 3
možnosti
JN

Poslanci za ANO ji zřídit chtějí (poslanci z vládní koalice dle očekávání říkají, že je to zbytečné...):

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/richter-ano-tiskova-konference-strelba-v-praze-filozoficka-fakulta-uk.A240214_100446_domaci_kop

2 3
možnosti
Foto

Ukazuje se, že Jana Mračková Vildumetzová měla jako vždy pravdu, když Rakušanovi na sociální síti vzkázala:„Pane ministře @Vit Rakusan, já vím, že teď máte plné ruce práce s točením infantilních videí a trdlováním v čepici po hospodách (mimo jiné, vy už toho Babiše vážně kopírujete úplně ve všem)...“ napsala v pondělí Mračková Vildumetzová ve svém postu na sociální síti X

4 0
možnosti
LH

Psal jsem to už několikrát: zjišťuje GIPS která finanční instituce půjčila chudému studentíkovi milion k nespecifikovanému účelu, kdo a čím ručil? Sledujme tok financí. mnohé napoví.

1 1
možnosti
DR

Rakušan, že by cokoli přiznal? Tak to se dříve přestane točit zeměkoule.

4 3
možnosti
RK

Tahle poznámka je od nekritického obhájce Bureše velké chucpe. Cítíš to, viď?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik